Mamad Ripper
کاربر سایت
آدرس آپدیت کاملکسی نبود به من بیچاره کمک کنه؟!؟ چطوری میتونم دستگامو به حالت قبل برگردونم(آواتار بیاد) و بازیرو با هارد اجرا کنم؟!
آدرس آپدیت کاملکسی نبود به من بیچاره کمک کنه؟!؟ چطوری میتونم دستگامو به حالت قبل برگردونم(آواتار بیاد) و بازیرو با هارد اجرا کنم؟!
سلام دوست عزیز.منم واقعا تعجب کردم!!! هیچ اکانتی وجود نداره!!! میگم حتی آواتار هم دیگه نمیتونم بسازم !!! میگه باید به live وصل شی!!!
). اگر پیدا کردم و مشکل حل شد خدمتتون خبر میدم.سلام
من این بازی رو گرفتم
اولا که با هارد اجرا نمیشه و باید بدون هارد بازی کنم
ثانیا اواتارم پریده وجاش یه چیز سیاه اومده
درایور دستگاه من لایت ان lite on هستش
نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
فریدون منظورت Azezelـه (اگه اشتباه ننوشته باشم) این یارو خیلی پیله است:biggrin1:این یارو دایناسوره چرا اینطوره؟ اصلا با کرکتر زن نمیشه بهش نزدیک شد!!. تلاش ها تا الان نتیجه ی نداشته. بروبچ کلوپ هم هنوز درگیر هستن :biggrin1:.
پ.ن. زن ها که هیچ، یه 10-15 تا کرکتر مردم هم هستن که دسته کمی از اونا ندارن.
خب هیزه دیگه!این یارو دایناسوره چرا اینطوره؟ اصلا با کرکتر زن نمیشه بهش نزدیک شد!!. تلاش ها تا الان نتیجه ی نداشته. بروبچ کلوپ هم هنوز درگیر هستن :biggrin1:.
پ.ن. زن ها که هیچ، یه 10-15 تا کرکتر مردم هم هستن که دسته کمی از اونا ندارن :biggrin1:.
سلام دوست عزیز.
دستتون درد نکنه. اما من نمیدونم کدوم یکی از فایل هارو باید دانلود کنم که اواتار های سیاه شدم ( بعد از اپگرید به 1.61 ) دوباره به حالت عادی برگردن.
ممنون از لطف شما
فرزین
سلام دوست عزیز.
سلامسلام
آقا جون این کاراکتر رو چه جوری زیاد میشه:confused: ؟؟؟
دوستان یک راهنمایی هر چند کوچک راجع به این final boss این بازی و نحوه شکستش کنید ثواب داره :biggrin1: