Test Drive Unlimited 2 - Xbox 360

کلا در مورد بازی‌های جدید همین آش و کاسه برقرار هست. قبل از عرضه بازی انتظارات رو بالا می‌برن و یا می‌بریم اون وقت بعد از عرضه یک دهمش هم برای بازی ارزش قائل نیستیم. من این بازی رو هنوز انجام ندادم ولی به نظرم نباید عنوان بدی باشه. به هر حال همگی یکسری انتظارات داریم و مطمئنا قطعا در مورد این بازی هم همشون برآورده نخواهد شد چرا که باز مثل همیشه گول تبلیغات و تریلرها رو خوردیم.

من فکر می کنم دوستان کم لطفی می کنن چند تا نمره ای هم گرفته نشون دهنده ی اینکه که حداقل ارزش خریدن و وقت گذاشتن رو داره فردا اگه شد خودم می خرمش یه توضیحی می دم

دوستان داستان بازی بد نیت! فقط یه مقدار گرافیک بازی تو ذوق میزنه
در کل الان که یه مقدار از بازی و رفتم به نظر من جالبه فقط گرافیک ..... =((
جالب میتونی بری تو نمایشگاه ها سوار ماشین ها بشی و حتی استرات بزنی!
رو یسری ریزه کاری ها خوب کار شده (به نظر من) مثلا وقتی تو یه نمایشگاه بوگاتی پشت بوگاتی میشینی و استار میزنی و پشت سر رو نگاه میکنی لرزش موتر رو میشه دید که هر چقدر گاز بدی این لرزش کمتر میشه
البته کیفیت تصویر من خوب نیست چون تو اتاقم تلوزیون معمولی دارم! باید به فکر یه LED واسه اتاقم باشم:x
این و رو بگم که بازی میتونه ادم رو واسه چند ساعت سرگرم کنه!
در ضمن من با تمرمز دستیش خیلی حال نکردم! یه مقدار ترمز دستیش غیر طبیعی به نظرم:(

منم بازي رو گرفتم.
بايد بگم كه اگه بازي رو اون طور كه وعده داده بودن ، منتشر مي كردن ، بازي موفقي مي شد.
موتور چهارچرخ،baja ، كوه و ...
اين چيزي كه منتشر كردن يه بازي براي سرگرمي هست و براي مدت خاصي لذت بخش واهد بود و بعد ...
ولي دركل بازيي قشنگي هست و به همه نوصيه مي شه ;-)

آخرین ویرایش:
منم امروز بازی را گرفتم ،
یه نیم ساعتی بازی کردم ، ولی فکر کنم بیشتر جنبه سرگرمی داره و نمیشه زیاد روش حساب کرد چون بعد از یه مدت تکراری میشه .
تصادف ها هم خیلی مصنوعی هست ، از قصد با آخرین سرعت رفتم تو دیوار ولی فقط سپر یه زره لق شد ، حتی رنگ ها هم پریده نمیشن .
ولی خوب با همه این ضعف ها عنوان خیلی بدی هم نیست و قابل تحمله .

lمن دیشب بازی رو گرفتم و شروع کردم به بازی!!!
گرافیکش به نظرم خوب نبود!
اولاش خیلی تو ذوقم خورد ولی کم کم خوشم اومد!
تا جایی که فهمیدم و میدونستم جزیره دومی هم هست!
مسابقات dirt هم خوب بود!

ولی سری اول یه چیز دیگه بود!!!

lمن وقتی به فرودگاه میرم ، و وقتی نشون میده که هواپیما میپره میره واسه لود و دیگه هیچ اتفاقی نمیافته! چرا؟؟؟؟ در ضمن دیسک هم نمیچرخه! از چی میتونه باشه؟
کسی هست که رفته باشه فرودگاه اصلا ؟؟چی میشه؟

آخرین ویرایش:
من وقتی میرم فرودگاه میگه باید بیشتر بازی کنی تا بتونی ...!!!
من وقتی بازی رو روی هارد نصب میکنم بازی اجرا نمیشه!!!
خدا میدونه! با یه دیسک دیگه چک کن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or