tekken 6:xbox 360 vs ps3

بازی tekken 6 را دوست دارید بر کدام یک از کنسول ها بازی کنید

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
روی ps3 چون 1.رو x360 احساس غریبی میکنه ادم :(
2.لید اصلی ps3 هست :love:
3.دسته ps3 خوراک تیکن باز های حرفه ای هست :cool:
4. x360 بازی رو به زور گرفت (با پول) :laughing:

شما بیکارید همچین تاپیکی میزنید.
خوب ادم هر کنسولی رو که داره بازی میکنه و به اون عادت داره.من خودم 1 سال ps3 دارم خوب هیچ وقت نمیتونم رو 360 بازی کنم .هرچقدر هم 360 بهتر باشه باز من رو ps3 بازی میکنم چون عادت دارم.
البته منظورم این نیست که نسخه 360 بهتره بلکه منظورم اینه هرکی هر کنسولی داره رو اون بازی میکنه.

روی ps3 چون 1.رو x360 احساس غریبی میکنه ادم :(
2.لید اصلی ps3 هست :love:
3.دسته ps3 خوراک تیکن باز های حرفه ای هست :cool:
4. x360 بازی رو به زور گرفت (با پول) :laughing:

آقای جدید لطفا بحثی که باعث جنجال شه نکنید هر چند گوش نخواهید داد. در ضمن اصلا شما وقتی فقط PS3 دارین انتظار هم نمیره برید رو 360 بازی کنید. کسانی باید وارد این تاپیک بشن که هر دو رو دارن.

آخرین ویرایش:
شما بیکارید همچین تاپیکی میزنید.
خوب ادم هر کنسولی رو که داره بازی میکنه و به اون عادت داره
خوب بعضی ها هر دو کنسول رو دارند و به هر دو تاشون هم عادت دارند.
شما هم لطف کن از این به بعد تو این تاپیک نیای و از این حرفای چرت نزنی.

خوب بعضی ها هر دو کنسول رو دارند و به هر دو تاشون هم عادت دارند.
شما هم لطف کن از این به بعد تو این تاپیک نیای و از این حرفای چرت نزنی.
اگر به هردو عادت دارن پس فرقی نداره تازه 90 درصد به خاطر ارزون بودن بازیهای xbox رو اون کنسول بازی میکنن مگر اینکه طرف مایه دار باشه دله خوشی داشته باشه یا اینترنته خوبی داشته باشه بخواد انلاین بازی کنه بره واسه ps3 رو بگیره.
من اگه هردو رو داشتم و به هردو عادت داشتم خوب ارزونتر رو میگرفتم

من درست نمی فهمم ! ( یهو نگید یارو نفهمه ها !! :biggrin1: )

مشکلی که به دسته های 360 میگیرین چیه !! جهت هاشه ؟ مگه سیستم جهت ها روی دسته های سگا مگادرایو همینطوری نبود ؟ خیلی راحت فن ها رو میزدم !! فقط موقع مایل زدن تازه اونم بعد از 3 -4 روز کمبات بازی کردن ، یکم دستم رو اذیت میکرد !! دیگه فکر نمی کنم تیکن که اصلاً ظرافت بازیهای دو بعدی رو نداره با این کنترل مشکلی داشته باشه !!

پس قطعاً همتون میتونید به خوبی بازی با PS3 روی 360 هم بازی کنید !! تازه جهت های 360 نسبت به دسته های سگا خیلی بهتر و نرمتر عمل میکنن !!

مشکل اینجاست که دسته های سگا هم D-pad ش هشت جهته بود ولی 360 خارج از نرمیو روونی چهار جهتس
به هر حال رو 360 باید قیده بازی کردن با خاندان میشیما و نوه و نتیجش رو که 60% کامنداشون مایل کشیه رو زد.. با آنالوگ هم که نمیشه.اینقدر تاخیر داره برا اجرای رمز که بازی کردن کوفت آدم میشه
نمونش همین سول کالیبر که تو حالت تمرینی نمیشد رمزاشو اجرا کنی چه برسه که تو بازی

برای آدمی که 26 سال از عمرش گذشته و تازه اعتیادش رو ترک کرده فن بودن و این حرفا مزخرفاتی بیش نیست.
بعدشم از وقتی با دسته 360 بازی میکنم دستم خسته نمیشه به شما هم حق میدم چون 360 نداری
به این جمله شما فقط باید :laughing:!

سلام...
مسلما" منم با ps3 موافقم...به همون دلایلی که perspective گفت

مشکل اینجاست که دسته های سگا هم D-pad ش هشت جهته بود ولی 360 خارج از نرمیو روونی چهار جهتس
به هر حال رو 360 باید قیده بازی کردن با خاندان میشیما و نوه و نتیجش رو که 60% کامنداشون مایل کشیه رو زد.. با آنالوگ هم که نمیشه
دقیقا"...من خودم با جین فن هایی که استفاده میکنم 70% مایل کشیدن لازم داره...فکر نمی کنم نامکو هم بتونه این فنون رو کلا" تغییر بده!
به نظر من استفاده از آنالوگ به این شکل تو بازی فایتینگ به بازی لطمه میزنه...مخصوصا اینکه سرعت رو به شدت میگیره چون دست به جای یه فشار ساده باید آنالوگ رو جابه جا کنه که هم مشکل تره هم سرعت رو میگیره
من با توجه به سابقه ی بازی vf و sc رو 360 فکر می کنم کلا" واسه سبک فایتینگ(به جز بازی هایی مثل Mk یا street fighter IV که باتوجه به ساختار فنونشون تفاوت زیادی بین 2 نسخه وجود نداره) PS3 رو مناسب تر می دونم.
از طرف دیگه بحث عادتم هست...من که از 94 تا حالا دارم با pS تکن بازی میکنم خیلی واسم سخته رو 360 تکن بازی کنم.

اول از همه بگم بیشتر دوستانی که میان رای میدن تیکن باز حرفه ای نیستن
منم تا قبل سومین جام بازیسنتر فکر میکردم خیلی بارمه ، ولی بعدش فهمیدم هیچی نمیدونم
انقدر تمرین کردم الان یکی از شاخ های تیکن محل هستم :d

من با هر دوتاش بازی کردم
در اینکه دسته PS3 خوراکه تیکن هست و از اون طرف D-PAD دسته XBOX اصلا به درد نمیخوره شکی نیست
ولی من XBOX رو انتخاب کردم چون هم با دسته PS2 هم با دسته XBOX هم با کیبورد :d میشه باهاش بازی کرد
البته این دسته های جدید XBOX که 60 دلار قیمت دارن رو باید تست کنیم ( تو ایران اومده ؟ )

الکی بحث گرافیکی نکنید چون هیچ فرقی ندارن

در ضمن جام پنجم در راهه ، خودتون رو اماده کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or