Multi Platform Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

x_mlk3.jpg

کی میگه انتقام چیز قشنگی نیست ؟ یا اصلا این حرف از کجا اومده که لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست ...
می خوام بدونم این مضخرفات رو کی داخل مغزتون فرو کرده ؟ ..انتقام خیلی هم خوب و شیرین و لذت بخشه ..!! انتقام ممکنه شرورانه باشه ولی وقتی قدرتش رو داری و می تونی انتقام بگیری ، باید به بهترین روش و بدترین شکل این کارو انجام بدی ..

اصلا الان وقت ، وقت انتقامه ..انتقام از تمامی کسانی که طی 30 سال زخم بر دل طرفداران مجموعه لاک پشت های نینجا نهادند یا در این کار دخیل بودند ، خون به جگرشان کردند و خونابه از چشم هاشون روان ساختند... حالا این زخم کهنه سر باز کرده و بذر کینه 30 ساله جوانه زده ..و اینبار دست انتقام از آستین DOTEMU بیرون اومده تا به فضل خدا و نام نامی شردر کبیر ،انتقامی سخت توسط Tribute games گرفته بشه...

picture17-min_sbr4.png

ویژگی ها:

• داستان بازی از حمله بیباب و راکستدی به شبکه 6 خبر برای سرقت سر و جمع آوری قطعات یدکی بدن رباتیک کرنگ آغاز میشه و با مجاهدت برای گردآوری سایر اعضا و جوارح ایشون در سایر مناطق شهر ادامه می یابه..
  • 7 شخصیت دربازی قابل کنترل هستند...شامل لئوناردو, رافائل, مایکل آنجلو, دانوتلو ، استاد اسپلینتر ، آپریل اونیل و کیسی جونز ...
  • بازی به دستان هنرمند TRIBUTE GAMES واقع در مونترال ،سازنده عناوینی چون scott pilgrim و TMNT GBA ساخته میشه و ناشر DOTEMU هست که عناوین موفقی چون Street of rage 4 رو در کارنامه داره...
  • بازی از co op آفلاین و آنلاین تا سقف 6 نفر بهره می بره..
  • برای بازی بیش از 20 باس فایت از جهش یافته های معروف مجموعه انیمیشن در نظر گرفته شده..که بعضی از اونها برای اولین بار در بازی ها حضور می یابند...
  • تا این لحظه مبارزه با این شخصیت ها به عنوان غول آخر تایید شده است : Wingnut , Metalhead, , Tempestra, Bebop ,Rockstedy ,Tokka, Razhar, Rat king, dirtbag , leatherhead ,Shredder ,Krang, Baxter Stockman ....
  • برای هر یک از 7 شخصیت یک نوار انرژی یا اسپشیال در نظر گرفته شده که با وارد کردن ضربه به دشمنان تا 3 درجه شارژ خواهد شد.. که برای انجام اسپیشیال اتک ها و سوپر اتک ها مورد استفاده قرار میگیره..
  • در بازی چند نفره لاک پشت ها از تکنیک ها و ضربه های ترکیبی به کمک یکدیگر و بصورت همکاری استفاده می کنند تحت نام co op moves...
  • در بازی علاوه بر جعبه های پیتزای شفابخش! پیتزای افزایش قوای جنس..!.. جسمی و پیتزای فوق العاده انرژی زا با دوره کوتاه مدت در نظر گرفته شده است..به علاوه پیتزای مخصوص پارتی که همه رو سیر میکنه..
  • بازی به عمد بصورت پیکسلی و 16 بیت کار شده تا معنویت عناوین کلاسیک رو حفظ کنه و دنباله ای درخور برای اونها باشه..
  • برای اولین بار در بازی های مجموعه برای لاک پشت ها قابلیت taunt یا طعنه و تیکه انداختن به دشمن ها در نظر گرفته شده که با انجام صحیح و بجای اون یک نوار انرژی پر میشه..
  • سعی شده در بازی حال و هوای مجموعه انیمیشن 1987 تا حد امکان حفظ بشه برای همین مرحله ها در مکان های قدیمی و معروف انیمیشن مثل کانال 6 خبر ،فاضلاب و مترو نیویورک ، شهر بازی و باغ وحش مرکزی .. خیابان ها و پشت بام ها... در کل از منهتن و کُنی آیلند گرفته تا احتمالا Dimension X
  • بازی دارای دو حالت آرکید و داستانی است که برای حالت داستانی یک نقشه از نیویورک در نظر گرفته شده که میشه آزادانه درش حرکت کرد و مراحل رو انتخاب و تکرار کرد و برای هر مرحله چلنج ها و کالکتیبل های مخفی در نظر گرفته شده......
  • در حالت آرکید تعداد جونها محدوده و باید با توکل به خدا یک کله بازی رو تموم کنید و این مود به سبب سختی بیشتر بدرد رترو بازها می خوره ولی در حالت داستانی با پوینت هایی که بدست می آورید می تونید جان اضافی (هر 200 تا فونت نینجای ضایعاتی یک جون اضافی) سلامتی بیشتر و حرکات اضافی تهیه کنید..و جنبه مدرن قضیه خودشو نشون میده...
  • از صداپیشه های قدیمی انیمیشن برای صداگذاری محدود بازی استفاده شده..
  • کار موسیقی متن بازی به عهده برادر Tee Lopes بوده که دستی هم در موسیقی سونیک مانیا شورش در شهر 4 و متال اسلاگ تاکتیک داشته...
  • و آقای mike patton خواننده تصنیف های محلی امریکایی! یک دهن تم قدیمی و اصلی مجموعه رو دوباره به سبک خودش خونده..
  • بازی در روز 16 ژوئن 2022 مصادف با 26 خرداد عرضه میشه و در روز عرضه بر روی گیم پس قرار خواهد گرفت..

picture14-min_k9fg.png

picture13-min_lvic.png

picture10-min_(1)_ax4.png

nn-min_atqe.png

آخرین ویرایش:
We have a large rogues gallery of over 20 different bosses
There are a lot of characters from the TV show
but they’re not all characters we’ve seen in a video game before
We tried to have fan favorites, but also some surprises
It’s a new game and we wanted to make sure it feels fresh

طی مصاحبه ای که سازندگان چند هفته اخیر انجام دادند گفته شده چیزی در حدود بیست جهش یافته و نیافته قدیمی ، به عنوان غول آخرها ، به یاری خداوند ، در بازی حضور به هم می رسانند... شخصیت‌های نکبتی! که حتی شماری از اون ها تا به امروز در بازی‌های لاک‌پشت‌های نینجا حضور نداشته‌اند.
تا اینجا درون گیمپلی آقایان شردر ,بیباپ و راکستدی و رَت کینگ به صورت پیکسلی به رویت و تایید علما رسیدند..

خب من اینجا یک فهرستی ترتیب دادم که بعضی هاشون تقریبا تایید شدند ..
خودم خیلی دلم می خواد Groundchuck حتما حتما برگرده...کیا یادشونه tmnt 3 مرحله دوم روی عرشه ناو زیر دریایی! وقتی کرکره کنار میرفت و روی ماهش نمایان میشد چه ترسی وجودمون رو فرا میگرفت ..مرد میخواست وقتی که عصبانی میشد و ناودون زیردریایی! رو میکند و می تابوند تو هوا، بره جلوش...چه مثانه های تحت فشاری که با دیدن این صحنه فشار از روشون برداشته شد...!!

آخ یادم رفت تاتسو رو تو لیست قرار بدم همون مرده کچله که داخل بازی مگادرایو شمع پرت میکرد! البت اولین حضور اون مرد طاس , داخل فیلم بود و نه انیمیشن قدیمی! ولی داخل انیمیشن 2012 خب چرا بود...فک نمی کنم بیاد تو این بازی...
آخ دوباره روم سیاه ، آرماگان هم داخل لیست نیست..یعنی راستش رو بخواهید نیست کوسه ها موجودات خیلی خجالتی ای هستند و از دوربین فراری ! هر کاری کردم نیومد آتلیه و پرسنلی ازش نداشتم...ولی احتمال حضورش زیاده بویژه که داخل بازی Mutants in Manhattan خیلی خوش درخشید...

امیدوارم همه این آشغال های دوست داشتنی رو در بازی ببینیم...(نمی دونم پشت سر کدوم مدیر بد و بیراه گفتم که مغضوب درگاهش قرار گرفتم و امکان برپایی یک نظرسنجی ساده از من سلب شده) ..با این حال شما بیایید بگید با کدوم یک از این اشقیا ! و افراد منتسب به قوم الظالمین ارتباط بیشتری برقرار کردید و خاطره دارید یا نسبت بهشون اعلام برائت می کنید... اصلا بیایید لیست آرزوهای خودتون رو بدید...

این از wish list ما..اسامی از بالا و سمت چپ به راست هست و با کله چرمی یعنی همون کروکدیل دوست داشتنی قاتل شروع میشه..
و اگه میبینید Technodrome هم داخل لیست هست لطفا تعجب نکنید! ایشون افتخار این رو داشتند که یکی از باس های اولین شماره TMNT باشند...

21-min_5cka.png

آخرین ویرایش:
e3-min_p2lc.png

خب در ادامه پرداختن به شخصیت هایی از انیمیشن که قراره برای اولین بار در بازی های ویدئویی ظاهر بشوند میرسیم به بانو tempestra....که حضور فرخنده ایشون سبب ساز حضور دو تن از دیگر عزیزان اوباش رو فراهم میکنه...
دریکی از اپیزود های انیمیشن ، لاک پشت ها از یک مکان فرهنگی معادل پشت شهرداری خودمون سر در میارن و اونجا کلی آرکید و منسوجات ویدئو گیم می بینند.. خلاصه لئوناردو مشغول یک بازی ویدئویی آرکید سولز بورن! به نام انتقام تمپسترا میشه و می بازه ....شب تو خواب بانو تمپسترا میاد به خوابش و میگه عمرا نمیتونی منو شکست بدی ... لئو نصف شب کفری میشه پامیشه میره اونجا دوباره تا گیم بزنه بر بدن ...احتمالا این حالت رو همه گیمرها چندباری تجربه کردند که وقتی بازی تموم نکرده دارند خوابشون نمیبره....
خلاصه برق اتصالی میکنه و تمپسترا از بازی می جهه بیرون....اگه مایل به تماشای این قسمت هستید Leonardo Versus Tempestra رو سرچ کنید...ادامه اسپویله وا..گفته باشم...

حالا یک مقاله ای از گیم اینفورمر تو اینترنت دست به دست میشه که گویا دوستان یک دمویی از بازی دیدند و مرحله ششم بازی به نام "Mall Meltdown" در اون به نمایش در اومده...این مرحله همونطور که از اسمش مشخصه در یک مرکز خرید جریان داره و آرکید هم به طبع اونجا زیاده در پایان شما با اون زنیکه هرزه!! روبرو میشید...
حالا اینجاش قشنگه که بانوی هرزه ما دو عدد از جهش یافته های فوق رو احضار میکنه Tokka و Rahzar ...این ها رو بزنید خودش آسیب پذیر میشه حالا باید خودش رو بزنید... فقط مشخص نشده این دو عزیز به صورت هولوگرام 3 بعدی هستند ، با بدن مثالی هستند ، روح تشریف دارند یا چی فقط اومدند که باشند..
وای رو درجه خیلی سخت چه باس فایتی شود این...باس راش مود برای این بازی از اوجب واجباته...

در ادامه همون آقای اسپویلر چی ! قبول زحمت کرده مرحله دهم رو هم لو داده...حالا من نمی خوام بگم باسش کیه ولی یک راهنمایی میکنم ..اون کیه که کله اش آهنیه و شبیه لاک پشته و در بازی turtles in time بوده و آخرین نفر از سمت راسته...!!

67-min_c8fc.png

آخرین ویرایش:
1.png
سازنده: Tribute Games
ناشر: Dotemu
پلتفرم: PS4,Xbox One,PC,Switch
تاریخ عرضه: June 16, 2022

!Cowabunga
آنها بازگشتند!, پس از دیدن عناوین بی کیفیت در 25 سال اخیر, لاکپشت های معروف نینجا آماده اند تا بار دیگر در دنیا بازی های ویدیویی بدرخشند.

لاک پشت های نینجا: انتقام شردر, عنوانی در سبک Beat 'em up, و ادامه معنوی کارتون ده 80 این سری, و عناوین کلاسیک کونامی است که توسط Tribute Game ساخته شده و ناشرن عنوان فوق العاده Street's of Rage 4 یعنی Dotemu وظیفه انتشار این بازی را در سال 2022 به عهده دارد.

اطلاعات:

1. بازی ادامه ای معنوی از عناوین کلاسیک کونامی, برای کنسول های SNES و Sega Genesis است.
2. گرافیک بازی پیکسلی و 16 بیت است.
3. شخصیت های بازی شامل لئوناردو, دوناتلو, رافائل, مایکل آنجلو, استاد اسپلینتر و البته آپریل اونیل و کیسی جونز میشود, که در تعقیب شردر از فازلاب های نیویورک تا Dimension X, به مبارزه با فوت کلن, کرنگ و بیبوپ و راکستدی میپردازند.
4. بازی از کو-آپ آنلاین 4 نفره پشتیبینای میکند.
5. بزودی در تاریخ 16 June عرضه خواهد شد (دی وان گیم پس).

آخرین ویرایش:
We have a large rogues gallery of over 20 different bosses
There are a lot of characters from the TV show
but they’re not all characters we’ve seen in a video game before
We tried to have fan favorites, but also some surprises
It’s a new game and we wanted to make sure it feels fresh

طی مصاحبه ای که سازندگان چند هفته اخیر انجام دادند گفته شده چیزی در حدود بیست جهش یافته و نیافته قدیمی ، به عنوان غول آخرها ، به یاری خداوند ، در بازی حضور به هم می رسانند... شخصیت‌های نکبتی! که حتی شماری از اون ها تا به امروز در بازی‌های لاک‌پشت‌های نینجا حضور نداشته‌اند.
تا اینجا درون گیمپلی آقایان شردر ,بیباپ و راکستدی و رَت کینگ به صورت پیکسلی به رویت و تایید علما رسیدند..

خب من اینجا یک فهرستی ترتیب دادم که بعضی هاشون تقریبا تایید شدند ..
خودم خیلی دلم می خواد Groundchuck حتما حتما برگرده...کیا یادشونه tmnt 3 مرحله دوم روی عرشه ناو زیر دریایی! وقتی کرکره کنار میرفت و روی ماهش نمایان میشد چه ترسی وجودمون رو فرا میگرفت ..مرد میخواست وقتی که عصبانی میشد و ناودون زیردریایی! رو میکند و می تابوند تو هوا، بره جلوش...چه مثانه های تحت فشاری که با دیدن این صحنه فشار از روشون برداشته شد...!!

آخ یادم رفت تاتسو رو تو لیست قرار بدم همون مرده کچله که داخل بازی مگادرایو شمع پرت میکرد! البت اولین حضور اون مرد طاس , داخل فیلم بود و نه انیمیشن قدیمی! ولی داخل انیمیشن 2012 خب چرا بود...فک نمی کنم بیاد تو این بازی...
آخ دوباره روم سیاه ، آرماگان هم داخل لیست نیست..یعنی راستش رو بخواهید نیست کوسه ها موجودات خیلی خجالتی ای هستند و از دوربین فراری ! هر کاری کردم نیومد آتلیه و پرسنلی ازش نداشتم...ولی احتمال حضورش زیاده بویژه که داخل بازی Mutants in Manhattan خیلی خوش درخشید...

امیدوارم همه این آشغال های دوست داشتنی رو در بازی ببینیم...(نمی دونم پشت سر کدوم مدیر بد و بیراه گفتم که مغضوب درگاهش قرار گرفتم و امکان برپایی یک نظرسنجی ساده از من سلب شده) ..با این حال شما بیایید بگید با کدوم یک از این اشقیا ! و افراد منتسب به قوم الظالمین ارتباط بیشتری برقرار کردید و خاطره دارید یا نسبت بهشون اعلام برائت می کنید... اصلا بیایید لیست آرزوهای خودتون رو بدید...

این از wish list ما..اسامی از بالا و سمت چپ به راست هست و با کله چرمی یعنی همون کروکدیل دوست داشتنی قاتل شروع میشه..
و اگه میبینید Technodrome هم داخل لیست هست لطفا تعجب نکنید! ایشون افتخار این رو داشتند که یکی از باس های اولین شماره TMNT باشند...

21-min_5cka.png
دمت گرم حسابی بابت پست‌های خفن! :D
من با اینکه از قدیم عاشق TMNT بودم، ولی یه سری از این جک جونورها رو اصلاً نمی‌شناسم یا اگه می‌شناختم هم یادم رفته! مثلاً در مورد فراموش کردن اینا، می‌تونم همون Groundchuck رو مثال بزنم که خیلی عالی در موردش گفتی! :)) توی این عکس برام اصلاً آشنا نبود، ولی اون نسخه NES که گفتی رو سرچ کردم و یادم اومد کدوم بی‌شرفی بوده! مخصوصاً اونجایی که می‌رفت لوله رو می‌کند و می‌کوبید تو سرمون! :|
این وسط با دو تا از عزیزان هم از طریق اسباب‌بازی‌هاشون آشنا شدم که البته مال خودم نبودن. من و داداشم توی بچگی یه کلکسیون خفن از انواع و اقسام چیزهای مرتبط با TMNT داشتیم، از اسباب‌بازی‌های باکیفیت و بی‌کیفیت تا یه نمونه درجه یک از رافائل روی موتور که مادربزرگم داده بود و وقتی گم شد، کلی گریه کردم تا ماسک و لباس و... ولی بچه یکی از آشناها، دو تا اسباب‌بازی داشت که همیشه حسرت اون‌ها رو می‌خوردم! :D طرف می‌گفت که فک و فامیلش از استرالیا آوردن و کیفیت‌شون هم نسبت به اکثر اسباب‌بازی‌های اون دوران خیلی خوب بود.
اون موقع نمی‌دونستم اسمشون چیه و فقط می‌دونستم توی دنیای TMNT هستن. ولی چند وقت پیش تازه فهمیدم Tokka و Rahzar بودن. یه سرچی هم کردم و به اینا رسیدم و ۹۹٪‌ همینا بودن:

g487263_.jpg

به جز این بروبچی که بهشون اشاره کردی، بعید نیست اون زنومورف‌های Alien هم توی بازی باشن (الآن رفتم دیدم اسم‌شون Pizza Monsters بوده! :دی). اینا هم توی کارتون‌های قدیمی بودن و هم توی یکی دو تا از بازی‌ها، خیلی هم رو اعصاب بودن و احتمال می‌دم یه مدل بزرگی ازشون رو به عنوان غول یکی از مراحل ببینیم. :دی

h872419_.jpg

واقعاً صبر و تحمل ندارم برای این بازی و اگه برای گیم پس هم بیاد که دیگه الله اکبر! :D

آخرین ویرایش:
دمت گرم حسابی بابت پست‌های خفن! :D
من با اینکه از قدیم عاشق TMNT بودم، ولی یه سری از این جک جونورها رو اصلاً نمی‌شناسم یا اگه می‌شناختم هم یادم رفته! مثلاً در مورد فراموش کردن اینا، می‌تونم همون Groundchuck رو مثال بزنم که خیلی عالی در موردش گفتی! :)) توی این عکس برام اصلاً آشنا نبود، ولی اون نسخه NES که گفتی رو سرچ کردم و یادم اومد کدوم بی‌شرفی بوده! مخصوصاً اونجایی که می‌رفت لوله رو می‌کند و می‌کوبید تو سرمون! :|
این وسط با دو تا از عزیزان هم از طریق اسباب‌بازی‌هاشون آشنا شدم که البته مال خودم نبودن. من و داداشم توی بچگی یه کلکسیون خفن از انواع و اقسام چیزهای مرتبط با TMNT داشتیم، از اسباب‌بازی‌های باکیفیت و بی‌کیفیت تا یه نمونه درجه یک از رافائل روی موتور که مادربزرگم داده بود و وقتی گم شد، کلی گریه کردم تا ماسک و لباس و... ولی بچه یکی از آشناها، دو تا اسباب‌بازی داشت که همیشه حسرت اون‌ها رو می‌خوردم! :D طرف می‌گفت که فک و فامیلش از استرالیا آوردن و کیفیت‌شون هم نسبت به اکثر اسباب‌بازی‌های اون دوران خیلی خوب بود.
اون موقع نمی‌دونستم اسمشون چیه و فقط می‌دونستم توی دنیای TMNT هستن. ولی چند وقت پیش تازه فهمیدم Tokka و Rahzar بودن. یه سرچی هم کردم و به اینا رسیدم و ۹۹٪‌ همینا بودن:

....................
وای آریا جان ، یک دنیا ممنون...:x:x

ای بزرگ ! چه کردی با من...شاید باور نکنید چون من خودم اولش تئوری دنیاهای موازی اومد تو ذهنم و باورم نمی شد..ولی عین حقیقت رو میگم، چون من هم یک رافائل موتوری ! داشتم...تا اینجا چیز مهمی نیست مهمش اینه که اون عزیز دل رو که اتفاقا من هم گمش کردم و خیلی ناراحت( البته بیشتر حس میکنم ازم کف رفتن..) مادر بزرگم برام خریده بود...!! باورتون میشه اینو گفتید حس کردم یک نفر مغز و خاطراتم رو هک کرده...!!:o:o

وای خدا سرنوشت آدم ها چقدر به هم نزدیکه...البته درستش اینه بگم سرنوشت رافائل های موتوری چقدر بهم نزدیکه ..!! :-?و اینکه واقعا قدیما مادربزرگ ها ❤️ چقدر فهیم و مهربون بودند و نوه هاشون رو درک میکردند...!! و یک چیز دیگه هم اینکه امیدوارم اون دزد رافائل های موتوری یا هرکسی که پیداشون کرده و نیاورده پس بده ، به سزای اعمال شنیعش برسه..!! [-o<

نه بابا من هم اون موقع چیزی حالیم نبود اگه یادت باشه آخر شماره سوم باس ها رو معرفی میکرد و اسم هاشون رو می نوشت ..
من هم 5-6 سالم بود همیشه از مامانم می خواستم بیاد برام بخونه .. چون خیلی سریع هم رد میشد هر بار تموم میکردم اسم یکی رو نصفه نیمه حتی با تلفظ غلط غلوط یاد میگرفتم...بعد از اونجا که خیلی به حیوانات و پستانداران بویژه اونایی که کسی ازشون خوشش نمی اومد مثل گراز یا کرگدن و اینا علاقه داشتم این ارازل جایگاه ویژه ای از قدیم در ذهنم داشتند بطوریکه تا سوم ابتدایی بیباپ رو الگوی زندگی خودم قرار داده بودم...!!:D:D

آخ یادش بخیر ..یادمه اول ابتدایی من از اینا فن آرت می کشیدم و هنوزم دارمشون..بعد داخل مدرسه، همه بچه ها خونه و درخت و هواپیما میکشیدند من بیباپ و راکستدی ..بعد معلم مون فکر کرده بود من مشکلی چیزی تو خونه دارم مثلا از اینایی که پدر و مادراشون با هم دعوا دارن..که این هیولاهای زشت رو میکشیدم...یکبار به مادرم گفته بود مادرم هم کلی خجالت کشیده بود بهش گفته بود نه اینا بخاطر کارتون هایی هست که می بینه...!!:D

اون موقع من با پیگیری های زیاد و سر دادن جیغ های بنفش رنگ :((و پا کوفتن های فراوان جلوی مغازه های صوتی و تصویری ! و گاهی هم متوصل شدن به نگاه های معصومانه و گربه گون ..!;;) تونسته بودم 4 تا VHS از انیمیشن رو تهیه کنم ..جمعا 13 قسمت که پشت هم نبود...ولی خب گنجینه ای بود برای خودش .. تو اون ها هم همش بیباب و راکستدی بودند یک قسمت استاکمن..این سطح از دانش رو !! بعدا طی سال ها مجاهدت و تهذیب در دانلود تمامی قسمت های انیمیشن بدست آوردم...

نمی خوام بیشتر از این سر مبارک شما بزرگوار رو درد بیارم... ولی اون بی شرف! رو خیلی خوب اومدید بهترین صفتی هست که میشه به ایشون نسبت داد...!! و اینکه می تونم در لفافه بگم ولی شما بازنشنیده بگیرید.. اینکه ایشون به همراه dirtbag همون موش معدنچی که داخل مرحله چهارم بازی سوم داخل مترو ،کلنگ به دست و سوار فرغون! می اومد..داخل بازی هستند...:yes::yes:

انصافا اون Tokka و rahzar فامیلتون خیلی لاکچری و باحال بوده..=P~ خدارو شکر من تو بچگی همچین چیزی ندیدم وگرنه پدرم سرباز فراری هم بوده نمی دونم چجوری میخواست بره استرالیا...!!:D

اگه خاطر مبارک تون باشه اینها داخل شماره دوم فیلم سینماییش هم بودند که بعد ها تلویزیون خودمون هم نمایش داد...البته این بی پدرها..! هر چی داخل انیمیشن و فیلم خنگ بودند ،داخل بازی هوش مصنوعی فرا زمینی داشتند...:-SS

ممنون بابت یادآوری این بیگانه های زرد رنگ ! اصلا بهشون فکر نکرده بودم و الان دقیقا با شما موافقم ، چون با این رویکردی که Tribute games در طراحی دشمن ها و تلاشی که در پوشش حداکثری انیمیشن داره صدی به نود ، این هیولاهای پیتزایی , کمه کم حداقل باید به عنوان دشمن های عادی حضور داشته باشند...

استاد معذرت بابت ریپلای ، مثلا می خواستم سرتون رو درد نیارم عذرخواهی میکنم که در این کار موفق نبودم ! ، چون شما مهربون ترین و خوشتیپ ترین و بهترین دایناسوری! 💙 هستید که من میشناسم برای همین آدم از خوندن پست های شما و هم صحبتی با شما سیر نمیشه...🥰🥰 باز هم بخاطر همه چیز، ممنون ممنون ممنون..:x:x:x

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش فکر میکردم فقط من هستم که مورد انتظار ترین بازی سال ۲۰۲۲ براش همین TMNT عزیزه ولی ظاهرا تنها نیستم و این نشون میده هنوز هستن کسانی که گیم واقعی رو درک میکنن :D

منتظرم بازی بیاد با رفقا بشینیم لوکال ۴ نفری بزنیم:x

بابت پست های فوق العاده استارتر تاپیک هم اجرت با استاد اسپلینتر :D

بچه ها امروز عصر ساعت 6 و نیم گویا نینتندو ایندی ورلد پخش میشه..البته در شان و منزلت این بازی نیست که در اونجا نمایش داشته باشه ولی...نمی دونم شاید شاید شاید ، شاید ، تاریخ عرضه این بازی یا چمیدنم اون کالکشن رو دادن مثلا گفتن 9 تیر بازی میاد...!!

خب حالا برای اینکه این پست از حالت انگیزشی دربیاد وظاهر تبلیغاتی برای نینتندو نگیره بپردازیم به چند تا از بازی هایی که تو اون کالکشن کاوابنگای کوفتی قراره بیاد...

اولین شماره کنسول های خانگی در سال 1989 برای nes اومد...
الان اصلا پیشنهاد نمی کنم این بازی رو کسی انجام بده اگه جایی دیدینش حتی توی کالکشن اصلا از نزدیک منوش هم رد نشید ..اگر هم که بازی کردید خب دیگه متاسفانه کار از کار گذشته!! ..این بازی جز زجر و سختی و درآوردن غدد سرطانی در بدن یک کودک چیز دیگه ای در بر نداشت...حداقل برای من که اینطوری بود!! فقط نمیدونم اون موقع تو 5 -6 سالگی چجوری میتونستم این بازی رو تموم کنم ولی الان فکر کردن بهش هم رعشه و عرق سرد به تن و بدنم می اندازه...

من یکی از این nes قلابی ها داشتم نمی دونم میکرو بود یا dendy فقط اینو می دونم از این زرد سبز رنگ ها بود که داخل خودش بازی داشت، بازی اولش کاپیتان سوباسا بود دومی همین بازی سومی تتریس و چهارمی ماریو.....کلا بازی های خفنی نبودند، اکشن ترینشون همین لاک پشت های نینجا بود...اصلا روی جعبه اش هم تصویر این عزیزان بود..

استایل بازی و شخصیت ها بیشتر برگرفته از کمیک بود و سبک بازی به هیچ عنوان beatem up نبود ، ترکیبی بود از ایزومتریک زلدایی و اکشن دوبعدی .. شما از بالا به پایین به محیط ها اشراف داشتید و وقتی وارد دریچه های فاضلاب یا ساختمان ها میشدید بازی دوبعدی میشد.که پایه گذار این مدل شماره دوم زلدا بوده.. حتی سوار ماشین ون هم میتونستید بشید و مبارزه کنید ...یا یک مرحله شنای زیر آب هم داشت که باید بمب خنثی میکردید..بازی 6 مرحله داشت که 4 تای اول ترکیبی بود دو مرحله آخر دیگه اکشن دوبعدی بود..قابلیت جابجایی همزمان بین لاک پشت ها رو هم داشتید و لاک پشت ها شوریکن و بومرنگ هم پرتاب میکردند..بازی هم تک نفره بود..

بازی به شدت سخت و طاقت فرسا بود و بشدت جامپ های بدی داشت یا شاید هم این سختی بیشتر بخاطر جهت های خشک دسته های خشک تر میکرو بود.. یادمه یک جایی توی مرحله چهارم بود که باید از یک سری تیغه ها میپریدید در حالی که روی ریل ها راه میرفتید و این وسط دشمن های مگسی هم می اومدند و از در ودیوار لیزر هم می پاچید بیرون اونجا کابوس بود یعنی اگه از اونجا رد میشدید میتونستید امیدوار باشید که تا مرحله 6 و قبل از رویارویی با شردر می تونید جلو برید در غیر این صورت هرچی تا حالا اومدید پر....

داخل بازی شما با آقایان بیباپ و راکستدی، بزرگترین موزر تاریخ بشریت ، تکنودروم و خود شخص شردر روبرو میشدید...به علاوه یک آقایی به نام Mechaturtle در مرحله سوم ..که من همیشه فکر میکردم اسلشه ...ایشون فقط و فقط تو همین بازی بوده...

شردر اینجا لباس قرمز خوشگله پلو خوریش رو می پوشید چون استایل بازی اینجا برگرفته از کمیک بود . رویارویی باهاش هم یکی از سخت ترین و بیرحمانه ترین مبارزه تاریخ مجموعه بود ..چون که شردر اینجا از هیچ فنون جیتسو یا شمشیر و اینا استفاده نمیکرد و فقط یک سلاح کشتار جمعی ناقض عهدنامه ژنو دستش گرفته بود به نام ray gun که کافی بود اشعه حلقوی متصاعد شده از اون به شما برخورد کنه تا برگردید به دوران کودکی و قبل از جهش یافته شدن ... بچه لاک پشت وتمام...گیم اور و هیچ...بلند شو دستگاه رو خاموش کن ،بابا و مامان رو ببوس ..جیش کن و لالا....!!

s1-min_mmv8.png

شماره دوم قرابت معنایی داشت با شماره اول آرکید ..یعنی همون نسخه آرکید رو به عنوان شماره دوم انداختند به خلق مبارز! بازی آرکید 1989 اومد و nes 1990 با پاره ای از تغییرات و اضافات و صد البته کاهش جزییات سمعی و بصری و پیکسلی...از اینجا بود که دیگه بازی بزن بزن شد...

خب طبیعتا شماره آرکید یک چیز دیگه بود ، نرمی انیمیشن ها و رنگ و جزییات صحنه اش برای اون موقع خدا بود یعنی الان هم هست...ما که ..یعنی من که اون موقع از وجود اینچنین لعبتی روحم هم خبر نداشت و با همون شماره nes ذوق مرگ بودم...
این بی خبری ادامه داشت تا نسخه پلی استیشن 2 عنوان محبوب و مردمی Battle Nexus ...نگاه نکنید کونامی الان از راه حق روی گردان شده ...اون موقع خدا پیغمبر سرش میشد! یعنی اینا بعد رایت این بازی روی دی وی دی دیدن چند مگ جای خالی می مونه اومدن برای اینکه مدیون نباشند ! ته دی وی دی رو شماره آرکید رو چپوندن....برا همین احتمالا خیلی هاتون اونجا بازیش کردید ..بعدا برای xbox live هم اومد ..
به نظرم بهترین بازی از مجموعه 2003 همین بتل نکسوس بود حالا اگه حال داشتم بعدا به این نسخه هم میپردازیم..!!
داخل تصویر زیر می تونید تفاوت رو احساس کنید...

r-min_rtoh.png

شماره مخصوص میکرو! دو مرحله اضافی داشت و تغییراتی در مبارزه با غول آخرهای جهش یافته
اینجا ما دو شخصیت جدید رو شاهد بودیم که فقط داخل بازی nes بودند حتی داخل انیمیشن هم نبودند یکی به نام tora که من تا همین چند وقت پیش فکر میکردم آقا ،گرگ تشریف دارند، نگو که یک عمر به جوون مردم به چشم بد نگاه میکردم! و گرگ نبوده و در اصل بنده خدا یک خرس قطبی خبیث و خونخوار بوده که کاپشن چرم و شلوار لی میپوشید (حق بدید خب اشتباه کنم آخه خرس های قطبی معمولا باسن پُر و پیمون و حجیمی دارند و اصلا نمی تونند شلوار جین تنگ بپوشند و بیشتر تمایل به شلوار کُردی دارند!! از اون ور هم نیست که NES مشالاش باشه! از فناوری VRR استفاده می کرد و توان پردازشی بسیار بالایی داشت بویژه در طراحی چهره ، آدم به اشتباه می افته دیگه ..این که خوبه من اوایل فکر میکردم استاد اسپلینتر هم گرگه نه موش...)

خلاصه این دوست عزیز به عنوان جایزه بگیر از یک سیاره به نام تراگلودون اومده بود و 2000 سالی میشد که شکست نخورده بود ..و تو مبارزه از فن نامردیه پرتاب اجرام آسمانی برفی به سمت کله لاک پشت نحیف شما استفاده میکرد ، فکر کنم کم کم یادتون بیاد مرحله سوم از شماره دوم که داخل پارک بود و یکدفعه سرما و برف همه جا رو فرا میگرفت در واقع آوردن یکباره جبهه هوای سرد هم کار خود ناکسش بود .....آها اینم عکسش...
44-min_ktdg.png

و شخصیت دوم یک شوگان بیگانه بود که کله اش جدا میشد و یک ناگیناتای خرکی دستش بود ( از این نیزه های شمشیری ) مرحله ششم بازی که در نسخه آرکید هم نبود درون اندرونی خونه ایشون بود،از این خونه ژاپنی ها بالای برج ، تقابل معماری سنتی و مدرن ، بطوریکه از کف ساختمون چوب بامبو در می اومد ناغافل میرفت تو کو...عذرخواهی میکنم تو آستینمون ...!! بعد از پنجره هاش آسمان خراش ها و برج میلاد معلوم بود..!نشون به اون نشون که اگه یادتون باشه روی دیوارهاش نقش ببر بود بعد ببر ها زنده می شدند و پاچه تون رو میگرفتند...

با توجه به تبلیغات تلویزیونی ای که برای این بازی در نظر گرفته شده بود و ساختن لایو اکشن!! برای این دو نفر، معلوم بود که روی این دو شخصیت حساب ویژه ای باز کرده بودند که زرشک... هیچ کس این دوتا مادرمرده رو آدم حساب نکرد شاید یک ایستراگ از اینا داخل بازی جدید قرار بدند...از اسپویلر انتهای پست میتونید تبلیغ رو ببینید ...
s2-min_npqq.png

داخل هر دوی این نسخ استاکمن به فرم انسانیش سوار بر یک قارقارک می اومد و روی سرتون موزر مدفوع می کرد...!! ولی داخل نسخه nes استاکمن دوباره به حالت مگسی هم باس یک مرحله دیگه بود ولی تو نسخه آرکید تو همون مرحله بیباب در معیت راکستدی با هم می اومدن..خب احتمالا nes از پس پردازش دو تا باس همزمان بر نمی اومده.... ولی خب ژنرال Trag و گروهبان granitor داخل هر دو نسخه با قوت به کارشون ادامه میدادند...

rt-min_8ja8.png

آخرین ویرایش:
@OceanSky

عزیز برادر عذر خواهی می کنم من در حال ریپلای پست شما بودم داشتم دنبال تصاویر میگشتم منتها اینقدر تعلل کردم نمی دونم چی شد پست شما به اون دلنشینی پاک شد..:(:( بخدا من به چیزی دست نزدم..!! :((:(( .. نمی دونم چی شد فکر کنم باگ تاپیک بود !! در هر صورت من دوباره پوزش می طلبم بخاطر فرصت سوزی .. ^:)^تو رو خدا حمل بر بی اعتنایی و بی احترامی و عدم توجه بنده نفرمایید...
نمی دونم شاید هم تاپیک رو قابل ندونستید که نظر ارزشمند تون رو برای ما به یادگار بگذارید ..که باز هم کوتاهی و قصور از جانب بنده است که محیطی نا امن برای شما ایجاد کردم...!!:">

اما من پیامتون رو حفظم L-) و اینجوری غیر مستقیم ریپلای می کنم تا همگان بدونند که اولا دست به مهره بازیه! و دوما تاپیک باید پر بشه و سوما از همه مهمتر اینکه هیچ کس نمی تونه از دست نیو شردر در بره..!!>:)>:)

بی تعارف بگم من با پست نوستالژیک شما خیلی حال کردم ، خاطرات شیرین بتل نکسوس شما خاطرات بتل نکسوس من رو بیدار کرد! :D
چون خیلی ها بازی های این مجموعه رو بعد از دوران مگادرایو قبول ندارند حتی بدون اینکه بازی شون کرده باشند ...ولی خب عناوین خوبی هم داشتند حالا نمی گم عالی ولی خوب و قابل قبول بودند ..نمونه اش همین battle nexus...
از شما ممنونم :x..بویژه برای یاد آوری اون اصوات لاک پشت ها.. اون صداها بیشتر رو اعصاب بودن واقعا شما باهاش حال میکردین..؟؟
و خیلی خوشحال شدم که دیدم یک نفر دیگه هم با این شماره حال کرده...

خوشبحالتون واقعا.. من یکی از حسرت های زندگیم این بود که battle nexus رو چند نفره بازی کنم...اونم با 8 تا شخصیت قابل بازی ..همیشه دلم میخواست تیم کارای رو با لئو و کیسی و مایکی از نزدیک ببینم که نشد ..یعنی هیچ وقت نمیشه... واقعا به شما حسودیم شد...:-w
آقا دم شما گرم ..چقدر خوب اشاره کردی به نقشه بازی...انصافا یکی از بهترین و جذاب ترین نقشه های overworld بازی ها رو داشت بویژه وقتی میرفت داخل فضا...
من این بازی رو یادمه زمانی انجام میدادم که امتحان های مدرسه ام شروع شده بود بعد محرم هم بود باید می رفتم هیئت ..برا همین باید هر سه رو با هم پیش میبردم..اوایل خوب بود ولی از یک جایی به بعد باید اولویت بندی می کردم..به این صورت که گوربابای درس و امتحان ..هیئت هم بیخیال سال دیگه میرم محکم تر سینه میزنم! اولویت فعلی فقط بتل نکسوس...همه لباس های دوم شون هم گرفتم..

باید از این بازی بیشتر صحبت کنیم بویژه اینکه داستان ترایسرایتون ها رو پیش می برد و تو این شماره جدید هم قطعا ترایسراتون خواهیم داشت و این می تونه به عنوان یک نقطه عطف, پیوند این دو بازی رو عمیق تر کنه...
و یک نکته دیگه که خیلی خیلی اهمیت داره! حضور یکی از شخصیت هایی هست که بیشتر با دنیای TMNT می شناسنش تا دنیای خودش..!! که در هر 3 مجموعه انیمیشن 1987 و 2003 و 2012 هست ولی فقط در یک بازی حضور داره اونم بتل نکسوس هست...احتمالا میدونید چه کسی رو میگم باس یدونه مونده به آخر قسمت خود آرنای بتل نکسوس .... Usagi...

picture6-min_(1)_psvq.png

آخرین ویرایش:
@OceanSky

عزیز برادر عذر خواهی می کنم من در حال ریپلای پست شما بودم داشتم دنبال تصاویر میگشتم منتها اینقدر تعلل کردم نمی دونم چی شد پست شما به اون دلنشینی پاک شد..:(:( بخدا من به چیزی دست نزدم..!! :((:(( .. نمی دونم چی شد فکر کنم باگ تاپیک بود !! در هر صورت من دوباره پوزش می طلبم بخاطر فرصت سوزی .. ^:)^تو رو خدا حمل بر بی اعتنایی و بی احترامی و عدم توجه بنده نفرمایید...
نمی دونم شاید هم تاپیک رو قابل ندونستید که نظر ارزشمند تون رو برای ما به یادگار بگذارید ..که باز هم کوتاهی و قصور از جانب بنده است که محیطی نا امن برای شما ایجاد کردم...!!:">

اما من پیامتون رو حفظم L-) و اینجوری غیر مستقیم ریپلای می کنم تا همگان بدونند که اولا دست به مهره بازیه! و دوما تاپیک باید پر بشه و سوما از همه مهمتر اینکه هیچ کس نمی تونه از دست نیو شردر در بره..!!>:)>:)

بی تعارف بگم من با پست نوستالژیک شما خیلی حال کردم ، خاطرات شیرین بتل نکسوس شما خاطرات بتل نکسوس من رو بیدار کرد! :D
چون خیلی ها بازی های این مجموعه رو بعد از دوران مگادرایو قبول ندارند حتی بدون اینکه بازی شون کرده باشند ...ولی خب عناوین خوبی هم داشتند حالا نمی گم عالی ولی خوب و قابل قبول بودند ..نمونه اش همین battle nexus...
از شما ممنونم :x..بویژه برای یاد آوری اون اصوات لاک پشت ها.. اون صداها بیشتر رو اعصاب بودن واقعا شما باهاش حال میکردین..؟؟
و خیلی خوشحال شدم که دیدم یک نفر دیگه هم با این شماره حال کرده...

خوشبحالتون واقعا.. من یکی از حسرت های زندگیم این بود که battle nexus رو چند نفره بازی کنم...اونم با 8 تا شخصیت قابل بازی ..همیشه دلم میخواست تیم کارای رو با لئو و کیسی و مایکی از نزدیک ببینم که نشد ..یعنی هیچ وقت نمیشه... واقعا به شما حسودیم شد...:-w
آقا دم شما گرم ..چقدر خوب اشاره کردی به نقشه بازی...انصافا یکی از بهترین و جذاب ترین نقشه های overworld بازی ها رو داشت بویژه وقتی میرفت داخل فضا...
من این بازی رو یادمه زمانی انجام میدادم که امتحان های مدرسه ام شروع شده بود بعد محرم هم بود باید می رفتم هیئت ..برا همین باید هر سه رو با هم پیش میبردم..اوایل خوب بود ولی از یک جایی به بعد باید اولویت بندی می کردم..به این صورت که گوربابای درس و امتحان ..هیئت هم بیخیال سال دیگه میرم محکم تر سینه میزنم! اولویت فعلی فقط بتل نکسوس...همه لباس های دوم شون هم گرفتم..

باید از این بازی بیشتر صحبت کنیم بویژه اینکه داستان ترایسرایتون ها رو پیش می برد و تو این شماره جدید هم قطعا ترایسراتون خواهیم داشت و این می تونه به عنوان یک نقطه عطف, پیوند این دو بازی رو عمیق تر کنه...
و یک نکته دیگه که خیلی خیلی اهمیت داره! حضور یکی از شخصیت هایی هست که بیشتر با دنیای TMNT می شناسنش تا دنیای خودش..!! که در هر 3 مجموعه انیمیشن 1987 و 2003 و 2012 هست ولی فقط در یک بازی حضور داره اونم بتل نکسوس هست...احتمالا میدونید چه کسی رو میگم باس یدونه مونده به آخر قسمت خود آرنای بتل نکسوس .... Usagi...

picture6-min_(1)_psvq.png
شرمنده کردی منو، جز معدود دفعاتی بود که با گوشی پست دادم که بعدش خواستم ویرایش کنم ( میخواستم مپ رو اضافه کنم) که اشتباهی پاک کردم. خواستم دوباره پست بدم که دیدم شرمنده ام کردی واقعا.
منم مثل خیلی ها عاشق اون کارتون TMNT بودم که ازش تو کاتسین های Battle Nexus استفاده شده. ( البته اگه درست یادم باشه) ما هممون به شکل مریضی با اون افکت های صدا حال میکردیم، البته الان بیشتر به خاطر حس نوستالژیک هستش، شاید برای همین اینطور یادم میاد.:D Battle Nexus اوایلش خیلی سخت بود، بازی حتی رفته رفته سخت تر میشد، یادمه بعد برگشت از فضا یه باس Shredder سامورایی مانند داشت که با اون شمشیرش که برق پرت میکرد، اون باس حتما باید دو نفری پلی میدادی تا یکی حواسش رو پرت کنه، به نظرم کلا بازی رو طوری ساخته بودن که باید چهار نفره بازی کنی. خلاصه من عاشق اسکیت اون قسمت برفی بودم، تا چند سال هم بخاطر اون عنکبوتا تو محیط برفی کابوس میشدم :)) خیلی ترسناک بودم طراحی دشمنای فضا. یکی از دشمنای سبز رنگ بود زهر مینداخت جهت کنترلر عوض میشد این خیلی رو اعصاب بود.
اون قسمت پل هوایی هم خیلی خوب بود، باس فایت Ninja داشت اگه اشتباه نکنم و بعدش یه کامیون میوفتاد دنبالت. اون اواخر بازی که میرفتی تو مپ قلمرو Shredder بازی شدیدا سخت میشد یادمه ما چهار نفری واسه یه مدت زیادی درگیر اون قسمت آخر بودیم. آدم واقعا لذت میبره که اطلاعاتت به این شکل درباره TMNT کامله. همونطور که گفتم امیدوارم Insomniac یا Rocksteady که شدیدا به گروه خونیشون میخوره یه TMNT کامل و تمیز بسازن برای فن ها تا دوباره یه شور و شوق ما پیدا کنیم.

وای آریا جان ، یک دنیا ممنون...:x:x

ای بزرگ ! چه کردی با من...شاید باور نکنید چون من خودم اولش تئوری دنیاهای موازی اومد تو ذهنم و باورم نمی شد..ولی عین حقیقت رو میگم، چون من هم یک رافائل موتوری ! داشتم...تا اینجا چیز مهمی نیست مهمش اینه که اون عزیز دل رو که اتفاقا من هم گمش کردم و خیلی ناراحت( البته بیشتر حس میکنم ازم کف رفتن..) مادر بزرگم برام خریده بود...!! باورتون میشه اینو گفتید حس کردم یک نفر مغز و خاطراتم رو هک کرده...!!:o:o

وای خدا سرنوشت آدم ها چقدر به هم نزدیکه...البته درستش اینه بگم سرنوشت رافائل های موتوری چقدر بهم نزدیکه ..!! :-?و اینکه واقعا قدیما مادربزرگ ها ❤️ چقدر فهیم و مهربون بودند و نوه هاشون رو درک میکردند...!! و یک چیز دیگه هم اینکه امیدوارم اون دزد رافائل های موتوری یا هرکسی که پیداشون کرده و نیاورده پس بده ، به سزای اعمال شنیعش برسه..!! [-o<

نه بابا من هم اون موقع چیزی حالیم نبود اگه یادت باشه آخر شماره سوم باس ها رو معرفی میکرد و اسم هاشون رو می نوشت ..
من هم 5-6 سالم بود همیشه از مامانم می خواستم بیاد برام بخونه .. چون خیلی سریع هم رد میشد هر بار تموم میکردم اسم یکی رو نصفه نیمه حتی با تلفظ غلط غلوط یاد میگرفتم...بعد از اونجا که خیلی به حیوانات و پستانداران بویژه اونایی که کسی ازشون خوشش نمی اومد مثل گراز یا کرگدن و اینا علاقه داشتم این ارازل جایگاه ویژه ای از قدیم در ذهنم داشتند بطوریکه تا سوم ابتدایی بیباپ رو الگوی زندگی خودم قرار داده بودم...!!:D:D

آخ یادش بخیر ..یادمه اول ابتدایی من از اینا فن آرت می کشیدم و هنوزم دارمشون..بعد داخل مدرسه، همه بچه ها خونه و درخت و هواپیما میکشیدند من بیباپ و راکستدی ..بعد معلم مون فکر کرده بود من مشکلی چیزی تو خونه دارم مثلا از اینایی که پدر و مادراشون با هم دعوا دارن..که این هیولاهای زشت رو میکشیدم...یکبار به مادرم گفته بود مادرم هم کلی خجالت کشیده بود بهش گفته بود نه اینا بخاطر کارتون هایی هست که می بینه...!!:D

اون موقع من با پیگیری های زیاد و سر دادن جیغ های بنفش رنگ :((و پا کوفتن های فراوان جلوی مغازه های صوتی و تصویری ! و گاهی هم متوصل شدن به نگاه های معصومانه و گربه گون ..!;;) تونسته بودم 4 تا VHS از انیمیشن رو تهیه کنم ..جمعا 13 قسمت که پشت هم نبود...ولی خب گنجینه ای بود برای خودش .. تو اون ها هم همش بیباب و راکستدی بودند یک قسمت استاکمن..این سطح از دانش رو !! بعدا طی سال ها مجاهدت و تهذیب در دانلود تمامی قسمت های انیمیشن بدست آوردم...

نمی خوام بیشتر از این سر مبارک شما بزرگوار رو درد بیارم... ولی اون بی شرف! رو خیلی خوب اومدید بهترین صفتی هست که میشه به ایشون نسبت داد...!! و اینکه می تونم در لفافه بگم ولی شما بازنشنیده بگیرید.. اینکه ایشون به همراه dirtbag همون موش معدنچی که داخل مرحله چهارم بازی سوم داخل مترو ،کلنگ به دست و سوار فرغون! می اومد..داخل بازی هستند...:yes::yes:

انصافا اون Tokka و rahzar فامیلتون خیلی لاکچری و باحال بوده..=P~ خدارو شکر من تو بچگی همچین چیزی ندیدم وگرنه پدرم سرباز فراری هم بوده نمی دونم چجوری میخواست بره استرالیا...!!:D

اگه خاطر مبارک تون باشه اینها داخل شماره دوم فیلم سینماییش هم بودند که بعد ها تلویزیون خودمون هم نمایش داد...البته این بی پدرها..! هر چی داخل انیمیشن و فیلم خنگ بودند ،داخل بازی هوش مصنوعی فرا زمینی داشتند...:-SS

ممنون بابت یادآوری این بیگانه های زرد رنگ ! اصلا بهشون فکر نکرده بودم و الان دقیقا با شما موافقم ، چون با این رویکردی که Tribute games در طراحی دشمن ها و تلاشی که در پوشش حداکثری انیمیشن داره صدی به نود ، این هیولاهای پیتزایی , کمه کم حداقل باید به عنوان دشمن های عادی حضور داشته باشند...

استاد معذرت بابت ریپلای ، مثلا می خواستم سرتون رو درد نیارم عذرخواهی میکنم که در این کار موفق نبودم ! ، چون شما مهربون ترین و خوشتیپ ترین و بهترین دایناسوری! 💙 هستید که من میشناسم برای همین آدم از خوندن پست های شما و هم صحبتی با شما سیر نمیشه...🥰 باز هم بخاطر همه چیز، ممنون ممنون ممنون..:x:x:x
آقا چقدر من رو شرمنده کردی! عذاب وجدان گرفتم! :( :دی واقعاً ممنون از محبتی که داری.
این قضیه رافائل موتوری چقدر عجیب بود!!! مغزم منهدم شد! قشنگ می‌تونه سوژه یه موضوع ماورایی باشه در مورد بچه‌هایی که توی کودکی از طرف مادربزرگ، رافائل موتوری گرفتن و بعدش گم شده! :D یعنی مثلاً یه محفلی از مادربزرگان مرموز بوده که به دلایلی این اسباب‌بازی رو به نوه‌هاشون می‌دادن و بعدش هم طی یه سری اتفاقات مخوف، اسباب‌بازی ناپدید می‌شده و بچه بیچاره به فنا می‌رفته! :دی ولی جدا از شوخی، دم همه مادربزرگ‌ها گرم! (پدربزرگ‌ها هم همین‌طور، ولی من چون یکی از پدربزرگ‌هام رو کلاً ندیدم و اون یکی هم وقتی ۳،۴ سالم بود از دنیا رفت، بیشترین خاطرات رو با مادربزرگم دارم. 🥰)
از نظر نقاشی هم عین همدیگه بودیم! :D من یه دورانی، کل کار و زندگی‌م شده بود نقاشی کشیدن از این لاک‌پشت‌ها یا به اصطلاح اون دوران، ترتلز و دشمنان! خاطره هم از این قضیه دارم و مثلاً اون زمان خیلی دوست داشتم چشم‌های اینا رو مثل بتمن سفید بکشم (با اینکه توی کارتون محبوب‌شون، چشم آدمیزادی و غیرسفید داشتن، ولی بعضی جاها مثل کمیک‌ها یا مثلاً طرح جلد بازی فایتینگ، چشم‌هاشون زیر چشم‌بند سفید بود). بعد یه بار خاله‌م گفت چرا چشم این سفیده و یه نقطه بذار وسطش که طبیعی بشه. کلی مقاومت کردم، ولی انقدر اصرار کرد که آخرش نقطه گذاشتم و به نظرم خیلی زشت شد و با خاله‌م قهر کردم! :)) آخرش هم بنده خدا یه لاک غلط‌گیر (که اون زمان خیلی هم رایج نبود) آورد و دوباره سفیدش کرد! :D
در مورد انیمیشن‌ها هم من و داداشم از آلـت تخریب فرهنگی غربی‌ها یعنی ماهــواره می‌دیدیم! :D اون زمان کانال‌های خیلی کمی داشت، ولی یه کانال بود که هر روز فکر کنم ساعت ۳ تا ۴، یه سری چیز باحال پخش می‌کرد و یکی همین TMNT 1987 بود و یکی Robotech و اون یکی رو هم یادم نیست چی بود. اول و آخر برنامه‌ها و وسط تبلیغات هم یه مشت بچه آمریکایی با حرکات زشت و ناپسند و مُد دهه ۱۹۹۰ می‌اومدن و مثلاً سوار اسکیت و در حال ترکوندن آدامس و اینا، چرت و پرت می‌گفتن! :دی چه ذوقی می‌کردیم با اون برنامه‌ها و وسط دشت بی آب و علف دهه ۷۰ که تلویزیون یا انیمه‌های جانسوز در مورد بچه‌های یتیم نشون می‌داد یا برنامه‌های عروسکی با حضور شخصیت‌های مخوف و ترسناک، دیدن TMNT واقعاً لذت‌بخش بود! ولی خب کامل ندیدیم و شاید مثلاً یک‌پنجم کل سریال رو اون‌طوری دیدیم (بعداً فهمیدم حدود ۲۰۰ قسمت بوده!) و کنارش یه سری VHS هم داشتیم که انقدر دیده بودیم، رنگ و روش رفته بود.
بنده باید در همین جا اعتراف کنم که فیلم‌های قدیمی TMNT رو ندیدم! :-" یعنی تیکه‌تیکه خیلی جاهاش رو دیدم، ولی اینکه مثل آدمیزاد بشینم از اول تا آخر ببینم، نه. باید حتماً یه روزی برم سراغشون و صفا کنم! یه اعتراف دیگه هم این که توی سری فیلم‌های جدید، اولی رو دیدم و به نظرم انقدرها هم بد نبود! :-" یعنی با توجه به اینکه انتظار یه اثر فاخر و معنوی رو نداشتم و قرار بود یه فیلم فان با حضور چهار تا لاک‌پشت جهش‌یافته ببینم، ازش کم و بیش راضی بودم. ولی بعدش یادم رفت نسخه دوم رو ببینم که اصل کاری‌ها مثل بیباپ و راک‌استدی و کرنگ و... می‌اومدن.
حالا که فضا خودمونیه و همه اهل دل هستن، دو تا عکس هم از کیک‌های تولد برادرم بذارم! :دی ایشون حتی از من هم بیشتر فن TMNT بود و دو سال پشت سر هم توی ۵ سالگی و ۶ سالگی، کیک با این طرح‌ها گرفت:

n375795_.jpg

شاید طرح‌ها در مقایسه با کیک‌های خفن امروزی ساده به نظر برسن ولی اون‌هایی که اوایل دهه ۱۳۷۰ رو یادشونه، می‌دونن که اون زمان اوضاع این طوری نبود و گذشته از اینکه استفاده از رنگ خوراکی خیلی کمتر بود و همه چیز به یه سری رنگ ساده ختم می‌شد، طرح‌ها هم خیلی ساده‌تر بودن. مثلاً لاک‌پشت محبوب داداش من، داناتلو بود ولی اون زمان نمی‌شد رنگ بنفش درست حسابی توی کیک استفاده کرد و یه چیزی شبیه رافائل از آب در اومده! :-" اون یکی هم که انگار سیاه و سفیده! :دی
-----------------
در مورد بازی‌های TMNT، متأسفانه من از وقتی که سه‌بعدی شدن، یه ذره باهاشون فاصله گرفتم (یه ذره که چه عرض کنم، خیلی بیشتر از یه ذره!). ولی تک‌تک نسخه‌های NES و سگا جنسیس رو زمان خودشون تجربه کردم و با اینکه در مجموع حافظه خوبی ندارم، اکثر بخش‌های اینا رو یادمه، انقدر که خفن بودن!
البته همه‌شون هم خفن نبودن و مثلاً همون نسخه‌ای که توی پستت اشاره کردی و یه جاهایی دوربین از بالا بود و توی مراحل اصلی از کنار، بازی به شدت مشکل‌داری بود و از بعضی جهات، حتی مزخرف! :دی ولی همون رو هم توی اون دوران با جون و دل بازی می‌کردم و با اینکه احتمالاً بخشی از ریزش موهام به خاطر همین بازی بوده و بعدها خودش رو نشون داده، ولی تا وقتی که تمومش کردم دست از سرش برنداشتم! :دی کلاً هم یه بار تا آخرش رفتم، ولی خاطره‌ش از ذهنم پاک نمی‌شه. چون یه جورایی باعث افتخارم شده بود تموم کردن این بازی و بقیه دوستان و همسایه‌ها نتونسته بودن تا آخرش برن و کاپ قهرمانی به خودم رسیده بود! :دی
در کنار نسخه‌های معمولی، اون نسخه فایتینگ رو هم خیلی بازی می‌کردیم با داداشم. اولین بار روی سگا جنسیس توی یکی از این مراکز آرکید دیده بودیم (فکر کنم توی شیراز بود) و بدجوری ذوب شدیم توش! لامصب عجب گرافیکی هم داشت نسبت به اون زمان. شکل و شمایل خود لاک‌پشت‌ها هم خیلی خفن بود و یه حالت عصبانی و بزرگسالانه‌ای داشتن با اون چشم‌های سفید که قبلاً اشاره کردم!
ولی ما اون موقع جنسیس نداشتیم و رفتیم نسخه فقرا رو برای NES خریدیم که کلهم از زمین تا آسمون با نسخه جنسیس متفاوت بود و یه چیزی شبیه تفاوت گرافیک Counter-Strike با Crysis رو می‌شد بین این دو نسخه دید! :دی ولی خب کوچیک بودیم و قدرت تخیل بالا بود و بنده توی ذهنم با همون گرافیک جنسیس شبیه‌سازی‌ش می‌کردم و کلی حال می‌کردم باهاش. تا اینکه بعدها اون کنسول رو هم گرفتیم و رفتیم سراغ بازی و بسی لذت بردیم.

d700995_.jpg

این هم طرح جلد خفن بازی که اون زمان یه حس عجیبی بهم می‌داد و عاشق این طرح بودم!

b652314_.jpg

بچه ها امروز عصر ساعت 6 و نیم گویا نینتندو ایندی ورلد پخش میشه..البته در شان و منزلت این بازی نیست که در اونجا نمایش داشته باشه ولی...نمی دونم شاید شاید شاید ، شاید ، تاریخ عرضه این بازی یا چمیدنم اون کالکشن رو دادن مثلا گفتن 9 تیر بازی میاد...!!

خب حالا برای اینکه این پست از حالت انگیزشی دربیاد وظاهر تبلیغاتی برای نینتندو نگیره بپردازیم به چند تا از بازی هایی که تو اون کالکشن کاوابنگای کوفتی قراره بیاد...

اولین شماره کنسول های خانگی در سال 1989 برای nes اومد...
الان اصلا پیشنهاد نمی کنم این بازی رو کسی انجام بده اگه جایی دیدینش حتی توی کالکشن اصلا از نزدیک منوش هم رد نشید ..اگر هم که بازی کردید خب دیگه متاسفانه کار از کار گذشته!! ..این بازی جز زجر و سختی و درآوردن غدد سرطانی در بدن یک کودک چیز دیگه ای در بر نداشت...حداقل برای من که اینطوری بود!! فقط نمیدونم اون موقع تو 5 -6 سالگی چجوری میتونستم این بازی رو تموم کنم ولی الان فکر کردن بهش هم رعشه و عرق سرد به تن و بدنم می اندازه...

من یکی از این nes قلابی ها داشتم نمی دونم میکرو بود یا dendy فقط اینو می دونم از این زرد سبز رنگ ها بود که داخل خودش بازی داشت، بازی اولش کاپیتان سوباسا بود دومی همین بازی سومی تتریس و چهارمی ماریو.....کلا بازی های خفنی نبودند، اکشن ترینشون همین لاک پشت های نینجا بود...اصلا روی جعبه اش هم تصویر این عزیزان بود..

استایل بازی و شخصیت ها بیشتر برگرفته از کمیک بود و سبک بازی به هیچ عنوان beatem up نبود ، ترکیبی بود از ایزومتریک زلدایی و اکشن دوبعدی .. شما از بالا به پایین به محیط ها اشراف داشتید و وقتی وارد دریچه های فاضلاب یا ساختمان ها میشدید بازی دوبعدی میشد.که پایه گذار این مدل شماره دوم زلدا بوده.. حتی سوار ماشین ون هم میتونستید بشید و مبارزه کنید ...یا یک مرحله شنای زیر آب هم داشت که باید بمب خنثی میکردید..بازی 6 مرحله داشت که 4 تای اول ترکیبی بود دو مرحله آخر دیگه اکشن دوبعدی بود..قابلیت جابجایی همزمان بین لاک پشت ها رو هم داشتید و لاک پشت ها شوریکن و بومرنگ هم پرتاب میکردند..بازی هم تک نفره بود..

بازی به شدت سخت و طاقت فرسا بود و بشدت جامپ های بدی داشت یا شاید هم این سختی بیشتر بخاطر جهت های خشک دسته های خشک تر میکرو بود.. یادمه یک جایی توی مرحله چهارم بود که باید از یک سری تیغه ها میپریدید در حالی که روی ریل ها راه میرفتید و این وسط دشمن های مگسی هم می اومدند و از در ودیوار لیزر هم می پاچید بیرون اونجا کابوس بود یعنی اگه از اونجا رد میشدید میتونستید امیدوار باشید که تا مرحله 6 و قبل از رویارویی با شردر می تونید جلو برید در غیر این صورت هرچی تا حالا اومدید پر....

داخل بازی شما با آقایان بیباپ و راکستدی، بزرگترین موزر تاریخ بشریت ، تکنودروم و خود شخص شردر روبرو میشدید...به علاوه یک آقایی به نام Mechaturtle در مرحله سوم ..که من همیشه فکر میکردم اسلشه ...ایشون فقط و فقط تو همین بازی بوده...

شردر اینجا لباس قرمز خوشگه پلو خوریش رو می پوشید چون استایل بازی اینجا برگرفته از کمیک بود . رویارویی باهاش هم یکی از سخت ترین و بیرحمانه ترین مبارزه تاریخ مجموعه بود ..چون که شردر اینجا از هیچ فنون جیتسو یا شمشیر و اینا استفاده نمیکرد و فقط یک سلاح کشتار جمعی ناقض عهدنامه ژنو دستش گرفته بود به نام ray gun که کافی بود اشعه حلقوی متصاعد شده از اون به شما برخورد کنه تا برگردید به دوران کودکی و قبل از جهش یافته شدن ... بچه لاک پشت وتمام...گیم اور و هیچ...بلند شو دستگاه رو خاموش کن ،بابا و مامان رو ببوس ..جیش کن و لالا....!!

s1-min_mmv8.png

شماره دوم قرابت معنایی داشت با شماره اول آرکید ..یعنی همون نسخه آرکید رو به عنوان شماره دوم انداختند به خلق مبارز! بازی آرکید 1989 اومد و nes 1990 با پاره ای از تغییرات و اضافات و صد البته کاهش جزییات سمعی و بصری و پیکسلی...از اینجا بود که دیگه بازی بزن بزن شد...

خب طبیعتا شماره آرکید یک چیز دیگه بود ، نرمی انیمیشن ها و رنگ و جزییات صحنه اش برای اون موقع خدا بود یعنی الان هم هست...ما که ..یعنی من که اون موقع از وجود اینچنین لعبتی روحم هم خبر نداشت و با همون شماره nes ذوق مرگ بودم...
این بی خبری ادامه داشت تا نسخه پلی استیشن 2 عنوان محبوب و مردمی Battle Nexus ...نگاه نکنید کونامی الان از راه حق روی گردان شده ...اون موقع خدا پیغمبر سرش میشد! یعنی اینا بعد رایت این بازی روی دی وی دی دیدن چند مگ جای خالی می مونه اومدن برای اینکه مدیون نباشند ! ته دی وی دی رو شماره آرکید رو چپوندن....برا همین احتمالا خیلی هاتون اونجا بازیش کردید ..بعدا برای xbox live هم اومد ..
به نظرم بهترین بازی از مجموعه 2003 همین بتل نکسوس بود حالا اگه حال داشتم بعدا به این نسخه هم میپردازیم..!!
داخل تصویر زیر می تونید تفاوت رو احساس کنید...

r-min_rtoh.png

شماره مخصوص میکرو! دو مرحله اضافی داشت و تغییراتی در مبارزه با غول آخرهای جهش یافته
اینجا ما دو شخصیت جدید رو شاهد بودیم که فقط داخل بازی nes بودند حتی داخل انیمیشن هم نبودند یکی به نام tora که من تا همین چند وقت پیش فکر میکردم آقا ،گرگ تشریف دارند، نگو که یک عمر به جوون مردم به چشم بد نگاه میکردم! و گرگ نبوده و در اصل بنده خدا یک خرس قطبی خبیث و خونخوار بوده که کاپشن چرم و شلوار لی میپوشید (حق بدید خب اشتباه کنم آخه خرس های قطبی معمولا باسن پُر و پیمون و حجیمی دارند و اصلا نمی تونند شلوار جین تنگ بپوشند و بیشتر تمایل به شلوار کُردی دارند!! از اون ور هم نیست که NES مشالاش باشه! از فناوری VRR استفاده می کرد و توان پردازشی بسیار بالایی داشت بویژه در طراحی چهره ، آدم به اشتباه می افته دیگه ..این که خوبه من اوایل فکر میکردم استاد اسپلینتر هم گرگه نه موش...)

خلاصه این دوست عزیز به عنوان جایزه بگیر از یک سیاره به نام تراگلودون اومده بود و 2000 سالی میشد که شکست نخورده بود ..و تو مبارزه از فن نامردیه پرتاب اجرام آسمانی برفی به سمت کله لاک پشت نحیف شما استفاده میکرد ، فکر کنم کم کم یادتون بیاد مرحله سوم از شماره دوم که داخل پارک بود و یکدفعه سرما و برف همه جا رو فرا میگرفت در واقع آوردن یکباره جبهه هوای سرد هم کار خود ناکسش بود .....آها اینم عکسش...
44-min_ktdg.png

و شخصیت دوم یک شوگان بیگانه بود که کله اش جدا میشد و یک ناگیناتای خرکی دستش بود ( از این نیزه های شمشیری ) مرحله ششم بازی که در نسخه آرکید هم نبود درون اندرونی خونه ایشون بود،از این خونه ژاپنی ها بالای برج ، تقابل معماری سنتی و مدرن ، بطوریکه از کف ساختمون چوب بامبو در می اومد ناغافل میرفت تو کو...عذرخواهی میکنم تو آستینمون ...!! بعد از پنجره هاش آسمان خراش ها و برج میلاد معلوم بود..!نشون به اون نشون که اگه یادتون باشه روی دیوارهاش نقش ببر بود بعد ببر ها زنده می شدند و پاچه تون رو میگرفتند...

با توجه به تبلیغات تلویزیونی ای که برای این بازی در نظر گرفته شده بود و ساختن لایو اکشن!! برای این دو نفر، معلوم بود که روی این دو شخصیت حساب ویژه ای باز کرده بودند که زرشک... هیچ کس این دوتا مادرمرده رو آدم حساب نکرد شاید یک ایستراگ از اینا داخل بازی جدید قرار بدند...از اسپویلر انتهای پست میتونید تبلیغ رو ببینید ...
s2-min_npqq.png

داخل هر دوی این نسخ استاکمن به فرم انسانیش سوار بر یک قارقارک می اومد و روی سرتون موزر مدفوع می کرد...!! ولی داخل نسخه nes استاکمن دوباره به حالت مگسی هم باس یک مرحله دیگه بود ولی تو نسخه آرکید تو همون مرحله بیباب در معیت راکستدی با هم می اومدن..خب احتمالا nes از پس پردازش دو تا باس همزمان بر نمی اومده.... ولی خب ژنرال Trag و گروهبان granitor داخل هر دو نسخه با قوت به کارشون ادامه میدادند...

آقا نمیدونی این پستت به خصوص در مورد نسخه 1 ش چقدر جذاب بود برای من! یکی از سخت ترین بازی های میکرو بود. اون زمان من 7 سالم بود تقریبا و ترجیح میدادم بیشتر به بازی برادرم نگاه کنم تا خودم بشینم پاش!
یکی از سخت ترین جاهاش (و در عین حال ساده ترین طراحی) یه اتاقی بود که از دو طرف دیوار تیغ دار داره بهت نزدیک میشه و تو باید خیلی خونسرد باشی و از راه های باریکی که وجود داره بری پایین. انقدر ناگهانی و بدون مقدمه هست که یکی دو بار اول قطعا همون ابتدا میمیری و چند بار بعدش هم باید تمرین کنی! دقیقا بعد از همون قسمت بود که گفتی. یعنی بعد از اونجا که روی ریل ها با جهت های مختلف راه میری و از چپ و راست دشمن میاد جلوت و لیزر هست
مرحله قبل از شردر هم که به شدت سخته. هم دشمن ها جدید هست و آشنایی نداری بهشون و هم واقعا کشتنشون سخته
حقیقتا یادم نمیاد موفق شدم شردر رو اون زمان شکست بدم یا نه! ولی بعد ها روی پی سی با کمک سیو های زیاد کشتمش!
نسخه 3 هم که بدون شک بهترین بازی اون نسل بود برای من. ولی آسون تر از نسخه 1 بود. فکر کنم در مجموع یه 10 باری حداقل سر انواع و اقسام کنسول های مختلف بردمش. در این حد اعتیادم رو بگم که زمان دبیرستان (حدود 15-16 سال قبل) روی موبایلم که سیستم عاملش ویندوز موبایل بود و ایمولیتور نصب میشد سرش یه دور دیگه بازی رو تموم کردم! (در مدرسه!)
و اینکه نسخه های مختلف شماره 3 بعد ها فهمیدم درجه سختی متفاوت داره (بنا به ریجن یا نمیدونم چی)
ولی هیچ وقت من سگا نداشتم. یعنی این نسخه ای که داره منتشر میشه و بیشتر فکر میکنم به اون نسخه مرتبطه گیم پلی ش نمیدونم چقدر برای من لذت بخش خواهد بود.
راستی روی اون میکرو که گفتی زرد بود احیانا یه بازی ای نبود به اسم milk ؟ اسم کاملش گویا Nuts & Milk هست. یه حیوون بامزه بود باید میرسوندی خونه ش! طراحی دستی مراحل هم داشت، میتونستی خودت مرحله رو بسازی. چون دقیقا اولین بازی که روی کنسول من وجود داشت همین سوباسا (به عربی نوشته بود captain majed) و بعدی هم turtles 1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or