Trunks
کاربر سایت
من آلیسا را با خود لارس زدم.زدنش هم فقط به یک ذره دقت احتیاج داره.اول هم اون دو تا آدم همراهش را بزنید تا مرغ ها را آزاد کنید.حتما custumize درست انجام بدید.به طوری که هر 5 تا آپدیتی که می تونید انجام بدید به درستی انتخاب کرده باشید.از 2 تا حالت الکتریکی که در محیط گذاشته حتما استفاده کنید.
چند تا سوال که دقیق نمی دونم.الان سناریو را تمام کردم.اما 4 تا آزاد نشده.Devil Jin و موکوجی و کانگرو و یوشیمیتسو.Devil Jin را به نظرم بدونم چه جوری میشه.یک مرحله باز کرده که باس آخرش خودش هست که اون جا باز میشه.به نظرم سخت ترین مرحله است و با آپگرید عالی به نظرم رد میشه.
اون سه تا دیگه را دقیق نمی دونم.تو اینترنت برای یوشیمیتسو را خوندم اما نه دقیق .فردا دقیق می خونم و ردش می کنم.(به نظرم یکی از مراحل را باید روی هارد یک جائی اش را کاری کرد تا آزاد بشه.موکوجی هم به نظرم همین طور بود.حالا کسی از بچه ها 3 تا اش را دقیق می دونه بزاره.)
یادم رفت بگم.لارس و آلیس هم باز نشده.اون ها چه طور باز میشه.
سوال بعدی:biggrin1::شما مگه شخصیت های دیگه را آپگرید کرده بودید که با اون آلیس را زدید مگه اینکه از اول با شخصیت دیگه رفته باشید.
این آپگرید ها تو مبارزات عادی و به حالت فایتینگ اثری داره یا فقط تو سناریو اثر داره (منظورم اینه که مثل 5 فقط جنبه زیبایی داره؟)آخه هنوز مود فایتینگ معمولی اش را نرفتم.گذاشتم همه آزاد بشن بعد برم.:biggrin1:.
برای باز کردنش میتونید رجوع کنید به تاپیک اچیومنت هاش...اونجا توضیح دادم!
لارس و آلیسا هم باز نمیشن!فقط برای سناریو هستن!
لارس و آلیسا هم باز نمیشن!فقط برای سناریو هستن!

.Devil Jin را به نظرم بدونم چه جوری میشه.یک مرحله باز کرده که باس آخرش خودش هست که اون جا باز میشه.به نظرم سخت ترین مرحله است و با آپگرید عالی به نظرم رد میشه.