روی ps3 چون 1.رو x360 احساس غریبی میکنه ادم
2.لید اصلی ps3 هست
3.دسته ps3 خوراک تیکن باز های حرفه ای هست
4. x360 بازی رو به زور گرفت (با پول) :laughing:
اگر به هردو عادت دارن پس فرقی نداره تازه 90 درصد به خاطر ارزون بودن بازیهای xbox رو اون کنسول بازی میکنن مگر اینکه طرف مایه دار باشه دله خوشی داشته باشه یا اینترنته خوبی داشته باشه بخواد انلاین بازی کنه بره واسه ps3 رو بگیره.خوب بعضی ها هر دو کنسول رو دارند و به هر دو تاشون هم عادت دارند.
شما هم لطف کن از این به بعد تو این تاپیک نیای و از این حرفای چرت نزنی.
من درست نمی فهمم ! ( یهو نگید یارو نفهمه ها !! :biggrin1: )
مشکلی که به دسته های 360 میگیرین چیه !! جهت هاشه ؟ مگه سیستم جهت ها روی دسته های سگا مگادرایو همینطوری نبود ؟ خیلی راحت فن ها رو میزدم !! فقط موقع مایل زدن تازه اونم بعد از 3 -4 روز کمبات بازی کردن ، یکم دستم رو اذیت میکرد !! دیگه فکر نمی کنم تیکن که اصلاً ظرافت بازیهای دو بعدی رو نداره با این کنترل مشکلی داشته باشه !!
پس قطعاً همتون میتونید به خوبی بازی با PS3 روی 360 هم بازی کنید !! تازه جهت های 360 نسبت به دسته های سگا خیلی بهتر و نرمتر عمل میکنن !!
فقط میتونم :laughing:م!برای آدمی که 26 سال از عمرش گذشته و تازه اعتیادش رو ترک کرده فن بودن و این حرفا مزخرفاتی بیش نیست.
بعدشم از وقتی با دسته 360 بازی میکنم دستم خسته نمیشه به شما هم حق میدم چون 360 نداری
به این جمله شما فقط باید :laughing:!برای آدمی که 26 سال از عمرش گذشته و تازه اعتیادش رو ترک کرده فن بودن و این حرفا مزخرفاتی بیش نیست.
بعدشم از وقتی با دسته 360 بازی میکنم دستم خسته نمیشه به شما هم حق میدم چون 360 نداری
دقیقا"...من خودم با جین فن هایی که استفاده میکنم 70% مایل کشیدن لازم داره...فکر نمی کنم نامکو هم بتونه این فنون رو کلا" تغییر بده!مشکل اینجاست که دسته های سگا هم D-pad ش هشت جهته بود ولی 360 خارج از نرمیو روونی چهار جهتس
به هر حال رو 360 باید قیده بازی کردن با خاندان میشیما و نوه و نتیجش رو که 60% کامنداشون مایل کشیه رو زد.. با آنالوگ هم که نمیشه