The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
ممنون پیدا کردم مسیرش رو. این سیو خودته؟! 11 بار تموم کردی بازی رو با 362 بار مردن؟! :دی دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی همه چی رو هم آنلاک کردی که! گیمر به تو میگن!!! :دی
کلی اشارات داشت به Super Meat Boy خیلی جالب بودن!
آره سیو خودمه ، بیکاریه دیگه!:d 11بار که خیلی بیشتر تموم کردم!;;)بیشتر از این ending نداره که نشون بده!!!! هنوز 2تا آیتم آنلاک نشده! در تلاشم اونها رو هم باز کنم>:)

آره سیو خودمه ، بیکاریه دیگه!:d 11بار که خیلی بیشتر تموم کردم!;;)بیشتر از این ending نداره که نشون بده!!!! هنوز 2تا آیتم آنلاک نشده! در تلاشم اونها رو هم باز کنم>:)
همه Secret هارو هم پیدا کردی؟ من 112 تا آیتم و 46 تا Secret رو بعد از 90 بار مردن پیدا کردم اینم تصویر آیتم هام شاید اون دوتایی که پیدا نکردی توشون باشه:

همه Secret هارو هم پیدا کردی؟ من 112 تا آیتم و 46 تا Secret رو بعد از 90 بار مردن پیدا کردم اینم تصویر آیتم هام شاید اون دوتایی که پیدا نکردی توشون باشه:

منم 52تا از 63تا Secrets رو پیدا کردم... یکی از آیتم هایی که من ندارم رو مثل اینکه پیدا کردی! ردیف پایین وسط .... میشه بگی کاربردش چیه؟؟؟ همین 2تا آیتم فقط برام مونده نمی دونم چطور باید بازشون کرد:-/

منم 52تا از 63تا Secrets رو پیدا کردم... یکی از آیتم هایی که من ندارم رو مثل اینکه پیدا کردی! ردیف پایین وسط .... میشه بگی کاربردش چیه؟؟؟ همین 2تا آیتم فقط برام مونده نمی دونم چطور باید بازشون کرد:-/

اون یه قرصه که بیشتر توی محل معامله با شیطان پیداش میشه کرد و کاربردش اینه که اگه Space بزنی مستقیم میبرت مرحله بعد، البته یکبار مصرفه!
آیتمایی که تو پیدا کردی و من ندارم خیلی باحالن انگار، واقعا حوصله میخواد پیدا کردنشون.

امروز اینو تو یه سایت دیدم؛
مربوط به همون نسخه اضافه شونده ای هست که قراره بیاد.
واسه 10 روز پیشه:
isaac.png

مک میلن گفته این نسخه اضافه شونده بزودی میاد و به جز مراحل جدید بیش از70 آیتم جدید رو هم اضاف میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or