Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونو دیگه من نمیدونم :biggrin1: اقایون فعلا 3 نفر (منو میلاد و فردین) به احتمال 90 درصد Limited Edition بازی رو بگیریم ! کسی خواست بگه که من یهو به یکی بسپرم 5 تا (یا بیشتر) بیاره :smile:
کدام نسخه؟ قیمت؟ زمان تحویل و ... رو هم بگو به دفعه :دی.

کدام نسخه؟ قیمت؟ زمان تحویل و ... رو هم بگو به دفعه :دی.

فریدون نمیدونم میدونی یا نه ولی سوئی شرت نسخه 360 سفیده و نسخه PS3 مشکی ! بهمین خاطر ما سه تا احتمالا همون نسخه PS3 رو بگیریم
قیمتش اونور 80 تا 90 دلاره ! که باید ببینم به کی میگم بیاره قیمتش متغییر میشه ولی هرچی بیشتر بشیم قیمت برای هممون کمتر تموم میشه
زمان تحویلم معلوم نیست هروقت بچه ها تصمیم نهایی بگیرن من کاراشو میکنم از اون موقع حداقل تا دو هفته دیگه دستمون هست :love:

فریدون نمیدونم میدونی یا نه ولی سوئی شرت نسخه 360 سفیده و نسخه PS3 مشکی ! بهمین خاطر ما سه تا احتمالا همون نسخه PS3 رو بگیریم
قیمتش اونور 80 تا 90 دلاره ! که باید ببینم به کی میگم بیاره قیمتش متغییر میشه ولی هرچی بیشتر بشیم قیمت برای هممون کمتر تموم میشه
زمان تحویلم معلوم نیست هروقت بچه ها تصمیم نهایی بگیرن من کاراشو میکنم از اون موقع حداقل تا دو هفته دیگه دستمون هست :love:
الان که فکر میکنم میبینم که با همین نسخه Pirateـیش بیشتر حال میکنم.
:دی.

نمي ارزه ،اين روزا بعضي printer ‎ها هر عكسي رو روي تي شرت در ميارن با كمتر از 20 تومن ميشه يكي درست كرد. به نظرم نسخه اصل بيشتر براي لايو بازها خوبه.

43 تا ... :biggrin1:
بابا مُردم من اینقدر جینپاشی ـو با این کرکترهای بازی جمع نکنین ! توی این نسخه جینپاشی وجود خارجی نداره اقای من :(:biggrin1:
بابا حالا چرا قاطی میکنی؟:دی من یه جا شنیدم بودم برای همین گفتن خودم که نشمردم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or