Test Drive Unlimited 2 | PC

test_drive_ul_2_icon.jpg

شماره دوم این بازی جذاب هم تو راهه این بازی در یک جزیره به اسم Ibiza میباشد و از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . بازی دارای یک حالت Co Op جدید است . نفر اول در این حالت وظیفه ی رانندگی را بر عهده دارد و نفر دوم میتواند در بازی به عنوان نقشه خوان حضور داشته باشد . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

همچنین Eden Studios اعلام کرده است که قابلیت Damage را نیز در این بازی به خوبی نشان خواهد داد . این بازی برای پلتفرم های PC - PS3 - Xbox360 عرضه خواهد شد . هنوز زمان عرضه ی این بازی مشخص نشده است .

Look at Screenshots click here

آخرین ویرایش:
کسانی که درک درستی از گیم دارن با بازی کردن test drive متوجه میشن که چطور بازی هست , دلیل نداره که با پستهای این چنینی این بازی رو زیر سوال ببرید یا hot pursuit که به نظر من نسخه ای از burnout بود با این بازی مقایسه کنید

عزیزانی که بازی رو با هات پرسوت مقایسه میکنند باید بگم نقشه ی هات پرسوت نصف نقشه ی تست درایو انلمیتید 2 هم نمیشه!!!!
در ضمن این بازی هزار تا منظره و وسایل نقلیه دیگه(تو هات پرسوت وسایل نقلیه ی دیگه تو جاده ها خیلی کم بود)و تازه کلی ماشین با نمای کاکپیت رو هم یدک میکشه که هات پرسوت تقریبا هیچ کدوم اینها رو نداشت.........
در ضمن میگم بازی شبیه سازه ولی هات پرسوت آرکید.....................=))

بیشتر شبیه sims میمونه که قابلیت رانندگی هم بهش اضافه شده باشه! :laughing:
واقعا منظورتون از این پست چی هست اخه چه ربطی به sims داره
عزیز حالا چون شما از بازی خوشت نمیاد دلیل نمیشه با این جور پست ها کل بازی را ببری زیر سوال !!!!!!!

آخرین ویرایش:
درود بر همه
دوستان بازی گرفتم واقعا عالی هست بر عکس صحبت دوستان کنترل ماشین ها خوب هست ولی کنترل هر ماشین با ماشین دیگه فرق مکنه چون تو واقعیت هم همین طور هست
در مورد گرافیک هم نسخه کاملا برا PC هست خدارا شکر و درون تنظیمات گرافیکی گزینه های زیادی وجود داره
روی نور پردازی خیلی زیباکار شده و از همه جالب تر چیزی که اول از همه نظر شما را به خودش جلب میکنه کیفیت اسفالت خیابان هست که واقعا بی نظیر به نظر میرسه
در مورد صدای موتور ماشین ها هم باید بگم فوق العاده هست و قدرت موتور هر ماشین کاملا حس میشه
در ضمن نقشه بازی هم چند برابر Hot Pursuit هست
در کل می تونم بگم که خوب هست به نظر خودم
چند تا عکس هم از بازی براتون می زارم تا ببینید

دوستان به نورپردازی بازی و همچنین بافت اسفالت دقت کنید
این هم یک عکس ازپارکینک

آخرین ویرایش:
یکم شاید بازی حالت کارتونی :d داشته باشه اما واقعا عالیه.
من که با نسخه یکش زندگی کردم حالا به شدت منتظرم نسخه دومش رو تهیه کنم که این انتظار فقط تا امشب یا نهایتا فردا طول خواهد کشید. :p

درود بر همه
دوستان بازی گرفتم واقعا عالی هست بر عکس صحبت دوستان کنترل ماشین ها خوب هست ولی کنترل هر ماشین با ماشین دیگه فرق مکنه چون تو واقعیت هم همین طور هست
در مورد گرافیک هم نسخه کاملا برا PC هست خدارا شکر و درون تنظیمات گرافیکی گزینه های زیادی وجود داره
روی نور پردازی خیلی زیباکار شده و از همه جالب تر چیزی که اول از همه نظر شما را به خودش جلب میکنه کیفیت اسفالت خیابان هست که واقعا بی نظیر به نظر میرسه
در مورد صدای موتور ماشین ها هم باید بگم فوق العاده هست و قدرت موتور هر ماشین کاملا حس میشه
در ضمن نقشه بازی هم چند برابر Hot Pursuit هست
در کل می تونم بگم که خوب هست به نظر خودم
چند تا عکس هم از بازی براتون می زارم تا ببینید

دوستان به نورپردازی بازی و همچنین بافت اسفالت دقت کنید
این هم یک عکس ازپارکینک

از عکسا مشخصه که گرافیک همچین بالایی نداره.ماشینها مثل قوطی کبریت هستن :d
در مورد نورپردازی و بافت اسفالت هم که حرفی برای گفتن نداره ( البته از روی عکسها دارم میگم )

من هم بازی رو گرفتم. متاسفانه گرافیک بازی و طراحی محیط بدجوری تو ذوقم زد!!!
شماره اول بازی تو زمان خودش واقعا بهترین گرافیک این سبک رو داشت ولی شماره دو ....

این همه انتظار ، آخرش چی !!!! =((
بازی رو نصب کردم ، ای بدک نبود اما اصلا اون چیزی که انتظار میرفت نبود !
گرافیکش که اصلا حرفی برای گفتن نداره ! چه محیط که پیشرفت چندانی نسبت با نسخه یک نداشته و چه ماشین که به قول دوستان خوده قوطی کبریته !!! اما به رانندگی که برسیم به نظر من واقعا از همه چیز بدتره ! سه مدل رانندگی داره مدل اول و سادش اسمش رو یادم نیست و دومی اسپرت و سومی هاردکور ، هر سه تاش رو به زور میشه تحمل کرد !
من واقعا عاشق این بازی بودم ، نمیدونم چرا اینجوری شد !!! :(

طبق عكس هاي حسين جان واقعا گرافيك ماشين ها فاجعه هست !!!
جزئيات فضاي اطراف هم بدتر از اون !!
فقط نور پردازي و اسفالت قشنگ كار شده !!
من چقدر دوسش داشتم اينو :(

تنها نکته مثبت بازی یه نور پردازی نصفه و نیمش هست!. اونم اینقدر زیاده که عوض قشنگ تر کردنش بیشتر به عذاب آور شدن اون کمک کرده!:-&:-&:-&:-&:-&
بقیه چیزاشم که دیگه نباید پرسید! حیف 2 هزار تومن پول بی زبون!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or