Tekken HD Collection معرفی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
درود.

روز گذشته، کاتسوهیرو هارادا خبر ساخت کالکشن HD از سری محبوب TEKKEN رو به طور رسمی تایید کرد.
هارادا با نوشتن توئیتی و اشاره به ریلیز نسخه هفتم، این کالکشن که شامل شماره سوم، چهارم و پنجم هست رو برای Playstation 4 را تایید کرد.

09849a014e6209f09cf3ec1952cc66a345182659.png

هارادا هم اکنون در پی ساخت چندین پروژه منجمله Pokken و Tekken 7 میباشد اما ظاهرا ساخت این کالکشن کار چندان سختی به نظر نمیاد. هارادا دلیل ساخت این کالکشن را گسترش فن بیس بازی و آماده سازی برای ریلیز سراسری نسخه هفتم بیان کرد.

از مزیات این پک زمین های کاملا remaster شده، وجود مد گالری که شامل تمامی فیلم و CG های این سری هست و همچنین تمامی شخصیت های 3 شماره در بازی وجود خواهند داشت. البته همچنان خبری راجب بخش آنلاین بازی منتشر نشده است.

باکس شات بازی:

0946da2ae2b346185fa4a88b562785bc31c5de0b.jpg

ادیت: بازی انحصاری PS4 هستش.

آخرین ویرایش:
دوستان اشتباه نکنید خواهش می کنم...هارادا فارسی بلده اتفاقا...چرا باید همه چیز رو گردن هم بندازیم؟! واقعا زشته...شهاب تقصیری نداشته

تشکر ویژه از علی و آریا بابت همکاریشون :دی

پ.ن: این لینک تریلر قرار بود خیلی وحشتناک تر باشه. علی شاهده :دی گفتم یکی شاید مریضی قلبی داشته باشه بهتره نذاریم وگرنه الان همتون داشتید بهمون فحش میدادید :دی

kidding me?!?!?! همه میدونن تکن ۶ بدترین تکن بود! بدترین گیم پلی و داشت و گرافیک ضعیف و و و ....
TTT2 فوق العاده بود حتی با T5 برابری می کرد
پستمو اصلا نخوندیا....و متوجه منظورم نشدی:d من نگفتم TTT2 بد هست! من همیشه گفتم و بازم میگم TTT2 بهترین , جذابترین و حرفه ای ترین نسخه از Tekken seies . اصلا یه چیز تکرار نشدنیه و اصلا هم قابل مقایسه با T5 نیست. T5 زمان خودش محشر بود ولی الان هیچی نیست. T6 هم بد نبود فقط یه سری مشکلات و ایراد داشت وگرنه از نظر گیم پلی خیلی هم خوب بود و اون سیستم ریج و بوند رو اولین بار تو T6 اضافه کردن بازیو چند برابر جذابتر کرده بود. T4 رو هم اگه بازی کنی متوجه منظورم میشی اون وقت قدر T6 رو راحتتر میدونی....

تو تکن5 یه بخشی بود به اسم arcade history که فقط نسخه آرکید 3 نسخه اول رو داشت. واسه همین نه میشد اِندینگ دید آخرش و نه از دیگر مودهای بازی استفاده کرد چون فقط نسخه آرکید بود. تمام شخصیت هاش هم بود فقط تو تکن1 و2 باید از صفحه انتخاب شخصیت ها بیرون میزدید. یعنی فقط ده شخصیت اصلی دیده میشد ولی اگه با دسته میزدی شخصیت بعدی، اونایی که آزاد کردنی بودن هم قابل انتخاب بودن!
متاسفانه نسخه4 اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. (تازه با شعار قرن جدید مبارزه هم منتشر شده بود) تعداد شخصیت هاش هم خیلی کم بود ولی بخش داستانیش جالب بود. یه جورایی غیرقابل پیش بینی بود. مثلا هوارانگ آخرش با جین مبارزه میکنه و اون فیلم آخرش هم که با سربازا میجنگیدن خیلی باحال بود. یه چیز خیلی بدش هم این بود که ending ها به صورت فیلم های CG نبود که خیلی تو ذوق میزد. البته اگه بخوام ایرادات تکن4 رو بگیم، یه مقاله لازمه:d
6 هم به نظرم تنها بدیش این سیستم bond بود که واقعا رو اعصاب بود. زمیناش هم واسه من یکی زیاد جالب نبود. (دلم واسه اون زمین تکن5 که تو شب بود و پر قاصدک تنگ شده)
امیدوارم این کالکشن برای PC هم بیاد (هر چند با امولاتور قبلا همه رو زدیم :d) و یه دستی به گرافیک نسخه3 هم بکشن. این پاهای شخصیت ها تو 4و5 هم درست کنن کافیه:d خداییش خیلی ضایع بود مثلا 5 با اون گرافیک بعد پاهارو نگاه میکردی خندت میگرفت =))
اون 3 نسخه یه مشکل هم داشت اون 3 نسخه رو میرفتی یه مقدار کند بود اگه دقت کرده باشی. وقتی رو PS1 تست میکردم قشنگ مشخص میشد که کنده بازی حالا نمیدونم چرا اونطور بود تو T5 و اصلا هم مهم نیست چون همه T5 رو میرفتن نه اینکه بیان اون 3 نسخه قبلیو بازی کنن:| اون بوند هم تو T6 خیلی خوب بود حالا نمیدونم چرا میگی بده!!! شاید بخاطر سختتر شدن کمبو ها میگی بوند بد بود:d اگه بد بود تو TTT2 یا T7 بوند رو حذف میکردند. همین تکن ریولوشن دقیقا همون TTT2 بود فقط تگ تیم نداشت و سیستم بوند رو هم حذف کرده بودن خیلی مزخرف شده بود که هیچ جای بحثی نداره . البته یه سری چیزا هم اضافه شده بود مثلا میتونستی LV کرکتر ها رو ببری بالا دمجشون بیشتر شه که ایده مزخرفی بود. هر چند بازیش رایگان بود

اون 3 نسخه یه مشکل هم داشت اون 3 نسخه رو میرفتی یه مقدار کند بود اگه دقت کرده باشی. وقتی رو PS1 تست میکردم قشنگ مشخص میشد که کنده بازی حالا نمیدونم چرا اونطور بود تو T5 و اصلا هم مهم نیست چون همه T5 رو میرفتن نه اینکه بیان اون 3 نسخه قبلیو بازی کنن:| اون بوند هم تو T6 خیلی خوب بود حالا نمیدونم چرا میگی بده!!! شاید بخاطر سختتر شدن کمبو ها میگی بوند بد بود:d اگه بد بود تو TTT2 یا T7 بوند رو حذف میکردند. همین تکن ریولوشن دقیقا همون TTT2 بود فقط تگ تیم نداشت و سیستم بوند رو هم حذف کرده بودن خیلی مزخرف شده بود که هیچ جای بحثی نداره . البته یه سری چیزا هم اضافه شده بود مثلا میتونستی LV کرکتر ها رو ببری بالا دمجشون بیشتر شه که ایده مزخرفی بود. هر چند بازیش رایگان بود
دوست عزیز اون سیستم bond تو T6 یه ایرادی داشت که تو 7 برطرف شد. فکر کنم تو تگ تورنومنت2 هم برطرف شده بود. دامنه حرکاتش فکر کنم محدودتر شده بود ولی تو 6 خیلی بی انصافی بود. اگه طرفت خیییلی حرفه ای باشه و تو یه اشتباه کنی، راندو میبازی!

دوست عزیز اون سیستم bond تو T6 یه ایرادی داشت که تو 7 برطرف شد. فکر کنم تو تگ تورنومنت2 هم برطرف شده بود. دامنه حرکاتش فکر کنم محدودتر شده بود ولی تو 6 خیلی بی انصافی بود. اگه طرفت خیییلی حرفه ای باشه و تو یه اشتباه کنی، راندو میبازی!
کجاش ایراد داشت ؟؟! از خودت نگو:d کلا تو تکن یه قانون هست تو کمبود زدن این نیست که هر چی که دلت خواست انجام بدی در حین کمبو زدن و نمیشه بیش از اندازه از ضربات در کمبو استفاده کنی . کلا کمبو زدن هم یه قانونی داره مثلا هر کرکتر بیشتر از 10 12 ضربه نمیتونن بزنن تو کمبو بجز بعضی شخصیت های خاص مثل نینا و بروس که 15 16 تا ضربه میزنن ولی خوب اونا هم در عوض دمجشون تو کمبو ضعیفه که بی انصافی نشه. T6 و TTT2 بوندشون دقیقا یکیه فقط تو T7 بوند رو تغییر دادن بجا اینکه تو کمبو پای حریف بیاد بالا حریف رو پرت میکنه چند متر جلو. اونم بخاطر این عوضش کردن چون قصد هارادا آسونتر کردن بازی بود . حریف چند متر پرت میشه جلو و شانس بیشتری داری که برسونیش به دیوار و دمج بیشتری بزنی . یعنی کمبو زدنو آسونتر کردن

تشکر ویژه از علی و آریا بابت همکاریشون :دی

پ.ن: این لینک تریلر قرار بود خیلی وحشتناک تر باشه. علی شاهده :دی گفتم یکی شاید مریضی قلبی داشته باشه بهتره نذاریم وگرنه الان همتون داشتید بهمون فحش میدادید :دی
آقا این لینک که شهاب میگه واقعا بد بود:biggrin1: به من هشدار داد حواست باشه بازش میکنی ولی من همینطوری بازش کردم و هزارتا فحش به شهاب دادم. به معنای واقعا کلمه Readـم به خودم:biggrin1: خلاصه اینکه واقعا گفتیم خطرناکه اگه بذاریم خصوصا اینکه شنیدم چندتا از بچه های سایت مشکل قلبی دارن و ممکنه به این تاپیک سر بزنن و لینک رو باز کنن و واقعا بد بشه.

کجاش ایراد داشت ؟؟! از خودت نگو:d کلا تو تکن یه قانون هست تو کمبود زدن این نیست که هر چی که دلت خواست انجام بدی در حین کمبو زدن و نمیشه بیش از اندازه از ضربات در کمبو استفاده کنی . کلا کمبو زدن هم یه قانونی داره مثلا هر کرکتر بیشتر از 10 12 ضربه نمیتونن بزنن تو کمبو بجز بعضی شخصیت های خاص مثل نینا و بروس که 15 16 تا ضربه میزنن ولی خوب اونا هم در عوض دمجشون تو کمبو ضعیفه که بی انصافی نشه. T6 و TTT2 بوندشون دقیقا یکیه فقط تو T7 بوند رو تغییر دادن بجا اینکه تو کمبو پای حریف بیاد بالا حریف رو پرت میکنه چند متر جلو. اونم بخاطر این عوضش کردن چون قصد هارادا آسونتر کردن بازی بود . حریف چند متر پرت میشه جلو و شانس بیشتری داری که برسونیش به دیوار و دمج بیشتری بزنی . یعنی کمبو زدنو آسونتر کردن
داداش مریض نیستم که از خودم الکی بگم:d
میخوری زمین یه ضربه میزنن، شوت میشی هوا بعد همینجوری میزننت دوباره میخوری زمین دوباره یه ضربه میزنه شوت میشی هوا و...
یعنی واسه خودت پیش نیومده! من زیاد بلد نیستم کمبو بزنم و خیلی شاهکار کنم سه چهارتا ضربه بتونم به طرف رو هوا بزنم اما این دیگه خیلی ستمه که بزنت بخوری زمین، هوا بری (نمیدونی تا کجا بری) بعذ رو هوا به رگبار ببندنت و تا خوردی زمین دوباره پرتت کنن هوا!

داداش مریض نیستم که از خودم الکی بگم:d
میخوری زمین یه ضربه میزنن، شوت میشی هوا بعد همینجوری میزننت دوباره میخوری زمین دوباره یه ضربه میزنه شوت میشی هوا و...
یعنی واسه خودت پیش نیومده! من زیاد بلد نیستم کمبو بزنم و خیلی شاهکار کنم سه چهارتا ضربه بتونم به طرف رو هوا بزنم اما این دیگه خیلی ستمه که بزنت بخوری زمین، هوا بری (نمیدونی تا کجا بری) بعذ رو هوا به رگبار ببندنت و تا خوردی زمین دوباره پرتت کنن هوا!
lol:)) دادچ الان فهمیدم مشکلت چیه! وقتی رو زمینی در حین اینکه داری از رو زمین بلند میشی تو اون حالت اگه حریف از ضرباتی که بوند دارن استفاده کنه بوند روت اثر میکنه و پاهات میاد بالا. یا کلا میتونه از رو زمین اول بلندت کنه و بعد از بوند استفاده کنه . وگرنه تو کمبو بیشتر از 1 بار نمیتونی از بوند استفاده کنی. یکی اینکه ضرباتو بلد نیستی دفاع کنی و دوم اینکه توصیه میکنم وقتی کمبو یا ضربه ای از حریف خوردی و پرت شدی اون لحظه که خوردی زمین دکمه X یا هر دکمه ای که دوست داشتی رو بزن تا خوردی زمین از کنار قل میخوری بلند میشی . و دیگه این ضربه رو نمیخوری از حریف:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or