Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من آلیسا را با خود لارس زدم.زدنش هم فقط به یک ذره دقت احتیاج داره.اول هم اون دو تا آدم همراهش را بزنید تا مرغ ها را آزاد کنید.حتما custumize درست انجام بدید.به طوری که هر 5 تا آپدیتی که می تونید انجام بدید به درستی انتخاب کرده باشید.از 2 تا حالت الکتریکی که در محیط گذاشته حتما استفاده کنید.
چند تا سوال که دقیق نمی دونم.الان سناریو را تمام کردم.اما 4 تا آزاد نشده.Devil Jin و موکوجی و کانگرو و یوشیمیتسو:love: .Devil Jin را به نظرم بدونم چه جوری میشه.یک مرحله باز کرده که باس آخرش خودش هست که اون جا باز میشه.به نظرم سخت ترین مرحله است و با آپگرید عالی به نظرم رد میشه.
اون سه تا دیگه را دقیق نمی دونم.تو اینترنت برای یوشیمیتسو را خوندم اما نه دقیق .فردا دقیق می خونم و ردش می کنم.(به نظرم یکی از مراحل را باید روی هارد یک جائی اش را کاری کرد تا آزاد بشه.موکوجی هم به نظرم همین طور بود.حالا کسی از بچه ها 3 تا اش را دقیق می دونه بزاره.)
یادم رفت بگم.لارس و آلیس هم باز نشده.اون ها چه طور باز میشه.
سوال بعدی:biggrin1::شما مگه شخصیت های دیگه را آپگرید کرده بودید که با اون آلیس را زدید مگه اینکه از اول با شخصیت دیگه رفته باشید.
این آپگرید ها تو مبارزات عادی و به حالت فایتینگ اثری داره یا فقط تو سناریو اثر داره (منظورم اینه که مثل 5 فقط جنبه زیبایی داره؟)آخه هنوز مود فایتینگ معمولی اش را نرفتم.گذاشتم همه آزاد بشن بعد برم.:biggrin1:.
برای باز کردنش میتونید رجوع کنید به تاپیک اچیومنت هاش...اونجا توضیح دادم!:دی
لارس و آلیسا هم باز نمیشن!فقط برای سناریو هستن!

کلی خوشحال شدم. گفتم برم Rank ها را شکار کنم ولی سر 1st dan گیر کردم. الان یه سرچ زدم دیدم از dan 1 به بعد را فقط از طریق آنلاین میشه گرفت:evil:

برای باز کردنش میتونید رجوع کنید به تاپیک اچیومنت هاش...اونجا توضیح دادم!:دی
لارس و آلیسا هم باز نمیشن!فقط برای سناریو هستن!
ممنون .فقط در مورد custumes هم که پرسیدم یک توضیحی بدید.(آخه هنوز وقت نکردم سراغ فایتینگ هایش برم:biggrin1:)

منم بازي كردم بعد از مدت ها ! خوشمان آمد ! با همون هاوارانگ بازي كردم :biggrin1: چقدر بزرگ شده بود ! :biggrin1: 4 5 دست آركيد آفلاين زديم باحال بود

سلام
بچه ها يك سوال برام پيش اومده چرا همه ي بچه ها به اين بازي كم لطفي كردن (تو بخش امتياز هاي اعضاي بازيسنتر به عناوين)همه نمرات پايين و اكثرا ناراضي بودن؟ تو اين شماره مشكل اساسي چيه؟ يادش بخير يك زماني با ps1 takeen ميزديم لا مصب چه حالي ميداد مخصوصا پاول با اون مشت قدرتي هاي خرش چه حالي ميداد يكي ميزدي طرف بيهوش ميشود وقتي بشه تو بازي از فنگ و اره و.............. استفاده كرد معلوم سر و ته بازي چي ميشه(به گند كشيده ميشه) نبايد گيم پليش را كاري ميكردن مگه چش بود به اون توپي در اخر اين نظر شخصي من و لطف كنيد اين نظر را نقل قول و يا تفسير نفرماييد ممنون;):-"

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم این اسلحه وشمشیری که لارس تو customize میگیره میشه ازشون استفاده کرد؟ و اگه میشه چطور با تشکر

باسلام
=====
اقا نمیدانم جای این سوال اینجا هست یا نیست اما ممنون میشم سوالم را جواب دهید .
من دو روز پیش xbox خودم را که پال هست را دادم توپ خانه اپدیت کرد چون بازیهای جدید مثل cod6_teken6 و... را نمیاورد .
حالا همه بازیها را میاره الا Teken6 نمیدانم چرا یکی گفت باید سی دی بوت بزاری میخواستم ببینم ایا برای همه اینطوری یا یارو بد ابدیت کرده ممنون میشم راهنمائی کنید.
در ضمن حجم این سی دی بوت چقدر است ایا با دایال اپ میشه دانلود کرد.

باسلام
=====
اقا نمیدانم جای این سوال اینجا هست یا نیست اما ممنون میشم سوالم را جواب دهید .
من دو روز پیش xbox خودم را که پال هست را دادم توپ خانه اپدیت کرد چون بازیهای جدید مثل cod6_teken6 و... را نمیاورد .
حالا همه بازیها را میاره الا Teken6 نمیدانم چرا یکی گفت باید سی دی بوت بزاری میخواستم ببینم ایا برای همه اینطوری یا یارو بد ابدیت کرده ممنون میشم راهنمائی کنید.
در ضمن حجم این سی دی بوت چقدر است ایا با دایال اپ میشه دانلود کرد.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21615

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم این اسلحه وشمشیری که لارس تو customize میگیره میشه ازشون استفاده کرد؟ و اگه میشه چطور با تشکر
آیتم‌هایی که بدست میاری را میشه Equip کنی و هر کدوم یه افکت خواصی دارند ولی نمیشه ازشون استفاده جداگانه کرد. اون شمشیر و غیره هم همینطور هستند. نمیشه ازشون توی مبارزه استفاده کرد.

منم خودم استفاده نکردم اما وقتی برای Alisa اسلحه برمیدارم اون استفاده می کنه (من از اون نیزه درازها بهش میدم اون هم وسط بازی ازش استفاده می کنه، شاید هم Item move این دختره این باشه چون من زیاد خودم رو درگیر این دختره نمی کنم) پس نمی گم نمیشه.

با سلام بازی تیکن 6 که من گرفتم 2 تا دی دی دی هستش که فروشنده بهم گفت اول دی وی دی 1 رو که روش نوشته بوت بزارم بعد که بوت شد دی وی دی 2 که خوده بازیه رو بزارم اما این کار نه رو دستگاه من نه ماله 6 نفر دیگه جواب نداد حالا نمی دونم کلا بازی تیکن اینجوریه یا فقط اینی که من گرفتم اینجوریه در ضمن وقتی ازش پرسیدم گفت باید درایورت x1tream 1.60 ya 1.61 باشه
اگه میشه یه راهنمایی بکنید من رو

با سلام بازی تیکن 6 که من گرفتم 2 تا دی دی دی هستش که فروشنده بهم گفت اول دی وی دی 1 رو که روش نوشته بوت بزارم بعد که بوت شد دی وی دی 2 که خوده بازیه رو بزارم اما این کار نه رو دستگاه من نه ماله 6 نفر دیگه جواب نداد حالا نمی دونم کلا بازی تیکن اینجوریه یا فقط اینی که من گرفتم اینجوریه در ضمن وقتی ازش پرسیدم گفت باید درایورت x1tream 1.60 ya 1.61 باشه
اگه میشه یه راهنمایی بکنید من رو

اگر فيرمور دستگاهت 1.61 هست فقط بازي تيكن رو ميذاري توي دستگاه و راحت اجرا ميشه.
اگه پايين تر از 1.61 هست (يعني 1.6 1.51 و ...) بايد اول اون دي وي دي كه بهت داده رو بذاري توي دستگاه مينويسه play dvd دكمه A رو بزن بعد يه متن نوشته مياد در اين هنگام دي وي دي رو در بيار و بازي تيكن رو بذار تو دستگاه و اجرا كن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or