The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
اولاش سخته! منم همین جوری بودم! :d ولی کم کم با آیتم ها آشنا میشی و دستت میاد کلا چجوری باید بازی کنی :d سرعت عملت هم باید زیاد باشه :d
----------

راستی بعد از تموم کردن فکر کنم 5 بار بازی سخت تر میشه ؟ بار پنجم یا شایدم 7ـم که تموم کردم یکی از این صفحه ها اومد که نوشته بود بازی سخت تر میشه و اینا ! و من واقعا احساس میکنم سخت تر شده! قبلا این پشه قرمزا هیچی نبودن! الان نامردا با استراتژی میان جلو گیرم میندازن :d :d :d واقعا سخت شده حالا یا من جوگیر شدم ؟ :d

بعضي مواقع اين قدر از اين جانور ها بهت آويزون ميشن كه با دشمنات قاطي ميكني!
1 قلب قرمز آويزون خودم، دو سه تا پشه دورم مي چرخيد، يه مكعب قرمر هم دورم مي چرخيد، 4 تا هم جانور دنبال ميان :

دوستان من نسخه 40مگابایتیه بازیو از همینجا دانلود کردم و با اینکه استعداده خاصی تو بازیها دارم80 بار مردم ولی 1بارم نتونستم بازیو تموم کنم راستشو بگین درجه سختیه بازی تو نسخه های مختلف فرق می کنه؟ :d
خیالت راحت،بهترین و آسونترینش همین 40 مگابایتی هست.
اگه نسخه اولی که 90 مگی بود رو میدیدی چی میگفتی!
کلا کیفش تو همین باختن 2 باره رفتنشه.

---------- نوشته در 03:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 AM ارسال شده بود ----------

بعضي مواقع اين قدر از اين جانور ها بهت آويزون ميشن كه با دشمنات قاطي ميكني!
http://www.myup.ir/viewer.php?file=70808896001779528371.jpghttp://www.myup.ir/viewer.php?file=53016060050250946278.jpg
آره،مخصوصا اونایی که تیرشون قرمزه.

این اتاق ارور عجب چیز خوفیه! همه مزش هم به اینه که خیلی خیلی کم پیداش میشه!!:d برا من بعد 355 بار مردن تا حالا 3بار بیشتر نیومده!:d
بار آخری که تلپورت شدم، یه چشم با قدرت triple shot و 4تا صندوق بهم داد>:d<

خب،بعد از 10 بار مردن به mom رسیدم،اخرش هم مردم.این بازی کاملا بر پایه شانس هست اگه یک دست loot هاش خوب باشه بازی خیلی راحت میشه و بر عکس.
با اینکه این بازی به خوبی super meat boy نبود ولی باز هم بازی قشنگی بود.مخصوصا موسیقیش

این اتاق ارور عجب چیز خوفیه! همه مزش هم به اینه که خیلی خیلی کم پیداش میشه!!:d برا من بعد 355 بار مردن تا حالا 3بار بیشتر نیومده!:d
بار آخری که تلپورت شدم، یه چشم با قدرت triple shot و 4تا صندوق بهم داد>:d<

این ایتم که بهت داد(همون چشمه)یکی از بهترین ایتم ها بعد از Cube of meat ه.بدون این اصلا نمیشه بازی رو تموم کرد:d

این اتقا ارور جزو همون اتاقاست که علامت سوال زده یا یه چیزه جداست؟
نه این یه چیز دیگست! با خوردن قرص به این اتاقا تلپورت میشی اما همونطور که گفتم احتمالش خیلی خیلی کمه!:d اما مطمئن باش اگه شانس اوردی و تلپورت شدی اینجا بهترین اتفاق ممکن تو بازی برات افتاده!!:d
یه در هم برات باز میزاره که بدون مبارزه با باس میتونی بری مرحله بعد>:d<

این ایتم که بهت داد(همون چشمه)یکی از بهترین ایتم ها بعد از Cube of meat ه.بدون این اصلا نمیشه بازی رو تموم کرد:d
یه بار همین رو گرفته بودم.
بعد رفتم اتاق شیطان واسه معامله.یه آیتم ازش خریدم؛همونی که مثه کلیده ولی مشکیه وقتی هم میگیریش میشی شکل بوفالو سیاه و 2 شاخ هم ازش میزنه بیرون.تیرش با این 3 تایی ها تداخل داشت واسه همین دیگه تیر نمیزد!:((مردم.

بعد رفتم اتاق شیطان واسه معامله.یه آیتم ازش خریدم؛همونی که مثه کلیده ولی مشکیه وقتی هم میگیریش میشی شکل بوفالو سیاه و 2 شاخ هم ازش میزنه بیرون.تیرش با این 3 تایی ها تداخل داشت واسه همین دیگه تیر نمیزد!:((مردم.

يكي با اين مشكل داره، يكي هم با تير ليزري،
هر وقت اين دو تا آيتم را داشتيد با شيطان brimstone را معامله نكنيد....

منم یه بار همین بلا سرم اومد:((
========================
این گدا ها عجب چیزای خوبی هستن:dهمینطور بهشون پول بدیدتا یه ایتم بهتون بدن که جونتون رو زیاد می کنه:dالبته کمی خرج داره.راستی این سنگ ها که رنگشون فرق می کنه هم حتما با بمب نابود کنید.معمولا چند تا قلب شیشه ای بهتون میدن.

منم یه بار همین بلا سرم اومد:((
========================
این گدا ها عجب چیزای خوبی هستن:dهمینطور بهشون پول بدیدتا یه ایتم بهتون بدن که جونتون رو زیاد می کنه:dالبته کمی خرج داره.راستی این سنگ ها که رنگشون فرق می کنه هم حتما با بمب نابود کنید.معمولا چند تا قلب شیشه ای بهتون میدن.
آره؛
اون دستگاه های که قلبت رو میگیرن بهت پول میدن هم آیتم خیلی خوبی بهت میدن همیشه.البته باید یه 4-5 تایی حداقل از جونت کم کنن تا آیتم بهت بدن ولی ارزشش رو داره.

خوب با افتخار اعلام میکنم که با 25 بار باخت و 3 بار کشتن mom و 80 ایتم بازی شده این بازی رو ترکوندم.
3 تا پایان هم باز کردم.فقط بعضی از دوستان گفتن که باسی به نام شیطان وجود داره،چجوری باید به اون باس برسم؟یک سوال دیگه اینکه من هر چهار تا شخصیت تو بازی رو باز کردم ولی دوستان از شخصیتی به نام eve نام بردن.اینو چجوری باید باز کنم؟

آره؛
اون دستگاه های که قلبت رو میگیرن بهت پول میدن هم آیتم خیلی خوبی بهت میدن همیشه.البته باید یه 4-5 تایی حداقل از جونت کم کنن تا آیتم بهت بدن ولی ارزشش رو داره.

کلا این گداها منو کشتن از هر لحاظ فان هستن ! راستی اگه کاری با اون دستگاها نداشتین بمب بزارین پیششون بترکن ایتم میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or