با دی ان اس شکن با بدبختی باز میشهراسته میگن بازی از داخل ایران فیلتر شده؟
ینی قابل بازی هست؟ یا فقط باز میشهبا دی ان اس شکن با بدبختی باز میشه
شرایطش شبیه استریت فایتر 6ئه
---
این مشکل نت کد رو هم چک کردم اختصاصی ایران و کشورهایی که ساپورت نمیشنه. مردم کشورای دیگه خیلی راضین، طرف از مکزیک خیلی راحت و سریع با یونان بازی میکنه. فقط یه مشکلی که خود هارادا اشاره کرد اینه که روی PC های پایین رده برای بتای بعدی مشکل دارن چون اونجا از نظر آنلاین بازی لود شده ولی چون PC هایی که HDD دارن طول میکشه خود بازی رو لود کنن، لازمه که زمان بیشتری صبر کنن
نه بابا باز هارادا مسخره بازی در آوردهبا دی ان اس شکن با بدبختی باز میشه
شرایطش شبیه استریت فایتر 6ئه
---
این مشکل نت کد رو هم چک کردم اختصاصی ایران و کشورهایی که ساپورت نمیشنه. مردم کشورای دیگه خیلی راضین، طرف از مکزیک خیلی راحت و سریع با یونان بازی میکنه. فقط یه مشکلی که خود هارادا اشاره کرد اینه که روی PC های پایین رده برای بتای بعدی مشکل دارن چون اونجا از نظر آنلاین بازی لود شده ولی چون PC هایی که HDD دارن طول میکشه خود بازی رو لود کنن، لازمه که زمان بیشتری صبر کنن
کجاش خوب کار میکنه؟ میای با پلیر تو کشور خودت بازی کنی پینگش از ایران تا غرب اروپا بیشترهبنظرم کلا بیخیال بازی آنلاین بشیم تو این سگدونی برا اعصاب و روان خودمون بهتره
چون حتی همون آنلاینی که الان خوب کار میکنه معلوم نیست یه هفته دیگه چی باشه.
Nina Williams فقط
بله اجرا میشه آفلاینمیگن تست نتورک پی سی کرک شده و میشه آفلاین توش تمرین کرد، نمیدونم چقدر صحت داره
من که امیدی به بهینه سازی ندارم، پول جمع میکنم واسه خرید کنسولبله اجرا میشه آفلاین
یکم مشکل بهینه سازی داره این بتا
نمیدونم نسخه نهایی وضعیت چی باشه
مشکل افت فریمی که الان داره که قطعا حل میشه، ولی اینکه رو کارت های ضعیف تر هم خیلی خوب اجرا بشه بعید میدونم.من که امیدی به بهینه سازی ندارم، پول جمع میکنم واسه خرید کنسول
اون سایه هایی ام که پشت پرده میوفته باگ داره بنظرم شطرنجیهView attachment 303054
فایل کرک رو تو Firewall هم اضافه کردم برای اطمینان
نمیدونم Shader Cache ـه یا چی، ولی 20 ثانیه اول فایت استاتر فست خالص بود بعدش اوکی شد