Tekken HD Collection معرفی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
درود.

روز گذشته، کاتسوهیرو هارادا خبر ساخت کالکشن HD از سری محبوب TEKKEN رو به طور رسمی تایید کرد.
هارادا با نوشتن توئیتی و اشاره به ریلیز نسخه هفتم، این کالکشن که شامل شماره سوم، چهارم و پنجم هست رو برای Playstation 4 را تایید کرد.

09849a014e6209f09cf3ec1952cc66a345182659.png

هارادا هم اکنون در پی ساخت چندین پروژه منجمله Pokken و Tekken 7 میباشد اما ظاهرا ساخت این کالکشن کار چندان سختی به نظر نمیاد. هارادا دلیل ساخت این کالکشن را گسترش فن بیس بازی و آماده سازی برای ریلیز سراسری نسخه هفتم بیان کرد.

از مزیات این پک زمین های کاملا remaster شده، وجود مد گالری که شامل تمامی فیلم و CG های این سری هست و همچنین تمامی شخصیت های 3 شماره در بازی وجود خواهند داشت. البته همچنان خبری راجب بخش آنلاین بازی منتشر نشده است.

باکس شات بازی:

0946da2ae2b346185fa4a88b562785bc31c5de0b.jpg

ادیت: بازی انحصاری PS4 هستش.

آخرین ویرایش:
هارادا گفته تا آخرِ امشب و توی برنامه Specialـی که دارن، یه Reveal داره (احیانا یه استریم دارن برای T7 به خاطر اینکه گفته بود قراره زودتر شخصیت ها رو معرفی کنن). احتمالا اونجا به صورت رسمی از بازی رو نمایی میشه.

خداییش هیچی eleven3 یا همون99 خودمون نمیشه.:d (یادش بخیر)
حالا نمیدونم فقط من اینجوریم یا نه ولی 3و4و5 که سهله، من الان 1و 2 رو هم بازی میکنم (ولی خیلی سخته بازیش):d
در ضمن تکن 5 فقط 1و2و3 رو داشت. 4 رو نداشت. (گرچه من از چهار زیاد خوشم نیومد و به نظرم بدترین تکنه)
اونو دقیق یادم نی چون مربوط به خیلی وقت پیشه و من چندین ساله T5 نزدم و تکن رو همیشه به روز دنبال میکنم( وقتی یه نسخه جدید میاد نسخه قبلی رو میبوسم میزازم کنار) . بخاطر اینه بعضی چیزا دقیق یادم نی فقط محض اطلاع گفتم ولی یه چیزشم خوب یادمه اینکه وقتی تو T5 نسخه های قبلی رو بازی میکردی اون نسخه ها بصورت کامل نبودن. مثلا تمام کرکتر ها نبودن حتی مد ارکید رو با یه شخصیت میبردی آخر یه کرکتر جدید باز نمیشد. و تو T3 اون مد Tekken Force هم وجود نداشت همون تکن شورشی خودمون:d و تو option نمیتونستی یه سری تنظیماتو انجام بدی.
در مورد اون T4 هم اره تکن خوبی نبود و واقعا یکی از افتضاح ترین نسخه های تکن بود

مزخرف ترین حرکت ممکنه! هیچ کسم واس خود بازی بازیشون نمیکنه. چون الان اصلا جذابیتی ندارن اکثرا کسانی که این شماره ها رو تجربه نکردن میرن میخرن. کسی که تکن های نسل 7 رو رفته باشه حالش از دیدن اینا به هم میخوره. بجز T5 هیچ کدومشونم مولتی ندارن مولتی T5 هم الان کسی نمیره چون خیلی ابتدای هس..... T6 و TTT2 رو ریمستر میکردن 100 برابر از از این بهتر بود . الان T3 بازی کنی مثل این میمونه فوتبال های نسل 7 و 8 رو ول کنی بری فوتبال 98 بزنی:d بعد تازه نیازی به T3 و T4 هم نبود تو خود T5 تو منوش یه گزینه هست تمام نسخه های قبلی وجود داره از تکن 1 تا 4 و میتونی بازیشون کنی
kidding me?!?!?! همه میدونن تکن ۶ بدترین تکن بود! بدترین گیم پلی و داشت و گرافیک ضعیف و و و ....
TTT2 فوق العاده بود حتی با T5 برابری می کرد

kidding me?!?!?! همه میدونن تکن ۶ بدترین تکن بود! بدترین گیم پلی و داشت و گرافیک ضعیف و و و ....
TTT2 فوق العاده بود حتی با T5 برابری می کرد

تکن 6 گیم پلیش بد نبودش. یخورده بالانس بازی فقط خیلی خوب نبود (در نه حد MK و دارودسته اد بون).
اگه منظورت از گیم پلی اون استوری مدش هست که هیچی حق با توئه.

اونو دقیق یادم نی چون مربوط به خیلی وقت پیشه و من چندین ساله T5 نزدم و تکن رو همیشه به روز دنبال میکنم( وقتی یه نسخه جدید میاد نسخه قبلی رو میبوسم میزازم کنار) . بخاطر اینه بعضی چیزا دقیق یادم نی فقط محض اطلاع گفتم ولی یه چیزشم خوب یادمه اینکه وقتی تو T5 نسخه های قبلی رو بازی میکردی اون نسخه ها بصورت کامل نبودن. مثلا تمام کرکتر ها نبودن حتی مد ارکید رو با یه شخصیت میبردی آخر یه کرکتر جدید باز نمیشد. و تو T3 اون مد Tekken Force هم وجود نداشت همون تکن شورشی خودمون:d و تو option نمیتونستی یه سری تنظیماتو انجام بدی.
در مورد اون T4 هم اره تکن خوبی نبود و واقعا یکی از افتضاح ترین نسخه های تکن بود
تو تکن5 یه بخشی بود به اسم arcade history که فقط نسخه آرکید 3 نسخه اول رو داشت. واسه همین نه میشد اِندینگ دید آخرش و نه از دیگر مودهای بازی استفاده کرد چون فقط نسخه آرکید بود. تمام شخصیت هاش هم بود فقط تو تکن1 و2 باید از صفحه انتخاب شخصیت ها بیرون میزدید. یعنی فقط ده شخصیت اصلی دیده میشد ولی اگه با دسته میزدی شخصیت بعدی، اونایی که آزاد کردنی بودن هم قابل انتخاب بودن!
متاسفانه نسخه4 اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. (تازه با شعار قرن جدید مبارزه هم منتشر شده بود) تعداد شخصیت هاش هم خیلی کم بود ولی بخش داستانیش جالب بود. یه جورایی غیرقابل پیش بینی بود. مثلا هوارانگ آخرش با جین مبارزه میکنه و اون فیلم آخرش هم که با سربازا میجنگیدن خیلی باحال بود. یه چیز خیلی بدش هم این بود که ending ها به صورت فیلم های CG نبود که خیلی تو ذوق میزد. البته اگه بخوام ایرادات تکن4 رو بگیم، یه مقاله لازمه:d
6 هم به نظرم تنها بدیش این سیستم bond بود که واقعا رو اعصاب بود. زمیناش هم واسه من یکی زیاد جالب نبود. (دلم واسه اون زمین تکن5 که تو شب بود و پر قاصدک تنگ شده)
امیدوارم این کالکشن برای PC هم بیاد (هر چند با امولاتور قبلا همه رو زدیم :d) و یه دستی به گرافیک نسخه3 هم بکشن. این پاهای شخصیت ها تو 4و5 هم درست کنن کافیه:d خداییش خیلی ضایع بود مثلا 5 با اون گرافیک بعد پاهارو نگاه میکردی خندت میگرفت =))

علی و شهاب ، این بزرگترین سرکاری کل بازیسنتر بود :d کاورش رو هم خودتون درست کردین ؟ :-/:d
پ.ن : دیروز فکر می کردم سرکاری باشه ولی وقتی علی صلح و صفا پست داد و گفت جدیه ، واقعا باورم شد :|

در کنار کاور خوشگل بازی، بهترین نکته اون عکس از Twitter بود که باعث شد بروبچ سریع باور کنن و به جای اینکه برن اکانت واقعی هارادا رو چک کنن، در مورد محتوای کالکشن بحث کنن! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or