Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا خود نامکو هم دقیق نگفته ولی چیزی مثلا مثل Ultra Combo ویا Super Combo توی SF IV ـه و یجورایی چیزی شبیه Fatality (البته نه به اون شیوه) توی MK ـه که خوب بعد از مدتی (که فکر کنم به Health ادم بستگی داره) Rage Meter ـه شخصیتت پر میشه و شما میتونی قاتی کنی و مثالاشم فریدون زده که نینا لنگه کفش پرت میکنه و ... :biggrin1:

فریدون این ارمور کینگ شخیت خیلی مرموزی داره ها :biggrin1:
از گینگ خطری تره :biggrin1:. نمیدونم چرا چند شماره فرستادنش مرخصی؟
مثالاشم فریدون زده که نینا لنگه کفش پرت میکنه و ... :biggrin1:
برایان شاتگان میکشه و تیر در میکنه و ... :biggrin1:.

خب این به نظرتون بازی رو خراب نمیکنه؟

خب تا موقعی که بازی نیومده نمیشه نظر قطعیی داد :دی

=======================
گفتم بد نیست Move List های شخصیت هارو هم بزارم :دی البته بعضی هاش مثل هوارانگ :دی (:() هنوز معلوم نشده ولی خوب همینم دیدنش خالی از لطف نیست :دی :
http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken6/_movelist.php

دوسه تا از دوستان در مورد امضام سوال کردن ! باید بگم اسفاده از امضا برای تمامی فن های تکن مجازه :biggrin1:
امضا فُرقونی چنده بابا این رو جواب بده:
اقا مگه قرار نشد Zafina جان ایرانی باشه؟ چرا نیست؟
:cheesygri؟
:biggrin1:.

من با این شواهدی که تا الان به دست رسیده ، کاملا از برایان راضی هستم!

آقا یکی جواب مارو نداد...این تی شرت هایی که تو Special Pack هست سایز بندی داره نداره خلاصه چه جوریاس؟!

به احتمال قریب یه یقین، free size هست... تصور کن بری تو مغازه بگی یه special pack تکن می خوام با سایز مدیوم!

اقا مگه قرار نشد Zafina جان ایرانی باشه؟ چرا نیست؟
:cheesygri؟

نه :دی الان دقیق یادم نیست ولی مصری بود نمیدونم ! ولی هرچی بود ایرانی نبود دیگه :biggrin1: (میدونم میخوای بگی توی پروفایلی که یکی از بچه ها گذاشته بود ایران زده بود ولی اون فیکه :دی)

آقا یکی جواب مارو نداد...این تی شرت هایی که تو Special Pack هست سایز بندی داره نداره خلاصه چه جوریاس؟!

سایزبندی داره ! بازی های دیگه هم مثل Bad Company و SC IV بودن که توی Limited Edition یا Gold Edition ـشون تی شرت داشتن (البته تکن سوئی شرت داره) که پشت خود پک زده مثلا سایز سوئی شرت : M
سایزبندی داره :biggrin1:

پس رسما بدبخت شدم!حالا چه سایز هایی داره؟2X داره؟:دی

اونو دیگه من نمیدونم :biggrin1: اقایون فعلا 3 نفر (منو میلاد و فردین) به احتمال 90 درصد Limited Edition بازی رو بگیریم ! کسی خواست بگه که من یهو به یکی بسپرم 5 تا (یا بیشتر) بیاره :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or