کدام نسخه؟ قیمت؟ زمان تحویل و ... رو هم بگو به دفعهاونو دیگه من نمیدونم :biggrin1: اقایون فعلا 3 نفر (منو میلاد و فردین) به احتمال 90 درصد Limited Edition بازی رو بگیریم ! کسی خواست بگه که من یهو به یکی بسپرم 5 تا (یا بیشتر) بیاره :smile:
کدام نسخه؟ قیمت؟ زمان تحویل و ... رو هم بگو به دفعهاونو دیگه من نمیدونم :biggrin1: اقایون فعلا 3 نفر (منو میلاد و فردین) به احتمال 90 درصد Limited Edition بازی رو بگیریم ! کسی خواست بگه که من یهو به یکی بسپرم 5 تا (یا بیشتر) بیاره :smile:
کدام نسخه؟ قیمت؟ زمان تحویل و ... رو هم بگو به دفعه.

الان که فکر میکنم میبینم که با همین نسخه Pirateـیش بیشتر حال میکنم.فریدون نمیدونم میدونی یا نه ولی سوئی شرت نسخه 360 سفیده و نسخه PS3 مشکی ! بهمین خاطر ما سه تا احتمالا همون نسخه PS3 رو بگیریم
قیمتش اونور 80 تا 90 دلاره ! که باید ببینم به کی میگم بیاره قیمتش متغییر میشه ولی هرچی بیشتر بشیم قیمت برای هممون کمتر تموم میشه
زمان تحویلم معلوم نیست هروقت بچه ها تصمیم نهایی بگیرن من کاراشو میکنم از اون موقع حداقل تا دو هفته دیگه دستمون هست![]()
منظورت چیه گلد شد ؟ :biggrin1:مبارکا باشه. این بازی هم طلا شد.
Gold شد و رفت برای .....
فکر کنم یعنی ساخت بازی تموم شده
ولی نمیدونم که باگگیری هم شده یا نه![]()
منظور اینکه ساخت بازی تام شد و به سامان رسید. اطلاعات مربوطه به ناشر سپرده میشه و میره برای مراحل تهیه و توضیع دیسک.منظورت چیه گلد شد ؟ :biggrin1:
43 تا ... :biggrin1:44 تا......
:biggrin1: