tekken 6:xbox 360 vs ps3

بازی tekken 6 را دوست دارید بر کدام یک از کنسول ها بازی کنید

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
قطعا روی 360 چون کلا با دسته ps مشکل اساسی دارم.

دقیقا برعکس من ! هنوز جای x و y و a و b رو یاد نگرفتم :laughing: کلا بستگی داره که به چی عادت داشته باشی

فقط PS3 برایه حرفه ای ها --360 برای مبتدیها

منم میخوام واسه ps3 بگیرم (به خاطر همون دلیل بالا) ولی حالا همچینیا حرفه ای هم نیستم . به نظرم اونی که به دسته 360 عادت داشته باشه به مشکلی بر نمیخوره

----------

ولی تکن تکنه دیگه ! حالا مگه چقدر نسخه ی ps3 و 360 فرق دارن باهم؟؟ (حالا نریزید سرم مسلما فرق دارن ولی نه اونقدر که بزاره بازی کوفتش شه) زیاد به این چیزا گیر ندید بازی کنید لذت ببرید .

سلام!
اقا خیالتون رو راحت کنم هر چی دسته 360 برای بازیهای ریسینگ بهینه شده برعکس دسته PS3 خوراک بازیهای فایتینگه.
پس رای من PS3

قطعا 360.
چون دوس ندارم بعد از چند ساعت بازی با ps دستام از کار بیفته.
خدا پدر این مایکرو رو بیامرزه که این بازیها رو مولتی کرد که اینهمه تایپیک در مورد اینکه کدوم نسخه رو بازی میکنید ایجاد بشه.:sick:
من نمیدونم شما چه اصراری دارید که علنا به همه بگید که فن 360ی.شما اگه دکمه های ماشه ای(که تو تکن خیلی بکار میاد) PS3 رو مستقیما با 360 مقایسه کنی هیچ وقت این حرف رو نمیزنی.

من درست نمی فهمم ! ( یهو نگید یارو نفهمه ها !! :biggrin1: )

مشکلی که به دسته های 360 میگیرین چیه !! جهت هاشه ؟ مگه سیستم جهت ها روی دسته های سگا مگادرایو همینطوری نبود ؟ خیلی راحت فن ها رو میزدم !! فقط موقع مایل زدن تازه اونم بعد از 3 -4 روز کمبات بازی کردن ، یکم دستم رو اذیت میکرد !! دیگه فکر نمی کنم تیکن که اصلاً ظرافت بازیهای دو بعدی رو نداره با این کنترل مشکلی داشته باشه !!

پس قطعاً همتون میتونید به خوبی بازی با PS3 روی 360 هم بازی کنید !! تازه جهت های 360 نسبت به دسته های سگا خیلی بهتر و نرمتر عمل میکنن !!

من نمیدونم شما چه اصراری دارید که علنا به همه بگید که فن 360ی.شما اگه دکمه های ماشه ای(که تو تکن خیلی بکار میاد) PS3 رو مستقیما با 360 مقایسه کنی هیچ وقت این حرف رو نمیزنی.
برای آدمی که 26 سال از عمرش گذشته و تازه اعتیادش رو ترک کرده فن بودن و این حرفا مزخرفاتی بیش نیست.
بعدشم از وقتی با دسته 360 بازی میکنم دستم خسته نمیشه به شما هم حق میدم چون 360 نداری

من به ایکس 360 علاقه ی زیادی دارم اما باید قبول کنیم دسته ایکس360 برای فایتینگ ساخته نشده!
ps3 هم به نظرم کنترلش زیاد به درد فایتینگ نمی خوره!
بهترین دسته همون دسته های سگا مگا درایو ! چقدر راحت 24 ضرب می زدیم! بدون هیچ خطایی! (ولی تنها نقصشون جنس سیم اون بود! من یک کمد دارم پر از دسته سگا!) ولی متاسفانه در بازی mk vs dc نتونستم یه چند ضرب ساده رو به راحتی بزنم!
به نظرم اونهایی که واقعا علاقه مند هستند برن یه دسته مخصوص بخرن حالش رو ببرن!
به جز کنترل فکر نکنم مشکلی و تفاوتی دیگری میان این دو باشه! (به گفته خود سازندگان)

برای آدمی که 26 سال از عمرش گذشته و تازه اعتیادش رو ترک کرده فن بودن و این حرفا مزخرفاتی بیش نیست.
بعدشم از وقتی با دسته 360 بازی میکنم دستم خسته نمیشه به شما هم حق میدم چون 360 نداری
دقیقا خوش دست ترین دسته یقینا دسته x360ُ ـه (بدون تعصب)

من برام مهم نیست کی رو چی بازی می کنه فقط دلم می خواست سرور این بازی دست خود کونامی بود و مشترک می کرد که هر کسی با هر دستگاهی بتونه با اون یکی آنلاین بازی کنه (چه حالی می کردم من اونوقت :laughing:).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or