Test Drive Unlimited 2 | PC

test_drive_ul_2_icon.jpg

شماره دوم این بازی جذاب هم تو راهه این بازی در یک جزیره به اسم Ibiza میباشد و از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . بازی دارای یک حالت Co Op جدید است . نفر اول در این حالت وظیفه ی رانندگی را بر عهده دارد و نفر دوم میتواند در بازی به عنوان نقشه خوان حضور داشته باشد . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

همچنین Eden Studios اعلام کرده است که قابلیت Damage را نیز در این بازی به خوبی نشان خواهد داد . این بازی برای پلتفرم های PC - PS3 - Xbox360 عرضه خواهد شد . هنوز زمان عرضه ی این بازی مشخص نشده است .

Look at Screenshots click here

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال :

من بازی رو شروع کردم ، مثل نسخه یک دنده رو گذاشتم رو حالت دستی (سرعت تعویض دنده در این قسمت بالاست و خیلی تو کار تاثیر مثبت داره) بعد رفتم یکم تنظیمات رو درست کردم بعدش همه چیز ریخت به هم !!! الان سرعت تعویض دنده فاجعه شده :d حالا هرچی میگردم دنبالش ، تنظیماتش رو پیدا نمیکنم ! کسی میتونه کمک کنه ؟

آقا یه سوال :

من بازی رو شروع کردم ، مثل نسخه یک دنده رو گذاشتم رو حالت دستی (سرعت تعویض دنده در این قسمت بالاست و خیلی تو کار تاثیر مثبت داره) بعد رفتم یکم تنظیمات رو درست کردم بعدش همه چیز ریخت به هم !!! الان سرعت تعویض دنده فاجعه شده :d حالا هرچی میگردم دنبالش ، تنظیماتش رو پیدا نمیکنم ! کسی میتونه کمک کنه ؟

من كه هنوز بازي نكردم اما بطور ندانسته بهت ميگم برو قسمت سيو بازي در ويندوز و بخش تنظبمات رو پاك كن :d

تنها نکته مثبت بازی یه نور پردازی نصفه و نیمش هست!. اونم اینقدر زیاده که عوض قشنگ تر کردنش بیشتر به عذاب آور شدن اون کمک کرده!:-&:-&:-&:-&:-&
بقیه چیزاشم که دیگه نباید پرسید! حیف 2 هزار تومن پول بی زبون!.

امیر جان . شما از کجا بازی رو تهیه کردی ؟ تو کل تهران فقط یک جا می فروخت که اونم سر یک ساعت همش تموم شد. ساعت 9 شب یکیش به ما رسید .
بعد هم بازی به این توپی . با تنظیمات گرافیکی مخصوص pc . با اون آسفالتی که من تو هیچ بازی racing ندیدم با طراحی بی نقص ماشین ها.

بعد شما که علاقه ای به racing نداری چرا اومدی بازی رو نقد می کنی عزیز.:x

( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

امیر جان . شما از کجا بازی رو تهیه کردی ؟ تو کل تهران فقط یک جا می فروخت که اونم سر یک ساعت همش تموم شد. ساعت 9 شب یکیش به ما رسید .
بعد هم بازی به این توپی . با تنظیمات گرافیکی مخصوص pc . با اون آسفالتی که من تو هیچ بازی racing ندیدم با طراحی بی نقص ماشین ها.

بعد شما که علاقه ای به racing نداری چرا اومدی بازی رو نقد می کنی عزیز.:x

( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
عزیز کسی که علاقه به ریسینگ نداره اصلا بازیو نمیخره!!!!!!

کلا بیشتر بازی های Atari اینجوری هستند ، یکی عاشقشون میشه و یکی ازشون متنفر میشه و فکر کنم این عنوان هم یه همچین سرنوشتی داره ، دقیقا مثل اتفاقی که برای Alone in the Dark افتاد و بعضی سایت ها نمره های خیلی پایین و برخی نمرات خیلی خوبی بهش دادن و در کل خیلی بازی هاش سلیقه ای هستند.
با این وجود من مطمئنم که این عنوان واقعا خوب عمل کرده و موفقیت خوبی بدست آورده حالا ممکنه زیاد با سلیقه شما جور نیاد که این دلیلی نمیشه کل بازی رو زیر سوال ببرید.
من خودم هنوز منتظر امدن بازی هستم ، اینجا که فعلا نیاوردن!

• Like
Reactions: hosein me
سلام بر دوستان !
البته من سبک ریسینگ رو دوست دارم و اگه دوست نداشتم نمیرفم بازی رو بخرم!!!
البته من امید زیادی به این بازی داشتم ،چون نسخه اولش بسیار عالی بود و در زمان خودش خیلی خوب بود و به قولی یه بنچمارک ریسینگ بود.!
ولی خب در ابتدای ساکن این بازی کمی تو ذوق میزنه!... کیفیت بافت های محیط مخصوصا چمن و درخت ها بسیار پایینه. آسفالت کیفیت متوسطی داره و تنها به خاطر معجزه ای به نام نورپردازی داینامیک که روی کل محیط تاثیر میزاره قشنگ شده...
البته بازی رو زیاد جلو نرفتم و کلا روی گیمپلی بازی نمیتونم نظر بدم ... شاید از نظر گیمپلی راضی کننده باشه ...
البته تا اینجاش هم نمرات بالایی نصیبش نشده ... کلا این بازی میتونه یه پیش درآمد برای شیفت 2 باشه.
امیدوارم دوستان خوره ریسینگ لذت ببرن!;)

آخرین ویرایش:
من كه هنوز بازي نكردم اما بطور ندانسته بهت ميگم برو قسمت سيو بازي در ويندوز و بخش تنظبمات رو پاك كن :d

خسته نباشی کوروش جان :d خودمم این کار رو بلد بودم ! میخوام بقیه تنظیمات دیفالت نشه ، کلی زحمت کشیدم تا کنترل رو درست کردم. :)

خسته نباشی کوروش جان :d خودمم این کار رو بلد بودم ! میخوام بقیه تنظیمات دیفالت نشه ، کلی زحمت کشیدم تا کنترل رو درست کردم. :)
ببین محمد جان لازم نیست تنطیمات کنترل دستکاری کنی چون کنترل هر ماشین با اون یکی فرق میکنه
مثلا همون اول که او فراری را بهت میده زمین تا اسمان با اون 3 تای دیگه فرق میکنه تو واقعیت هم همین طور هست

ببین محمد جان لازم نیست تنطیمات کنترل دستکاری کنی چون کنترل هر ماشین با اون یکی فرق میکنه
مثلا همون اول که او فراری را بهت میده زمین تا اسمان با اون 3 تای دیگه فرق میکنه تو واقعیت هم همین طور هست

ای بابا راست میگی :d
تو شماره یکش تفاوتی تو سرعت تعویض دنده نبود ! :">
به خیال همون دارم یه ساعت با تنظیمات این ور میرم که سرعت تعویض دنده زیاد شه !!! :))

دوستانی که با هات پرسوت مقایسه کردن نصبت به بازی های قبلی پیرفت داشته هات پرسون سیمولیشنش ولی اگه دریفت کردن به این سادگی بود الان همه ما قهرمان مسابقات ردبول بودیم و بقیه دوستان فک کنم اگه بازیو با گیم پد درست حسابی که حساسیت داشته باشه یا ویل پد بازی کنین مشکل دست فرمون حل بشه اگه سیمولیشن این بازیو قبول ندارین اعتبار فراری و که قبول دارین که فقط به بازی های سیمولیشن کامل همکاری می کنه

نظر من بعد از 2 ساعت بازی :

-گرافیک با اینکه از شماره ی قبلی کمی بهتره ولی از قابلیتهای انحصاری PC مثل DX10 - DX11 - PhysX بهره نمیبره ولی در کل بدک هم نیست

- گیم پلی شباهت زیادی به شماره ی قبلی داره و اگه از قبلی خوشت اومده باشه, احتمالا از این هم خوشت میاد

-کم کردن حساسیت پلیس ها و کمرنگ شدنش, باعث روونتر شدن بازی شده

-اضافه شدن مسابقات خارج از جاده و جاده خاکی, یکی از نقاط مثبتشه

-تنوع اتومبیلها نسبتا خوبه

-نقشه ی بازی وسیعتر شده و تنوع آب و هوایی هم افزایش پیدا کرده (بارون و رعد و برق و جاده ی خیس و ...)

در کل نظر من مثبته

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or