The Best Gaming Mouse & Keyboard Devices

• Thread starter Thread starter Saman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عکس موس بالا که گذاشتم رو دیدی؟ این Dpi 6500 هست مشخصات رو هم رویه لینک کلیک کن ببین

این فعلا بهترین هست دارای 50 ساعت شارژ هست
http://uk.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3777#sp

من خیلی داغون موس هستم خیلی مدل ها هم داشتم از جمله گیگابایت متاسفانه گیگبایت اون چیزی نیست که ادم فکر می کنه از همه بدتر دست رو خیلی خسته می کنه اینم ظاهرا اصلش 5600 dpi هست
100 ~ 6500dpi ( Hardware: up to 5600dpi)

یا اینکه در حالت وایرلس اینطوریه

قبل از هر چیزی نقدهای یه موس رو بخون این موس میانگینش 74 شده ایرادهایی هم که گفتم داره

http://www.techspot.com/products/mice/gigabyte-aivia-m8600-wireless-macro-gaming-mouse.7135/

حتی g9x امتیازش بهتره:
http://www.techspot.com/products/mice/logitech-g9x.45403/

سلام
من یه موس راحت برای بازی گیم میخوام که که قیمتش زیر 50 تومن باشه
موس خودم a4tech swop-35 هست که خیلی معمولی و ارزون قیمت و سادس ولی من باهاش عالی بازی میکنم و فقط برای این میخوام یه موس دیگه بگیرم که به دکمه دبل کلیک و یه دکمه کناری احتیاج دارم که موس خودم نداره
قبلا توی گیم نت یکی از مدلهای x7 رو استفاده کردم که اصلا برام راحت نبود. به جز نوع طراحی که باهاش راحت نبودم با این مشکل مواجه بودم که وقتی کمی از پد بلندش میکردم نشانه تکون میخورد.
البته دو نکته رو باید بگم. یکی اینکه من موس رو به صورت انگشتی میگیرم نه با کف دست و دیگه اینکه من باهاش cod4 بصورت حرفه ای بازی میکنم

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به همه عزیزان من یه کیبورد logitech g19 دارم که ازش راضی نیستم دنبال یه cyborg v7 میگردم که هیچ جا پیدا نمیشه از دوستان اگه فروشگاهی یا شرکتی که این کیبورد رو بفروشه سراغ داره معرفی کنه خیلی ممنون میشم .

سلام .
بنده یه راهنمایی میخواستم برای خرید یه ماوس عالی و کیبورد عالی
میخوام خیلی عالی باشن اما به بودجه ـم هم بخورن
بودجه برای خرید هر دو 150-160 تومان...
هر 2 ترجیحا شیک و مشکی ، همچنین ماوس رو برای بازی و ... و کیبورد هم برای تایپ عالی باشه هم برای بازی خیلی عالی میشه اگه Backlight هم داشته باشه ...
منتظر کمکاتون هستم .

سلام .
بنده یه راهنمایی میخواستم برای خرید یه ماوس عالی و کیبورد عالی
میخوام خیلی عالی باشن اما به بودجه ـم هم بخورن
بودجه برای خرید هر دو 150-160 تومان...
هر 2 ترجیحا شیک و مشکی ، همچنین ماوس رو برای بازی و ... و کیبورد هم برای تایپ عالی باشه هم برای بازی خیلی عالی میشه اگه Backlight هم داشته باشه ...
منتظر کمکاتون هستم .

سایت razer رو یه نگاه بنداز ببین چیزی خوشت میاد ولی یه سری چیزای جدید اورده که گرونه ولی واقعا عالیه.

سلام
من سوال دارم در مورد موس ها بی سیم (همچنین کیبرد ها)
1.این موس ها آیا باتری میخورند یا باتری قابل شارژ داخلشان وجود داره؟(مثل دسته ps3)
2.هر چند وقت باید دوباره شارژشون کرد؟
3.نحوه شارژشون چطوریه؟به برق وصل میکنیم یا با usb؟
4.از کجا میشه فهمید که شارژش آخرشه؟
5.ممکنه وسط کار یکدفه باتریش تموم شه؟
با تشکر

سلام.با 130 اینا بهترین موسی که میتونم بگیرم چیه؟مخصوص گیم.خیلی خوش دست باشه.ممنون
Logitech G9x یکی از بهترین موس های گیمینگ توی بازار هست .

-------------------------------------------------------------------
کیبورد گیمینگ با بلک لایت مخصوص گیم تا 130 چی سراغ دارین دوستان ؟

سلام
كسي راهنمايي خواست من هستم فقط خواهشا بودجه و سيك بازي كه انجام ميديد رو هم زكر كنين تا راحت تر بتون كمك كنم. مممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or