Test Drive Unlimited 2 | PC

test_drive_ul_2_icon.jpg

شماره دوم این بازی جذاب هم تو راهه این بازی در یک جزیره به اسم Ibiza میباشد و از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . بازی دارای یک حالت Co Op جدید است . نفر اول در این حالت وظیفه ی رانندگی را بر عهده دارد و نفر دوم میتواند در بازی به عنوان نقشه خوان حضور داشته باشد . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

همچنین Eden Studios اعلام کرده است که قابلیت Damage را نیز در این بازی به خوبی نشان خواهد داد . این بازی برای پلتفرم های PC - PS3 - Xbox360 عرضه خواهد شد . هنوز زمان عرضه ی این بازی مشخص نشده است .

Look at Screenshots click here

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
تو نسخه اول بازی میشد یجورایی زاویه دید داخل کابین ماشین رو تغییر داد.
یعنی راننده رو عقب جلو یا بالا پائین کرد رو صندلی. :d

تو نسخه دوم این امکان هست ؟

من که دارم با بازی بد جوری حال میکنم مثل شماره قیلیش می مونه نقشه که واقعا بزرک هست الان 2 روز که پاشم می تونم بگم تازه به زور تونستم نصفشو ببینم داخل بازی پر هست از نمایندگی فروش ماشین ها
اگه تونستید حتما این بوگاتی بخرید واقعا بی نظیر هست

چجوری میشه تو بازی آهنگ ریخت ؟!
کسی میدونه ؟!

من هنوز این شماره رو بازی نکردم ولی اگر مثل شماره یک باشه فقط کافیه فایلهای mp3 مورد نظرتون رو هم نام فایلهای mp3 موجود در فولدر بازی کنید و سپس به جای اونها قرار بدید (اگر متوجه نشدید هر وقت این بازی رو گرفتم کامل با عکس توضیح میدم)

من بازیو گرفتم ولی وقتی رو نصب بازی میزنم یه ارور میاد میگه که باید از ویندوز NT یا ویندوزهای جدیدتر استفاده کنی در صورتیکه ویندوز من xp sp3 هست مشکل چیه اخه؟

آموزش استخراج موزیک‌های Test Drive Unlimited 2 - pc

testdriveunlimited22.jpg

موزیک‌های این بازی در فایل bigfile_RU_1.big قرار داره.

ایتدا این فایل رو دانلد کنید.
راهنما
> پس از دانلد، فایل بالا رو از حالت فشرده خارج کنید.
1. تمام محتویات فایل بالا رو داخل پوشه‌ی اصلی بازی قرار بدید.
2. در داخل پوشه ی اصلی بازی، روی فایل quickStart.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> استخراج کمی طول می کشه. پس شکیبا باشید!
> موزیک ها در پوشه‌ی musics در پوشه ی اصلی بازی قرار می گیرند.
> در طول استخراج، پوشه‌ای به نام out در پوشه‌ی اصلی بازی ایجاد می شه که بعد از استخراج می تونید با خیال راحت پاکش کنید.

سلام

سایت زیر نقشه منطقه IBIZA هست
نقشه هاوایی 3 پست پایین تر هست
-به همراه تمامی نمایندگی های فروش ماشین
Photo Location(مکانهایی که از آنها باید عکس بگیرید)
- car tuner
-Sticker Shop
-Car Wreck
فقط کافیه از لیست سمت چپ فروشگاه یا مکان مورد دلخواه را انتخاب کنید تا در نقشه نشان دهد

http://maps.google.com/maps/ms?ie=U...38.944457,1.367111&spn=0.203737,0.371475&z=12

آخرین ویرایش:
سایت زیر نقشه بازی
-به همراه تمامی نمایندگی های فروش ماشین
Photo Location(مکانهایی که از آنها باید عکس بگیرید)
- car tuner
-Sticker Shop
-Car Wreck
فقط کافیه از لیست سمت چپ فروشگاه یا مکان مورد دلخواه را انتخاب کنید تا در نقشه نشان دهد

http://maps.google.com/maps/ms?ie=U...38.944457,1.367111&spn=0.203737,0.371475&z=12
عزیز خیلی ممنون ولی.................
الان تقریبا همه این جزیره رو رد کردن و هاوایی مهمه.................
نقشه هاوایی رو کسی داره؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال:
چرا تو بعضی فروشگاه ها جای یک سری از ماشینا برای من خالیه!!!مثلا اودی 2 تا جا خالی داره؟؟؟؟

بچه ها دو چیز بد جوری داره من رو آزار میده ! :(( یکی گرافیک که به قول دوستان دو قدم اونورتر رو نشون نمیده ! یکی هم این زاویه نشستن راننده خاک بر سر !!! )x تو بعضی از ماشینها از زاویه داخل اصلا نمیشه کیلومتر شمار رو دید ! مثل آلفا رومئو ! :-s

کسی راه حلی نداره ؟

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or