Test Drive Unlimited 2 - Xbox 360

بچه ها سلام
امروز ساعت 10 صبح بازی رو دانلود کرده بودم که رفتم بیرون گذاشتم واسه رایت اومدم الان اجراش کردم.
در کل بازی بدی نیست ، اما خیلی ضعیف تر از NFS Hot هست گرافیک بدی نداره اما خیلی جاها تخیلی هست بازی می خوری به اتوبوس ، اون تمام شیشه هاش خورد میشه اما ماشین خودت هیچ اتفاقی واسش نمی افته.
اول بازی هم سوار یک فراری...
در کل توی ماشین زیاد کار نشده حرکت لاستیک ها هم خیلی جالب نیست.
دوستان سوالی داشتن بپرسن در خدمتم.

اما یک سوال بازی قرار بود 8 ام بیاد اما 5 ام اومد.
چرا ؟

چرا ؟
الآن به امري معمولي تبديل شده ...
بازي ها زودتر و به صورت غير قانوني بر روي اينترنت قرار مي گيرن كه اصطلاحا ليك مي گن .....

بچه ها سلام
امروز ساعت 10 صبح بازی رو دانلود کرده بودم که رفتم بیرون گذاشتم واسه رایت اومدم الان اجراش کردم.
در کل بازی بدی نیست ، اما خیلی ضعیف تر از NFS Hot هست گرافیک بدی نداره اما خیلی جاها تخیلی هست بازی می خوری به اتوبوس ، اون تمام شیشه هاش خورد میشه اما ماشین خودت هیچ اتفاقی واسش نمی افته.
اول بازی هم سوار یک فراری...
در کل توی ماشین زیاد کار نشده حرکت لاستیک ها هم خیلی جالب نیست.
دوستان سوالی داشتن بپرسن در خدمتم.

چرا ؟
ناامیدم کردی

منم دیشب بازیو گرفتم!
بد نبود ولی از نظر گرافیک و صدا و ... به nfs نمیرسه
ولی میتونه سرگرم کننده باشه;)
ولی من یه 1 ساعتی بازی کردم! هنوز هیچی نفهمیدم، نمیدونم باید چیکار کنم. اصلا سر در نمیارم. اون فراری ناز و که ازم گرفتن :d
کلا اگه کسی از بازی سر در اورده به منم یهکم توضیح بده ببینم باید چیکار کنم:">

با نسخه اول خيلي حال كردم حداقل انتظار مي رفت تو اين زمان موجود واسه ساخت بازي .. بازيه بهتري رو شاهد باشيم واقعا ناميد كننده بود:((

خاطرات من برای خرید این بازی :d
حاجی این بازی فروش های محلهی ما چقدر لول هستند :-o
یک روز بعد لیک شدن بازی رفتم یه مغازه ای که زود زود بازی ها رو میاره طرف میگفت این بازی انحصاری ps3 هست :d@-):-w:@)
امروز هم رفتم دو سه مغازهی دیگه میگفتند که این بازی هنوز نیومد یکی که میگفت شرکت اتاری هنوز این بازی رو لینک نکرده انگار ما هم بلا نسبت شما ها و خودم , خریم مثل بچهی آدم باور میکنیم:d:d
خلاصه خدا کنه فردا یکی بیار این بازی رو تو محله :d:d

این مسخره بازیا چیه دیگه!؟ دیگه یک چیزی رو لوس نکنید، الآن یکی میاد میگه 600 تومن :| خب یعنی چی این کارها؟

بحث هم در مورد قیمتش نیست، بحث در مورد وقت آدمه، پای هر آشغالی که آدم نمیشینه!

• Like
Reactions: taherism

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or