Techland:کنسول های فعلی شاید جوابگوی Dying Light 2 نباشند

Outer Heaven

کاربر سایت

طبق گزارش های منتشر شده Dying Light, آخرین ساخته ی استیدیوی لهستانی Techland موفق به بیش از 5 میلیون نسخه شده است که قطعا موفقیت بزرگی برای این استیدیو محسوب میشود.

در همین راستا تهیه کننده ی بازی Tymon Smektala طی مصاحبه ای با Video gamer گفت:
ما ایده های زیادی برای قسمت دوم در نظر داریم. ولی بعضی از آن ها بیش از حد بلندپروازانه هستند و کنسول های فعلی ممکن است جوابگوی ایده های ما نباشد. پس در ابتدا با مطمئن شویم که می توانیم ایده ها را به درستی پیاده کنیم. فعلا چیز زیادی در مورد نسخه بعدی نمیتوانم صحبت کنم ولی خوشبختانه یک تصویر واضح از آنچه قرار است ساخته شود در ذهن داریم.

منبع

من در عجبم کی گفته با پول ps4 نمیشه ی pc بست ؟

الان سیستم خودم با یه corei3 540 که مربوط به 5 سال پیش هست و یه رم 4GB 1333 و یه گرافیک GTX 750 که 470 برام قیمت نو در اومده تا به حال تمام بازی های منتشر شده برای pc رو خیلی از تنظیمات بهتر از ps4 زدم. نمونه اش BF 4 - W3 - WD و باقی بازی ها. با اینک کارت هم یه گرافیک میان رده محسوب میشه و اگه همه اینا رو سر جمع کنی با هم به یک تومن هم نمیرسه. در صورتی ک حتی شما میتونی ی CPU معمولی Core2Duo بگیری و خرج کمتری هم بکنی. از اون طرف مشخصات PS4 رو کاغذ یه CPU 8 هسته ای داره و 8 گیگ رم فلان و گرافیک اینجوری و باز هم کم میاره.

من تا الان 15 ساله که PC گیمر موندم نمیخوام بگم گیمر حرفه ای ام اما اگه پولی هم جمع کنم میام برای افزایش و ارتقاء سیستمم به کار میگرم و ترجیح میدم چند سال دیگه یه کنسول دست دو بگیرم و بازی هاش رو تجربه کنم. از هر سبکی هم که بخوام یه نمونه ش برای PC هست که میشه با بهترین تنظیمات اجراش کرد. کاری به بخش مولتیش ندارم اما حداقل بخش آفلاینش با یه کرک و دانلود شبانه رایگان ، کاملا برام مجانی آب میخوره و منو تا مدت ها سرگرم میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or