James Bond کاربر سایت Jan 3, 2011 #46 من رو 360 دیکه عات کردم با همون 360 بازی میکنم. البته مسخرم نکنینا ولی حالم از تیکن بهم می خوره.
mahdi_mafia کاربر سایت Jan 3, 2011 #47 رو پی اس 3 به نظر من بهتره... شاید به خاطر جمع و جور بودن دستشه. ولی تیکین 6 که کلان زیاد حال نداد
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Jan 5, 2011 #49 ps3 کنترل راحتتر و ... تازه اين بازي كلا انحصار PS3 بود حالا يهو امد رو 360 جاي تعجب داشت...
Captain Mitchell کاربر سایت Jan 5, 2011 #50 به خدا بازی انقد داغون بود که اصلا ارزش VS نداره ... من نسخه 360 رو زدم ... واقعا بعد از چند ساعت سر درد گرفتم ... ! Reactions: Dinosaur
به خدا بازی انقد داغون بود که اصلا ارزش VS نداره ... من نسخه 360 رو زدم ... واقعا بعد از چند ساعت سر درد گرفتم ... !
Amir09 کاربر سایت Jan 5, 2011 #51 تکن باز تکن بازه حالا فرقی نمیکنه کنترلر 360باشه یا PS3یا گوشکوب....!:d نوشته شده توسط Captain Mitchell: به خدا بازی انقد داغون بود که اصلا ارزش VS نداره ... من نسخه 360 رو زدم ... واقعا بعد از چند ساعت سر درد گرفتم ... ! بیشتر... آره کمپینش سردرد آور بود کند بود button delay داشت اما کم لطفی میکنی که میگی داغون بود!! آخرین ویرایش: Jan 5, 2011
تکن باز تکن بازه حالا فرقی نمیکنه کنترلر 360باشه یا PS3یا گوشکوب....!:d نوشته شده توسط Captain Mitchell: به خدا بازی انقد داغون بود که اصلا ارزش VS نداره ... من نسخه 360 رو زدم ... واقعا بعد از چند ساعت سر درد گرفتم ... ! بیشتر... آره کمپینش سردرد آور بود کند بود button delay داشت اما کم لطفی میکنی که میگی داغون بود!!
toraj.rap کاربر سایت Mar 9, 2011 #52 من هم 360 دارم هم PS3 ولی تو 360 نور پردازی روشن تره ولی PS3 تصویر واضح تره و کنترل رو بازی بیشتره ولی در کل PS3 بیشتر حال میده ولی با 360 فقط از بازی های اول شخص لذت ببرین only black obs
من هم 360 دارم هم PS3 ولی تو 360 نور پردازی روشن تره ولی PS3 تصویر واضح تره و کنترل رو بازی بیشتره ولی در کل PS3 بیشتر حال میده ولی با 360 فقط از بازی های اول شخص لذت ببرین only black obs