tekken 6:xbox 360 vs ps3

بازی tekken 6 را دوست دارید بر کدام یک از کنسول ها بازی کنید

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
من خودم هنوز تصمیم نگرفتم :دی دائما هم بهش فکر می کنم.

از اونجایی که شخصیت اصلی من پائول هستش (فقط با این می تونم بازی کنم) احساس میکنم نیم دایره کشیدن :دی با آنالوگ 360 راحتتر باشه. اما از طرفی هم چون تجربه نکردم نمی تونم مطمئن باشم.
روی pS3 که هیچ مشکلی ندارم فقط این نیم دایرش انگشت آدم رو ناقص می کنه :دی

من خودم هنوز تصمیم نگرفتم :دی دائما هم بهش فکر می کنم.

از اونجایی که شخصیت اصلی من پائول هستش (فقط با این می تونم بازی کنم) احساس میکنم نیم دایره کشیدن :دی با آنالوگ 360 راحتتر باشه. اما از طرفی هم چون تجربه نکردم نمی تونم مطمئن باشم.
روی pS3 که هیچ مشکلی ندارم فقط این نیم دایرش انگشت آدم رو ناقص می کنه :دی
خوب من که اگه PS3 گرفتم تا اون موقع رو PS3 میگیرم. (چی گفتم:biggrin1:)
ولی کار تو مشکلتره.:biggrin1: آره اگه فقط بخوای با پائول بازی کنی یه سری فنهاش با آنالوگ 360 بهتر انجام میشه. ولی دوبار جلو رو میخوای چیکار کنی؟:biggrin1: مثلا اونی که فرود میای رو سر حریف؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حتما روی PS3 چون اساسا بازی های فایتینگ 360 قاتی باقالی هاست!

کنترل بازی روی PS3 خیلی بهتره، یعنی کلا کنترل بازی های فایتینگ خیلی بهترن. کوبایاشی هم خودش گفته کنترل بازی روی PS3 بهینه شده و بعد به 360 منتقل شده. این یعنی فقط نسخه PS3!!

واسه تیکن یه دسته بی سیمی زدن وهیچ فرقی نداره!!

سینا باز یه چیزی رو ندونسته پروندی! اولا که این دسته ها تو ایران گیر نمیاد. دوما اگرم گی بیاد کی میره 50 60 تومن میده و واسه اینکه رو 360 بهتر بازی کنه یدونه از این دسته ها میخره؟

در ضمن این دسته ها بز اساس نسخه آرکید تنظیم میشن، واسه همین عملا در مقابل دسته های PS3 عددی نیستن.

OK؟

قطعا 360.
چون دوس ندارم بعد از چند ساعت بازی با ps دستام از کار بیفته.
خدا پدر این مایکرو رو بیامرزه که این بازیها رو مولتی کرد که اینهمه تایپیک در مورد اینکه کدوم نسخه رو بازی میکنید ایجاد بشه.:sick:

خدا پدر این مایکرو رو بیامرزه که این بازیها رو مولتی کرد که اینهمه تایپیک در مورد اینکه کدوم نسخه رو بازی میکنید ایجاد بشه

اگه از این تاپیک بدت میاد توش پست نده. ما و هم از خوندم پست های اسپم راحت میکنی...

من هم احتمال زیاد روی PS3 ولی باید در موردش فکر کنم و ببینم اون موقع وضعیت اقتصادی چه جوری هست:biggrin1: کپی بازی کنیم رو Xbox یا اورجینال روی PS3:biggrin1:

فقط ایکس باکس
اصلا شما برید با پی اس 3بازی کنید این گراقیک وروشنایی که ایکس باکس داره پی اس 3نداره
عزیز من بحث جنجالی نکن. اینجا هیچ کس بحث از گرافیک نمی کنه چون دیگه دموده شده و همه حرف مفتن اینا.

اینجا بحث سر کنترل هستش که بچه ها با احتمالات و نظرات شخصیشون می گن روی کدام راحت تر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or