Techland:کنسول های فعلی شاید جوابگوی Dying Light 2 نباشند

Outer Heaven

کاربر سایت

طبق گزارش های منتشر شده Dying Light, آخرین ساخته ی استیدیوی لهستانی Techland موفق به بیش از 5 میلیون نسخه شده است که قطعا موفقیت بزرگی برای این استیدیو محسوب میشود.

در همین راستا تهیه کننده ی بازی Tymon Smektala طی مصاحبه ای با Video gamer گفت:
ما ایده های زیادی برای قسمت دوم در نظر داریم. ولی بعضی از آن ها بیش از حد بلندپروازانه هستند و کنسول های فعلی ممکن است جوابگوی ایده های ما نباشد. پس در ابتدا با مطمئن شویم که می توانیم ایده ها را به درستی پیاده کنیم. فعلا چیز زیادی در مورد نسخه بعدی نمیتوانم صحبت کنم ولی خوشبختانه یک تصویر واضح از آنچه قرار است ساخته شود در ذهن داریم.

منبع

یادمه کرایتک 7 یا 8 سال قبل از این حرفا در مورد کرایسیس 1 و کنسولهایه نسل هفت میزد ولی دیدید که چه شد

حالا کرایسیس کجا و DYING LIGHT کجا؟؟

این یه واقعیت که کنسول های فعلی هرگز نمیتونن مثل نسل قبل عمر کنن به نظرم نهایتا تا سال2019 کنسول های جدید تر معرفی میشن۰

بازيشون خوب فروخته جو گرفت:d كنسول هايي كه سال هاي اول امثال u4 و qb اجرا مي كنند جوابگوى dl نيستند؟:d بهترين حالت نگاه كنيم ايده هاشون فضايي بوده كه high end pc به زور ران كنه.

فقط یه چیزی گفته که یه چیزی گفته باشه. یه بچه هم میدونه هر کنسولی محدودیت داره نسبت به نسل بعدش و هرکس هم میتونه ایده بده که قابل اجرا توی نسل فعلی نباشه و خیلی از بازی سازا ممکنه از این ایده ها داشته باشن. این هنر یه بازی سازه که با توجه به محدودیتی که داره بتونه تا اونجایی که میتونه از قدرتهای نسل فعلی به سود خودش استفاده کنه.

یادمه کرایتک 7 یا 8 سال قبل از این حرفا در مورد کرایسیس 1 و کنسولهایه نسل هفت میزد ولی دیدید که چه شد

حالا کرایسیس کجا و DYING LIGHT کجا؟؟

چه شد؟ :d بازی رو تا آخرین حد داون‌گرید کردن به اسم نسخه‌ی کنسولی دادن بیرون.

این محدودیت هم طبیعیه، بحث اول نسل و این‌ها نیست. دیگه نسل قبل نیست که بگیم سازنده‌ها آشنا نیستن، الان تقریبا همه دستشون اومده. اتفاقا به نظر من هر چقدر که بریم جلو وضع از نظر رزولوشن و فریم‌ریت بدتر می‌شه (به قیمت بالا رفتن کیفیت تکسچرها). تا چند سال دیگه به احتمال زیاد کمتر بازی‌ای رزولوشنش 1080p می‌شه، همه میان رو 900p یا حتی 720p. فریم‌ریت که بماند. همین الانش بازی‌های بین نسلی رو نمی‌تونن 1080p/60fps اجرا کنن، چه برسه به آینده.

بازيشون خوب فروخته جو گرفت:d كنسول هايي كه سال هاي اول امثال u4 و qb اجرا مي كنند جوابگوى dl نيستند؟:d بهترين حالت نگاه كنيم ايده هاشون فضايي بوده كه high end pc به زور ران كنه.

هر بازی رو از رزولوشن و فریم‌ریت‌اش بزنی می‌تونه اجرا بشه. حلا خوبه ناتی داگ همین چند وقت پیش اعلام کرد که فریم‌ریت بازی رو 30fps قفله. :d نمی‌تونی حرفش رو انکار کنی، همین الان دو تا افکت tessellation و physx به بازی‌ها اضافه کنی به سختی اجرا می‌شن. منظورشون این بوده، وگرنه TLoU هم نسل قبل اومد ولی با چه کیفیتی؟ 720p و 30fps که فریم‌ریت هم بعضی مواقع افت داشت. معلومه که ایده‌شون فضایی بوده. :d

big like
کنسولای الان نهایتآ خیلی عمر مفید کنن 4 سال دیگست

این یه واقعیت که کنسول های فعلی هرگز نمیتونن مثل نسل قبل عمر کنن به نظرم نهایتا تا سال2019 کنسول های جدید تر معرفی میشن۰
این حرفا که میگن نهایت عمر این نسل دیگه فلان قدره و کنسولا ضعیفن و اینا همش باد هواس و نسل قبلم خیلی ها زدنش!:d
خود سونی اول نسل قبل اومد اعلام کرد که عمر مفید کنسولمون حدودا 10 ساله که بعد از 8 سال PS4 به بازار اومد و الان نزدیک 10 سال هم هست که از عمر PS3 گذشته.برای این نسل هم همین رویه ادامه داره و بزرگترین دلیلشم موفق بودنشونه.اگر فکر میکنین که چون کارت های گرافیکی پیشرفت کردن و PC ها قوی تر شدن پس عمر این نسل باید کوتاه تر شه سخت در اشتباهین چون تداوم و یا عدم تداوم فروش یه کنسول رو قدرت کامپیوترهای شخصی تایین نمیکنن بلکه موفقیت خودشون مهمه
به بیان ساده تر میزان موفقیت کنسول های خانگی و ساپورت بازی سازها = طول عمر کنسول
در واقع اصلا PC و کارت گرافیک ها و سیستم های چند هزاردلاری و ... اصلا تو این معادله جایی ندارن که بخوان عمر کنسول ها رو بالا پایین کنن.حالا پی سی بزنن که باهاش بشه رفت ماه اصن هیچ ربطی به تجارت و طول عمر کنسولای خونگی نداره

بعضی از دوستان ظاهرا تو جو این جفنگیات سازندگان کنسول باقی موندن که قبل اومدن نسل جدید میگفتن گرافیک آواتار خیلی پایینتر از گرافیک و قدرت کنسولهای در راه هستش و بعد از اومدن محصولشون کلا همه سازندها علامت تعجب شدن رو امکانات سخت افزاری و نتونسته یه عنوان که بشه گفت واقعا نسل جدیده رو بصورت 1080 و 60 اجرا کنن. و هنوز دونه دونه دارن بین انتخاب رزولوشن ۹۰۰ و فریم بهتر یا بلعکس سرویس میشن. واقعا باید بپذیرید کنسولهای نسل حاضز همینن و قرار نیست معجزه ای اتفاق بیفته و هر اتفاقی قطعا به دلیل محدودیت و شروع ضعیف خوب نخواهد بود . یادش بخیر یه زمانی وقتی بازیهای انحصاری رو میدیدم فکمون میچسبید فکر اجرا روی pc با سخت افزار زمانش خودش خیالی بود الان چی ؟ باید قبول کرد معادله شدیدا تغییر کرده.
جدیدا هم دوستان هر چی میشه میگن سازنده های بدبخت عرضه نداره بازی رو بهینه کنن دیگه اینقدر بازیها بهینه و دانگرید دارن میشن که کلا رفته رفته دارن محو میشن نظر دوستان مثل این میمونه پراید رو ببرن تو مسابقات ناسکار بگن مهندسا عرضه نداشتن وگرنه این پتانسیل رو داره اول بشه .

این بازی مگه رو نسخه یکش کنسولا خیلی روی همرو سفید کردن از نظز پرفونس و فریم و رزولوشن که تو ۲ بخوان کاری کنن زین پس باید انتظار از این دست حرفهارو داشت ما هم به بازیهای دانگرید شده دل خوش کنیم.

بعضی ها با این مشخصات سخت افزاری کنسولها توقع معجزه هم دارن به قول معروف مورچه چیه کله پاچش چی باشه

آخرین ویرایش:
منظور من این بود که کریتک شماره ۲و۳ کرایسیس رو بعد از زدن این مدل حرفها در مورد کنسولهایه نسل هفت عرضه کرد !!! تفسیرهاتون در مورد پست من خیلی مغرضانه بود :-)

منظور من این بود که کریتک شماره ۲و۳ کرایسیس رو بعد از زدن این مدل حرفها در مورد کنسولهایه نسل هفت عرضه کرد !!! تفسیرهاتون در مورد پست من خیلی مغرضانه بود :-)
با چه فریمی؟ با چه رزولوشنی؟ با چه AAـی؟ با چه کیفیتی؟
بی عرضگی سازنده ها و فراخی بیش از حد اونا ربطی به قدرت نداره . والا همین الان درحال بازی کردن Order هستم . فکمو نمیتونم از رو زمین جمع کنم .

در حال بازی کردن بودم که مادرم گفت چه فیلم باحالیه! گفتم فیلم نیست دارم بازی میکنم. بنده خدا از حال رفت!
راستی شوما با کاربر OMG نسبتی نداری؟
در مورد کرایسیس 1-3-2 و کنسول های نسل پیش حرف زدم:|

Last edited by a moderator:
با چه فریمی؟ با چه رزولوشنی؟ با چه AAـی؟ با چه کیفیتی؟

بی عرضگی سازنده ها و فراخی بیش از حد اونا ربطی به قدرت نداره . والا همین الان درحال بازی کردن Order هستم . فکمو نمیتونم از رو زمین جمع کنم .

در حال بازی کردن بودم که مادرم گفت چه فیلم باحالیه! گفتم فیلم نیست دارم بازی میکنم. بنده خدا از حال رفت!
راستی شوما با کاربر OMG نسبتی نداری؟

در مورد کرایسیس 1-3-2 و کنسول های نسل پیش حرف زدم
yahoo_22.gif

از دل همون نسل پیش آنچارتد، گیرز، گآدآووار و ... اومد بیرون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or