من حدودا یک هفته باهاش کار کردم بعد فروختمش سوالی داشتی در موردش بپرس
چه طور بود؟ ارزش خرید داره؟بین خرید این و یه KeyBoard توی همین رنج قیمت موندم!
من حدودا یک هفته باهاش کار کردم بعد فروختمش سوالی داشتی در موردش بپرس
بین چیز خوش دست و خوبیه ولی عادت کردن بهش مشکله مثلا من تو بازی های انلاین که میخواستم حین بازی چت کنم باید دستم را از اون بر میداشتم میزاشتم رو کیبورد تازه به نظر من تو همین رنج کیبرد بگیر مثل لاجیتک g105 یا Razer Lycosa انتخاب های خوبینچه طور بود؟ ارزش خرید داره؟بین خرید این و یه KeyBoard توی همین رنج قیمت موندم!
یکم بودجتو زیاد کن 130 بده یه Logitech G400 بخر حالشو ببر.سلام . میخواستم یک موس بیستم بخرم مخصوص بازی قیمت دیدم تو اینترنت خیلی گرون بود اصلا زیر 100 تومن چیز خوب نیست.!!!!
من هر موس که میخرم بعد یک سال سیمش پاره میشه البته موس معمولی همیشه داشتم.
الان میخوم بیسیم بخرم تا مشکل پارگی سیم نداشه باشم تا 100 میتونم هزینه کنم یکمم بالا پایین فرقی نداره لطفا چندتا موس مخصوص بازی بهم معرفی کنید بیشترم بازی cod,bf4 مولتی پلیر میزنم.
موس حرفه ای گیم حتما باید پد موس هم براش بخرم؟ شاید پولم نرسید موس حرفه ای بیسم مخصوص گیم بخرم البته نمیخوام یی چیز بی کیفیت بخرم که چند ماه دیگه خراب بشه
چندتا با سیم هم معرفی کنید زیر 50 مخصوص گیم.
این چطوره؟ E-3lue E-Blue Mazer
بیسم تا 200 چی گیرم میاد؟یکم بودجتو زیاد کن 130 بده یه Logitech G400 بخر حالشو ببر.
تا 100 تومن هر بی سیمی بگیری زیاد چیز بدرد بخوری نیست.
85 تومن هم میتونی بدی G100S logitech بخری.
ماوس پد هم مجبور نیستی بخری من چند سال با G5 روی میزم کار کردم ولی باعث شد اسکیت هاش از بین بره...ماوس پد معمولی میتونی بگیری اگه A4tech gaming پیا کردی 15 تومن ایناست خوبه.
باقی گرونن...
شما یه Logitech G400 بگیر چند سال راحتی 3 سالم گارانتی اواژنگ داره اگه سیمش پاره یا قطع شد برو عوضش کن.
- - -ویرایش - - -
بیسم تا 200 چی گیرم میاد؟
داداش نمیدونم دقیق چون هیچ وقت پیگیرش نبودم سره تجربه ی بد قدیمم از وایرلس و مشکلات باتری و ...
برای گیمینگ تا 330 هست G700S logitech.توی گوگل یه سرچ بزن ببین چی گیرت میاد...ولی بازم من خودم سیم دار رو ترجیح میدم واقعیت. (نگران نباش اینا سیمش قطع نمیشه با استفاده ی درست)
اتفاقا اگر بخوای حرفه ای شوتر بزنی سیم دارش بهترهتا اونجایی که من فهمیدم موس خوب بیسم نیست اگه باشه چندتا هست که گرونه و باز هم موس بیسم برای بازی بهره.
اگه با پورت های جلو کار میده مشکل از موس نیست احتمالا یه اتصالی تو پورت های عقب وجود داره احتمال این هم که مشکل از ویندوز باشه هست ! اگه با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد به یه متخصص سخت افزار نشون بدهسلام . لطفا یک ماوس و کیبورد خوب معرفی کنید که بیشتر برای سرچ کردن تو اینترنت و کار کردن با کامپیوتر میخوامش .
قیمتشم معقول باشه کیفیتشم خوب باشه .
الان یه مشکلی با این ماوس قدیمی خودم دارم و اونم اینه که وقتی به پشت کیس وصلش میکنم یهویی کلا دیسکانکت میشه یا اصلا پوینترو دیگه نمیشه تکون داد و حتما باید یو اس بی ماوس رو در بیارم و دوباره وصل کنم . الانم به پورت های جلوی کیس وصلش کردم که دیگه اونجوری نمیشه .
مشکل چیه ؟
mouse pad هم یه خوبشو لطفا معرفی کنید
باقی سوالتم رو هم میشه پاسخ بدید ؟اگه با پورت های جلو کار میده مشکل از موس نیست احتمالا یه اتصالی تو پورت های عقب وجود داره احتمال این هم که مشکل از ویندوز باشه هست ! اگه با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد به یه متخصص سخت افزار نشون بده
یه ست موس و کیبردباقی سوالتم رو هم میشه پاسخ بدید ؟
سلام . لطفا یک ماوس و کیبورد خوب معرفی کنید که بیشتر برای سرچ کردن تو اینترنت و کار کردن با کامپیوتر میخوامش .
قیمتشم معقول باشه کیفیتشم خوب باشه .
الان یه مشکلی با این ماوس قدیمی خودم دارم و اونم اینه که وقتی به پشت کیس وصلش میکنم یهویی کلا دیسکانکت میشه یا اصلا پوینترو دیگه نمیشه تکون داد و حتما باید یو اس بی ماوس رو در بیارم و دوباره وصل کنم . الانم به پورت های جلوی کیس وصلش کردم که دیگه اونجوری نمیشه .
مشکل چیه ؟
mouse pad هم یه خوبشو لطفا معرفی کنید
قطعا تفاوت هایی دارهتفاوت کارایی Logitech G105 و G510s در حد اختلاف قیمتشون هست؟