The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
خوب با افتخار اعلام میکنم که با 25 بار باخت و 3 بار کشتن mom و 80 ایتم بازی شده این بازی رو ترکوندم.
3 تا پایان هم باز کردم.فقط بعضی از دوستان گفتن که باسی به نام شیطان وجود داره،چجوری باید به اون باس برسم؟یک سوال دیگه اینکه من هر چهار تا شخصیت تو بازی رو باز کردم ولی دوستان از شخصیتی به نام eve نام بردن.اینو چجوری باید باز کنم؟

غول اصلي بازي همون شيطان ملعونه. بعضي وقت بعد از كشتن قلب مادر، يه در باز ميشه به يه مرحله ديگه باس يا همون غول اون مرحله شيطانه.
البته به غير از eve هم يك شخصيت ديگه هم هست به اسم ؟؟؟ ( سه تا علامت سوال ) ،‌كه اصلا قلب قرمر نداره و همه قلب هاش ابي يا همون شيشه اي هست. كه براي باز كردن اين شخصيت بايد 10 تا پايان بازي را ببيني تا اين شخصيت باز بشه و در ضمن بعد از ديدن 10 تا پايان، از اين به بعد پس از كشت قلب مادره، مرحله شيطان هم باز هستش.
براي باز كردن eve هم بايد دو بار با شيطان معاممله كني كه البته من خودم دوبار با شيطان معامله كردم ولي باز نشد و دفعه سوم كه معامله كردم باز شد!

یکی از این بچه گداها به تورم خورد 25تا سکه تیغم زد ، هیچ آیتم بدرد بخوری هم نداد! آخرم با یه بمب فرستادمش اون دنیا یه قرص بهم داد همون هم Bad Trip!!!!!
کلا بعضی وقتا بازی با آدم سر لج میوفته . . . :|

بله بله ... !
یه آیتم هست که تیرهات تبدیل میشه به بمب(آریا قبلا معرفیش کرده بود! ) خیلی چیز خفنیه! فقط مشکلی که داره اینه که اصلا به درد شیطون نمیخوره :d چون اون اولاش شیطون کوچیکه که میاد، میفته دنبالت! و کلا میشه گفت یکجورایی راه فرار نداره! :d مخصوصا اینکه بعد از اینکه جونش کم میشه 2 تا هم میشن :d ! هیچی دیگه! قسمت نشد بکشیمش این دور! آیتم های خفنی هم داشتم! یک بیل گرفته بودم که با زدن Space راه برای مرحله ی بعد بدون مبارزه با باس هم باز میشد :d یک کارت هم داشتم که درجا میرفت سراغ باس آخر! اون مراحل آخر رو اینجوری رفتم کلا :d :d :d
شیطونم یکبار بیشتر درش ظاهر نشد اون دور هم 2 تا آیتم ازش گرفتم! هرچی رفتیم جلو بازم بیادش و یک خرید دیگه ازش بکنیم ، نیمد که نیمد :d

فکر کنم همینطور که سر باس اول! (همون پای مامانش! ) خیلی الاف شدم،الان هم سر اینکه شیطون رو بکشم بسی الاف خواهم بود :d

من که مرحله های آخر اگه ببینم اوضاع خیلی بیریخته فقط فرار می کنم (اسمشو بزارید عقب نشینی استراتژیک:d) کنار درها یه بمب میندازم و بدون هیچ کشت و کشتار و خون و خونریزی میزنم به چاک! مخصوصا اگه قطب نما داشته باشی خیلی راحت راحتو سمت باس کج میکنی...:d
یبار بازی عجیب غریب بهم حال داد! همین آیتم Dr Fetus که جای تیر بمب شلیک میکنه رو گیر اورده بودم. همزمان چندتا آیتم دیگه مثل Boom و Mr. Mega و Bobby-Bomb هم گیر اوردم! بمبای شلیک شده همه خوشحال و خندون و فوق العاده قدرتمند شده بودن و خود به خود به سمت دشمنا جذب میشدن! دیگه از این بهتر نمیشد!>:d

بله بله ... !
یه آیتم هست که تیرهات تبدیل میشه به بمب(آریا قبلا معرفیش کرده بود! ) خیلی چیز خفنیه! فقط مشکلی که داره اینه که اصلا به درد شیطون نمیخوره :d چون اون اولاش شیطون کوچیکه که میاد، میفته دنبالت! و کلا میشه گفت یکجورایی راه فرار نداره! :d مخصوصا اینکه بعد از اینکه جونش کم میشه 2 تا هم میشن :d ! هیچی دیگه! قسمت نشد بکشیمش این دور! آیتم های خفنی هم داشتم! یک بیل گرفته بودم که با زدن Space راه برای مرحله ی بعد بدون مبارزه با باس هم باز میشد :d یک کارت هم داشتم که درجا میرفت سراغ باس آخر! اون مراحل آخر رو اینجوری رفتم کلا :d :d :d
شیطونم یکبار بیشتر درش ظاهر نشد اون دور هم 2 تا آیتم ازش گرفتم! هرچی رفتیم جلو بازم بیادش و یک خرید دیگه ازش بکنیم ، نیمد که نیمد :d

فکر کنم همینطور که سر باس اول! (همون پای مامانش! ) خیلی الاف شدم،الان هم سر اینکه شیطون رو بکشم بسی الاف خواهم بود :d

اتفاقا من هر وقت شيطون را كشتم، اين آيتم را داشتم يا اون آيتم كه مي توني بي نهايت بمب بزاري!
البته يه آيتم ديگري هست كه اگه كنار اون آيتم هايي كه بالا گفتم داشته باشيد خيلي عالي ميشه، كه اون هم ايتمي هست كه بمب ها را به طرف دشمنات مي فرسته و مي چشبه بهشون. شكل اين ايتم هم يه بمبه كوكي هست.

غول اصلي بازي همون شيطان ملعونه. بعضي وقت بعد از كشتن قلب مادر، يه در باز ميشه به يه مرحله ديگه باس يا همون غول اون مرحله شيطانه.
البته به غير از eve هم يك شخصيت ديگه هم هست به اسم ؟؟؟ ( سه تا علامت سوال ) ،‌كه اصلا قلب قرمر نداره و همه قلب هاش ابي يا همون شيشه اي هست. كه براي باز كردن اين شخصيت بايد 10 تا پايان بازي را ببيني تا اين شخصيت باز بشه و در ضمن بعد از ديدن 10 تا پايان، از اين به بعد پس از كشت قلب مادره، مرحله شيطان هم باز هستش.
براي باز كردن eve هم بايد دو بار با شيطان معاممله كني كه البته من خودم دوبار با شيطان معامله كردم ولي باز نشد و دفعه سوم كه معامله كردم باز شد!
کدوم رو میگی؟
مگه اون علامت سوال Judas نبود؟
واسه من بعد از یک بار کشتن قلب مادرش واز شد که.
الآنم هر 5 تا شخصیت باز هست.
کلا 1 پایان هم بیشتر ندیدم.

کدوم رو میگی؟
مگه اون علامت سوال Judas نبود؟
واسه من بعد از یک بار کشتن قلب مادرش واز شد که.
الآنم هر 5 تا شخصیت باز هست.
کلا 1 پایان هم بیشتر ندیدم.

شخصيت هاي بازي عبارت اند از :
1.isaac
2.magdaiene
3.cane
4.judas
5.eve
6. ???
كه شد شش تا شخصيت كه هنوز يكي را نديدي
احتمالا اين را نديدي هنوز :

آقا من سه بار این پای مامانشو میکشم و بعد میرم یه جا انگار داخل بدن خود مامانش هست اونجا میمیرم.:d
نمیشه یه کاری کنم این مراحل اولیه رو Skip کنم حداقل از مرحله مامانش شروع بشه؟:d

شخصيت هاي بازي عبارت اند از :
1.isaac
2.magdaiene
3.cane
4.judas
5.eve
6. ???
كه شد شش تا شخصيت كه هنوز يكي را نديدي
احتمالا اين را نديدي هنوز :
آره درسته.
آخه این شخصیت اصلا سایش هم نبود موقع انتخاب.
یه جورایی شخصیت مخفی بازی هست.

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

کسی از این تیشرت ها جایی ندیده؟
levelupstudios-teammeat-supermeatboy-ladies-750.jpg

بلاخره منم بعد از 94بار مردن بازیو تموم کردم اونم بدونه داشتنه هیچ آیتمه قویه خاصی :> فقط با یه چشمه لیزری یه چوب لباسی و 6تا قلب یه قارچ (چون جونم 0نشد حساب نیس :d) و یه کفش ویه چیزه خیلی خفنم در مورده قرصها کشف کردم اینکه بازی می خواد بتون پیامه اخلاقی بده که قرصها باید درست مصرف شن مثلا اگه جونتون از نصف کمتر باشه و از قرصه قرمز استفاده کنید به احتماله زیاد جونتونو تا آخر پر می کنه یا اگه 100تا کلید داشته باشین و از قرصه نارنجی استفاده کنید 100تا کلیدو میگیره بجاش 100تا بمب میده

کسی که تمام پایان های بازی رو باز کرده میتونه سیوش رو برای من بزاره؟!
اصلا حس رفتنش نیست! اگه کسی داره بده لطفا.
این سیو تقریبا کامل بازی مال خودم:d
the binding of isaac save

شامل دو تا فایله که هر کدوم رو باید دقیقا سر جای خودش کپی کنی... یکی فایل تکست به اسم serial که دقیقا باید محل نصب بازی کپی شه
دومی فایل so.sol که جاش اینجاست : appdata%\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\<some random string>\localhost%
اون قسمت some random string ظاهرا جاش ممکنه برا هر کی فرق کنه! اگه نتونستی جای دقیقش رو پیدا کنی عبارت localhost رو تو درایو C سرچ بزن

پی نوشت : البته من خودم این روش رو تا حالا امتحان نکردم،مطمئن نیستم جواب بده! اما تو سایتای دیگه اینطور نوشتن مثل اینکه راهش همینه . . . تو حالا یه امتحانی بزن;)

این سیو تقریبا کامل بازی مال خودم:d
the binding of isaac save

شامل دو تا فایله که هر کدوم رو باید دقیقا سر جای خودش کپی کنی... یکی فایل تکست به اسم serial که دقیقا باید محل نصب بازی کپی شه
دومی فایل so.sol که جاش اینجاست : appdata%\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\<some random string>\localhost%
اون قسمت some random string ظاهرا جاش ممکنه برا هر کی فرق کنه! اگه نتونستی جای دقیقش رو پیدا کنی عبارت localhost رو تو درایو C سرچ بزن

پی نوشت : البته من خودم این روش رو تا حالا امتحان نکردم،مطمئن نیستم جواب بده! اما تو سایتای دیگه اینطور نوشتن مثل اینکه راهش همینه . . . تو حالا یه امتحانی بزن;)
ممنون پیدا کردم مسیرش رو. این سیو خودته؟! 11 بار تموم کردی بازی رو با 362 بار مردن؟! :دی دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی همه چی رو هم آنلاک کردی که! گیمر به تو میگن!!! :دی
کلی اشارات داشت به Super Meat Boy خیلی جالب بودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or