نظرتون در مورد E-Blue Mazer Type-r چیه ؟
یکی از دوستان یدونه کوپرهد خرید ... ازش ناراضی بود ! الانم گذاشته برا فروش ! میگفت که زیاد خوش دست نیست !
نه زیاد خوش دست نیستن! کلا توی موس و کیبورد ریزر و لاجیتک حرف اول میزنن.
نظرتون در مورد E-Blue Mazer Type-r چیه ؟
یکی از دوستان یدونه کوپرهد خرید ... ازش ناراضی بود ! الانم گذاشته برا فروش ! میگفت که زیاد خوش دست نیست !
خوب کوپرهد هم ریزر هست دیگه :d دوستم ازش ناراضیهنه زیاد خوش دست نیستن! کلا توی موس و کیبورد ریزر و لاجیتک حرف اول میزنن.
سلام
آقا این cyborg RAT 9 ایران گیر میاد؟
چنده؟
کلا محصولات cyborg هست تو ایران؟
سلام من یه موس فراسو دارم ۶ سال پیش گرفتم ک خوش دست و خوب بود ولی الن دستم به شدت بزرگه کف دستم طولش ۱۳ سانته (بدون انگشت) وو حیلیسرصدا داره یه موس مناسب این دستم بگید لطفا در ضمن حرفه ای بازی می کنم cod - wow - jahad
شما بودجه رو مشخص کن تا ما پیشنهاد بدیم.سلام من یه موس فراسو دارم ۶ سال پیش گرفتم ک خوش دست و خوب بود ولی الن دستم به شدت بزرگه کف دستم طولش ۱۳ سانته (بدون انگشت) وو حیلیسرصدا داره یه موس مناسب این دستم بگید لطفا در ضمن حرفه ای بازی می کنم cod - wow - jahad
سلام دوستان.
موس پد گیم چی پیشنهاد میدین واسه بازی های BO2 و BF3
از نظر کارایی که مسلما CopperHead بهتره اما هردو از رده خارج شدن و پیشنهاد نمیشه . تو این رده قیمت 30 تومن بالا تر Razer Salmosa پیشنهاد میشه که 1800DPIه و سنسورش هم 3G Infrared هست .Razer Copperhead و Razer Diamondback از نظر کارایی و آرگونومیک بودن تو دست چه تفاوتهایی دارن ؟
@GOW III : تا اونجا که من خبر دارم نه . نمایندگیش که نداره .
شما بودجه رو مشخص کن تا ما پیشنهاد بدیم.
؟
بودجه مشخص نکردید اما میتونین Razer Goliathus در نظر بگیرید که حدود 50 تا 80 قیمت داره بسته به سایز .
یا SteelSeries I Experience که حدود 60 قیمت داره.
[/COLOR][/RIGHT]
از نظر کارایی که مسلما CopperHead بهتره اما هردو از رده خارج شدن و پیشنهاد نمیشه . تو این رده قیمت 30 تومن بالا تر Razer Salmosa پیشنهاد میشه که 1800DPIه و سنسورش هم 3G Infrared هست .
اما اگه Dpi بالا تر لازم داری همون Copperhead رو بخر که 2000 DPIه.