Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

منظورت Azazelـه؟!
ببین باید همون اولای کار کارشو تموم کنی تا زیاد نتونه فنهاش رو بزنه!وقتی هم افتاد زمین سریع ازش دور شد و گرنه رو سرته!موقع هایی هم که لیزر میزنه سریع تو عمق حرکت کن!من نمیدونم چرا اکثر بچه ها مشکل دارن سرش!من زیاد باهاش مشکل پیدا نکردم!حتی با خیلی از کرکتر ها 2 بار Perfectـش کردم!اصولا باید توی این مرحله فوق العاده سریع بازی کنی تا نتونه فن هاش رو سرت خالی کنه!برای شروع به نظرم از اینا استفاده کن:Bob - Leo - Miguel - Law - Hwoarang - Eddy!:دی
ممنونم :love:
اتفاقا من هم با Hwoarang رفتم ولی .. :biggrin1:
خوب چون امروز تازه بازی رو گرفتم و همون اولین بار یعنی با 30 دقیقه بازی کردن رسیدم بهش این جوری بوده :biggrin1:
از اون سمت هم خوب نیست همه 5 شماره قبلی با دسته های PS بود عادت کردن به tekken با controler های 360 وقت میبره
حتی اگه با این دسته با بازی هایی مثل VF5 و DOA مشکلی نداشته باشی :biggrin1:

ممنونم :love:
اتفاقا من هم با Hwoarang رفتم ولی .. :biggrin1:
خوب چون امروز تازه بازی رو گرفتم و همون اولین بار یعنی با 30 دقیقه بازی کردن رسیدم بهش این جوری بوده :biggrin1:
از اون سمت هم خوب نیست همه 5 شماره قبلی با دسته های PS بود عادت کردن به tekken با controler های 360 وقت میبره
حتی اگه با این دسته با بازی هایی مثل VF5 و DOA مشکلی نداشته باشی :biggrin1:
منکه اشکم در اومد سره این دسته!نزدیک بود دسته رو به 2 نصف خورد کنم!اصلا" باهاش نمیشه بازی Fight کرد!میای بری عقب میپره هوا!میای بری تو عمق میشینه!اعصابم سره NANCY ـه نابود شد!واقعا همون حرفی که فردین زد درست بود!.... تو این دسته 360!فقط باهاش FPS میشه خوب بازی کرد و چند تا دیگه!

آقا من از توپخونه این بازی رو گرفتم

با هارد اجرا نیمشه

اواتارم هم بعد نصب اپدیت بازی پریده
چی کار کنم
درایورم هم lite onهستش
لطفا راهنمایی کنید

درود:دی
الان یک ساعتی هست که بازی دستم رسیده. تنوع محیط ها یه کم کمه. گرافکش عالیه و بهتر از همه کمبو ها. کاراکتر محبوبم Feng Wei هم که یه هیولای به تمام معنا:دی

-واسه باز شدن Ending هر کاراکتر کدوم بخش را باید بریم؟
-بخش داستانی فقط با همون کاراکتره؟

درود:دی
الان یک ساعتی هست که بازی دستم رسیده. تنوع محیط ها یه کم کمه. گرافکش عالیه و بهتر از همه کمبو ها. کاراکتر محبوبم Feng Wei هم که یه هیولای به تمام معنا:دی

فکر کنم arcade باید بری ! البته بر حسب تجربه میگم چون بازیو ندارم :دی

سلام !
-سناریو رو که یکی 2 تا مرحله برید بخشی باز میشه به اسم Area ! اونجا حکم Story Mode رو داره!
-میتونی کرکترت رو عوض کنی اما تو دمو ها و داستان همون Lars هست!

من امروز بازي و خريدم فقط 1 دست 2 نفره با داشم رفتم ! گرافيكش خوب بود ! فقط دوربين يكم جلوي ! دور تر بودبهتر بود !‌در كل چيز قابل قبولي است

به لفط راهنمايي خليل و آپديت داشبورد بازي ما هم بدمن مشكل آمد
هر كي با هارد مشكل داره داشبورد 81mb رو بريزه حل !
1 ساعتي بازي كردم !‌gay tony خداييش بازي 10 از 10

به لفط راهنمايي خليل و آپديت داشبورد بازي ما هم بدمن مشكل آمد
هر كي با هارد مشكل داره داشبورد 81mb رو بريزه حل !
1 ساعتي بازي كردم !‌gay tony خداييش بازي 10 از 10
اهم اهم!تاپیک تکنه ها عزیز!

اوه اوه آقا ما امروز بازي تك نره رفتيم تا رسيديم به هون غول آدم آهني !‌عجب چيزي بودا ! هيچ رقم ك.تاه نميامد جلو ما ! جاتون جالي تا داشت ارزش كتك خورديم ! البته رفتم تو اپشين بازي و گذاشتم رو هارد ! كه تازه 2 تا لول بعد هارد داشت ! بعد اون ي غول ديگه امد ژدهابود هموني كه تو دمد اول بازي هم بود ! اونم تا ميخورد ما رو زد !‌ هيچي ديگه حسش نبود خاموش كردم :ِd
حالا اين 2 تا عزيز مهربانو بايد چه جوري كشت ؟ من 50 تا مشت و فن ميزنم روش 2 ثانت از خونش ميره !‌اون منو ميبوسه خونم نصفش ميره :p

حالا اين 2 تا عزيز مهربانو بايد چه جوري كشت ؟ من 50 تا مشت و فن ميزنم روش 2 ثانت از خونش ميره !‌اون منو ميبوسه خونم نصفش ميره :p
در مورد NANCY که تا میتونی Button Mashing کن وگرنه دخلت میاد!(البته راه های دیگه هم هست!)در مورد Azazel هم بازم سعی کن همون اول دخلشو بیاری و نذاری فن هاش رو روت انجام بده!وقتی هم افتاد زمین سریع برو عقب!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or