Test Drive Unlimited 2 - Xbox 360

پس ایشالا فردا بازی واسه فروش میاد
امیدوارم بهتر از hot pursuit باشه با اینکه اونم خیلی خوب بود ولی من انتظاراتم از این بازی که زیاد سروصدا بپا نکرد بیشتر از nfs هستش که تو بوق و کرنا کرده بودنش

سلام دوستاي عزيز
بازيش خوبه؟
اركيد هست يا سيموليشن؟
با تشكر

شماره ی قبلیش که تو زمان خودش تک تک بود لامصب!!!!!!
از همه نظر مثل : گرافیک . صداگذاری . تنوع ماشین . و......................................
سبکش هم آرکید هست و نیمچه اپن ورد!!!!!b-)

از همه نظر مثل : گرافیک . صداگذاری . تنوع ماشین . و......................................

بازی زمان خودش تک تک نبود...

بازی شبیه سازی هست و آرکید نیست...

والا این چیزایی که میگیدو ما که تو این ندیدیم !!
گرافیک در کل بد نیست ولی رو جزئیات خوب کار نشده! مخصوصا ماشیناش یه نمه کارتونی میزنن.
بازی کبرا 11 در نظر بگیرید یکم بهترش :d
ولی خو ارزش 3 تومن پول پاش دادنو داره.

ylr2eytnlrsi5vwg0sn.jpg

• Like
Reactions: God_of_game
بازی زمان خودش تک تک نبود...

بازی شبیه سازی هست و آرکید نیست...

معلومه که بود برادر من هم کاکپیت داشت و هم صداگزاریش خوب بود و گرافیک بسیار خوبی نسبت به بازی های زمان خودش داشت و........................
حرف میزنی دلیل هم بگو.....................(چه بازیی؟)
والا ما که توش هیچ شبیه سازی ندیدیم که تو میگی سیمولیشن به نظر من اگه خودشون هم گفتن سیمولیشن هست خیلی ... خوردن...........................

ویرایش:دوستانی که بازی رو گرفتن لطف کنن یه نقد از بازی بزارن تا ببینیم دنیا دست کیه......................

امیدوارم بهتر از hot pursuit باشه با اینکه اونم خیلی خوب بود ولی من انتظاراتم از این بازی که زیاد سروصدا بپا نکرد بیشتر از nfs هستش که تو بوق و کرنا کرده بودنش
توصیه ی مهم :اصلا از این امیدا نداشته باش:)اصلا به پای اون نمیرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or