Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
راسته میگن بازی از داخل ایران فیلتر شده؟ :| :))
با دی ان اس شکن با بدبختی باز میشه
شرایطش شبیه استریت فایتر 6ئه
---
این مشکل نت کد رو هم چک کردم اختصاصی ایران و کشورهایی که ساپورت نمیشنه. مردم کشورای دیگه خیلی راضین، طرف از مکزیک خیلی راحت و سریع با یونان بازی میکنه. فقط یه مشکلی که خود هارادا اشاره کرد اینه که روی PC های پایین رده برای بتای بعدی مشکل دارن چون اونجا از نظر آنلاین بازی لود شده ولی چون PC هایی که HDD دارن طول میکشه خود بازی رو لود کنن، لازمه که زمان بیشتری صبر کنن

---
این مشکل نت کد رو هم چک کردم اختصاصی ایران و کشورهایی که ساپورت نمیشنه. مردم کشورای دیگه خیلی راضین، طرف از مکزیک خیلی راحت و سریع با یونان بازی میکنه. فقط یه مشکلی که خود هارادا اشاره کرد اینه که روی PC های پایین رده برای بتای بعدی مشکل دارن چون اونجا از نظر آنلاین بازی لود شده ولی چون PC هایی که HDD دارن طول میکشه خود بازی رو لود کنن، لازمه که زمان بیشتری صبر کنن
ینی قابل بازی هست؟ یا فقط باز میشه

نت کد رو همون خارجی ها میگفتن خیلی خوب نیس نمیدونم بر چه اساس میگی همه راضین، حتی استریمر هایی که اینترنت خدا داشتن میگفتن در حد sf6 نیستش. البته تعریف خوب نبودن برا اونا با ما فرق داره دیگه لازم به توضیح نیست...

---
نه بابا باز هارادا مسخره بازی در آورده
نت کد دو تا آپشن داره یکیش responsiveness ه یکیش graphics، مود گرافیک دقیقا همون رول بک کج و کوله تکن ۷ه ولی مود responsiveness بهتره و به رول بک درست حسابی نزدیک تره
مشکل اینه که بی شعورا مود دیفالت رو گذاشتن گرافیک چون برادر هارادا از این که فریم های گرانبهای انیمیشنش عقب جلو میشن ناراحت میشه و ترجیح میده به تجربه بازی پلیر گند کشیده بشه ولی انیمیشن های کج و کوله ای که از پلی استیشن ۱ پورت کرده یه وقت عقب جلو نشن

یه نکته خیلی جالب اینه که تکن ۷ همین الانش هم رول بک داره ولی هارادا جوری با تبر زده به کمر نت کد که پلیر اصلا حسش نمیکنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Changed_Man 50
بنظرم کلا بیخیال بازی آنلاین بشیم تو این سگدونی برا اعصاب و روان خودمون بهتره :D
چون حتی همون آنلاینی که الان خوب کار میکنه معلوم نیست یه هفته دیگه چی باشه.
کجاش خوب کار میکنه؟ :)) میای با پلیر تو کشور خودت بازی کنی پینگش از ایران تا غرب اروپا بیشتره :))

• Smile
Reactions: Z-fan
سطح جزئیات داستان بتای تکن 8 که کلا مولتی پلیر بوده خیلی زیاده
مثلا وقتی با Rage Art کازویا مبارزه رو تموم. کنی تهش یه لگد اضافه به جسد رقیبش میزنه و یه سری جملات تحقیر آمیز میگه ولی این کارو با جون کازاما نمیکنه تا نشون بدن تهش جون میتونه ساید انسانی کازویا رو تحریک کنه

خب فعلا این بهترین تنظیماتی بود که برا سیستم خودم(1650) پیدا کردم:

TEKKEN™8 - Closed Network Test   8_1_2023 9_02_56 AM.jpg
هنوز البته نمیدونم شیوه آپسکیلینگ رو چی بذارم، و اینکه تقریبا مطمئن شدم اگه وی رمتون کمتر از 6 گیگ هست نمیتونید تکسچر بالاتر از مدیوم بذارید.
همینجوریشم البته از Tekken7 قشنگ تره، اون بازی نسل هفتی بود گرافیکش!

من که امیدی به بهینه سازی ندارم، پول جمع میکنم واسه خرید کنسول :D
مشکل افت فریمی که الان داره که قطعا حل میشه، ولی اینکه رو کارت های ضعیف تر هم خیلی خوب اجرا بشه بعید میدونم.
در ضمن این نسخه کرک شده میگن پرفورمنسش از نسخه آنلاینی که بود بهتره.

• Like
Reactions: majidred2011
1690874682465.png

فایل کرک رو تو Firewall هم اضافه کردم برای اطمینان :D

نمیدونم Shader Cache ـه یا چی، ولی 20 ثانیه اول فایت استاتر فست خالص بود :D بعدش اوکی شد

View attachment 303054

فایل کرک رو تو Firewall هم اضافه کردم برای اطمینان :D

نمیدونم Shader Cache ـه یا چی، ولی 20 ثانیه اول فایت استاتر فست خالص بود :D بعدش اوکی شد
اون سایه هایی ام که پشت پرده میوفته باگ داره بنظرم شطرنجیه

شما موقع Heat زدن افت فریم نمیگیری؟

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or