Techland:کنسول های فعلی شاید جوابگوی Dying Light 2 نباشند

Outer Heaven

کاربر سایت

طبق گزارش های منتشر شده Dying Light, آخرین ساخته ی استیدیوی لهستانی Techland موفق به بیش از 5 میلیون نسخه شده است که قطعا موفقیت بزرگی برای این استیدیو محسوب میشود.

در همین راستا تهیه کننده ی بازی Tymon Smektala طی مصاحبه ای با Video gamer گفت:
ما ایده های زیادی برای قسمت دوم در نظر داریم. ولی بعضی از آن ها بیش از حد بلندپروازانه هستند و کنسول های فعلی ممکن است جوابگوی ایده های ما نباشد. پس در ابتدا با مطمئن شویم که می توانیم ایده ها را به درستی پیاده کنیم. فعلا چیز زیادی در مورد نسخه بعدی نمیتوانم صحبت کنم ولی خوشبختانه یک تصویر واضح از آنچه قرار است ساخته شود در ذهن داریم.

منبع

بچه ها pc واسه بازی کردن نیست ولی کنسولها مختص بازی کردن هستند اینها رو نباید مقایسه کرد.
این حرف ایشون هم یه جپر تبلیغات بازار گرمی و خبرسازی بوده تا توجهات به بازیش جلب بکنه اگر DL2 در کار باشه رو کنسولها هم میاد زودترم میاد
الان تو بازیها جدید به جز GTAV بقیه رو کنسولها به هر دلیلی بهتر اجرا شدند و به صرفه نیست سیستم ببندی حداقل پنج میلیون تومن و فقط بخوای باهاش بازی بکنی تازه اکثربازیها درست اجرا نکنه چون سازنده ها بهینه سازی بلد نیستند.یا بلدند و نمیخان بهینه بسازند و علاوه بر اون کلی انحصاری هم از دست بدی

بعضی از دوستان ظاهرا تو جو این جفنگیات سازندگان کنسول باقی موندن که قبل اومدن نسل جدید میگفتن گرافیک آواتار خیلی پایینتر از گرافیک و قدرت کنسولهای در راه هستش و بعد از اومدن محصولشون کلا همه سازندها علامت تعجب شدن رو امکانات سخت افزاری و نتونسته یه عنوان که بشه گفت واقعا نسل جدیده رو بصورت 1080 و 60 اجرا کنن. و هنوز دونه دونه دارن بین انتخاب رزولوشن ۹۰۰ و فریم بهتر یا بلعکس سرویس میشن. واقعا باید بپذیرید کنسولهای نسل حاضز همینن و قرار نیست معجزه ای اتفاق بیفته و هر اتفاقی قطعا به دلیل محدودیت و شروع ضعیف خوب نخواهد بود.

شما پست من رو خوندی ؟ من اصلا در مورد قدرتمند بودن کنسول ها حرفی زدم ؟ معلومه کنسول ها ضعیفن همیشه همین بوده. آخه کی باورش میشه که گرافیک آواتار پایینتر از کنسول هاست ؟!

اتفاقا شما دوست عزیز توی جفنگیاتی که این سازنده داره سر هم میکنه موندی ! خیلی دوست دارن بازیشون کیفیت بالا داشته باشه انحصاریش کنن برای PC ! یا برای کنسول دانگریدش کنن و برای PC همون کیفیت مد نظر خودشون رو داشته باشه. این اتفاقا بهونست چون اگر نبود یکی از دو راهی که بالا گفتم رو انتخاب میکردن ولی الان هر اتفاقی بیوفته میتونن بگن مشکل از کنسوله از ما نیست !

کاش مشکل ایده اشون گیم پلی بود ... مثلا میگفتن ما یه ایده برای گیم پلی داریم ولی پیاده نمیشه. ولی اصولا این ایده ها (اگر بشه اسمشون رو ایده گذاشت !) به ذهن یه بچه دبستانی هم میرسه. یا میخوان گرافیک بازی در حد فیلم های روز باشه یا میخوان گازیلون تا npc بندازن توی مپ + انفجار زیاد و ... بعدشم بشینن کف بزنن واسه صحنه های تکراری بازی. اینا اسمش ایده نیست. اگر ایده است پس هرکس با نصف مغزش هم میتونه ایده پرداز دنیای گیم بشه. ایده به اونی میگن که Prey پیاده اش کرد و اتفاقا بازیی بود که نسل قبلش مثلا نمیتونست به اون شیوه اجراش کنه.

یادش بخیر یه زمانی وقتی بازیهای انحصاری رو میدیدم فکمون میچسبید فکر اجرا روی pc با سخت افزار زمانش خودش خیالی بود الان چی ؟ باید قبول کرد معادله شدیدا تغییر کرده.

والا از دوران PS1 که کاملا یادمه PC گرافیکش بهتر از کنسول ها بوده. قبل از اون رو دقیقا نمیدونم. اتفاقا انحصاری های PC همیشه یه سر و گردن بالاتر بودن از کنسول ها و بعضی مواقع اصلا نمیشد پورتشون کرد حتی. نمونش Doom 3 که روی PS2 نیومد و فقط X box اجراش کرد اونم با کیفیت کمتر از PC. هر بازی بزرگ PC مخصوصا اول شخص ها (Unreal / Quake / Doom / Half Life / F.E.A.R و ...) رو شما نگاه کنی گرافیکشون بالاتر از بازی های کنسول زمان خودشونه.

جدیدا هم دوستان هر چی میشه میگن سازنده های بدبخت عرضه نداره بازی رو بهینه کنن دیگه اینقدر بازیها بهینه و دانگرید دارن میشن که کلا رفته رفته دارن محو میشن نظر دوستان مثل این میمونه پراید رو ببرن تو مسابقات ناسکار بگن مهندسا عرضه نداشتن وگرنه این پتانسیل رو داره اول بشه .

بستگی به سازندش داره. پیشنهاد میکنم شما یه کنسول نینتندو بخری تا دقیقا برات جا بیوفته که سازنده خوب پشت یه سیستمی که قشنگ یه نسل عقبه هنوز میتونه یه بازی بده که آدم هوش از سرش بپره.

مقایسه پراید و ناسکار رو خیلی زیاده روی کردی ولی مهم هم نیست. من موندم چرا شماها انقدر سنگ یه طرف رو به سینه میزنین ؟ یا باید یکی از کنسول ها باشه یا فقط PC ... یعنی کسی نیست که خوبی ها و بدی های هر طرف رو ببینه ؟

- - -ویرایش - - -

مثل اینکه بحث حتما باید به درگیری بین PC و کنسول کشیده بشه.

بچه ها pc واسه بازی کردن نیست ولی کنسولها مختص بازی کردن هستند اینها رو نباید مقایسه کرد.

ربطی نداره. فعلا PC یه سری از بهترین بازی های کل تاریخ رو توی کارنامه اش داره پس نباید اون رو به عنوان دستگاهی که مخصوص بازی نیست قلمداد کرد.

الان تو بازیها جدید به جز GTAV بقیه رو کنسولها به هر دلیلی بهتر اجرا شدند و به صرفه نیست سیستم ببندی حداقل پنج میلیون تومن و فقط بخوای باهاش بازی بکنی تازه اکثربازیها درست اجرا نکنه چون سازنده ها بهینه سازی بلد نیستند.یا بلدند و نمیخان بهینه بسازند و علاوه بر اون کلی انحصاری هم از دست بدی

این مشکل سازندهاست نه مشکل پلتفورم. همونطور که بد بودن order مشکل PS4 نیست ناشیگری سازندست. PC هم کلی انحصاری داره. درواقعا PC نه فقط عنوان انحصاری داره بلکه چندتا سبک گیمینگ توی انحصارشه.

چه ایکس باکس چه پلی استیشن کدومشون کدوم بازی رو بیست فریم و پایینتر اجرا کرده؟ اسم بازی رو بگو :-?? تاحالا نه دسته ایکس باکس وان دستش گرفته نه دسته پی اس 4 بعد میاد فکت صادر میکنه و

چه ایکس باکس چه پلی استیشن کدومشون کدوم بازی رو بیست فریم و پایینتر اجرا کرده؟ اسم بازی رو بگو :-?? تاحالا نه دسته ایکس باکس وان دستش گرفته نه دسته پی اس 4 بعد میاد فکت صادر میکنه و
کلا تو باغ نیستی عجیب ، اطلاعاتمون رو بروز کنیم بهتر از دسته تو دست گرفتن و و چشم و گوش بسته زندگی کردنه (البته افت داره تست بعضی چیزا برای یکسری افراد خاص) اسمشو نمیارم بصورت زنده میزارم ببینی عزیزم کلا ما اینطوزیم که هرچی داریم اون چیز بهترین چیز دنیا و کلا سرمون تو برفه :
https://www.youtube.com/watch?v=tkB8gpPzMkw

یه نفس عمیق بکش قبلش:

The Witcher 3: Wild Hunt - PS4 vs Xbox One Frame-Rate

bu3_capture.jpg

039e_capture_3.jpg

vxrm_capture_2.jpg

اونم با این گرافیک داغون ، نکنه این کمپانی هم بلد نیست واسه ابر کنسول شما بازی بسازه ؟؟؟ هان ؟!!!

lxo7_capture_ac.jpg

k9bs_capture_ac_2.jpg

xa80_capture_ac_3.jpg

بگردم از این شاهکارا به وفور یافت میشه

لول همین یونیتی الان رو pc خیلی عالی فریم میده؟ :-/

همین گرافیک داغون با نسخه PC خیلی فرق داره؟

متاسفانه ;) یونیتی رو با ۸۰ فریم max و ۶۵ min رو حالت fhd با بالاترین کیفیت ultra تموم کردم و وقتی vsync روشن بود همیشه و در شلوغترین حالتر یک فریم هم از ۶۰ پایینتر نیومد
بهترین گرافیک و نور پردازی رو تو تمام بازیهای موجود حتی برای pc داره و کی از بهترین تجربه های من بود و مقایسه گرافیکش و برابر دونستنش با کنسولها مثل جک میمونه حتی نزدیکشم نمیتونن بشن

دوستان چرا داغ میکنین یعنی واقعا فکر میکنید سخت افزار کنسولها میتوننه با pc رقابت کنه !!!!!! و حتی نزدیکشون هم بشه ؟!!!! اگه آره به خودتون شک کنید هر آدم عاقل و با منطقی میدونه این موضوع اصلا جای بحث نداره !!!!!! چه برسه بخوای پا فشاری کنی

طرف قد پول کنسول داده فقط یه کارت گرافیک با معماری 2 نسل بعد خریده بعد اومده یه مشت عکس پوچ و بی ارزش علم کرده که فلان و بیثار . اگه معادل کنسول رو یه کارت 660 در نظر بگیریم که همین خروجی رو هم نمیده . یونیتی و ویچر 3 با یه سیستم متوسط مثل یه کارت 680 هم خروجی کنسول رو نمیدن . تازه بعد 10 تا پچ و وصله و هات فیکس قابل بازی شدن .
یه رزولوشن و چهارتا آنتی بالاتر ارزش نداره 5 برابر بیشتر پول داد . گوشمونم از این مقایسه ها پره . اگه محتوایی متفاوت و انحصاری ای بیاد که از تمام قدرت پی سی استفاده کنه و الان به اندازه یه نسل بره جلو اونوقت حرف های پی سی باز ها ارزش تره خورد کردن رو داره. همین الان اوردر از تمامی بازی های موجود تو بازار بالاترین گرافیک رو داره.

با با یکم تحقیق کنید بعد مطلب ول بدید اینم تست تمام کارتهای گرافیک 680 ۲ برابر و 660 هم ۱.۵ برابر بهتر از ps4 فریم میده اونم تو 1080 شما دیگه چه منطقی دارید خسته شدم از ارایه منطقی مثال با شکل :d

d0p1vkur1mkvgg28kzzi.png

آخرین ویرایش:
بنده خدا بازی سازه کلی علم وتخصص و پشت تزش خوابیده بازی ساخت که توی دنیا همه بازی کردند و لذت بردند میاد حرفی رو میزنه بعد کاربرانی که بهترین بازی جهان بازی کلیشه ایی با لوکشن های کپی از فیلم های هالیودی میدونند میان میگن اقای بازی ساز شما مشکل داریی توی بازی ساختن خواهشن درست بازی بساز
خدایا منو چرا نمیکشی

بنظر کنسول های ps4 و1 ارزش همچین سنک به سینه زدن رو ندارن ...به عنوان مثال همین ac unity که رو کنسول ها قابل بازی نبود رویه پی سی به خوبی 60 فریم میداد با اون عظمت ...
مثال های زیادی هست ... اما کنسول مثال مناسبی برای رقابت با قدرت پی سی نیست.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

خود سونی اول نسل قبل اومد اعلام کرد که عمر مفید کنسولمون حدودا 10 ساله

به بیان ساده تر میزان موفقیت کنسول های خانگی و ساپورت بازی سازها = طول عمر کنسول

در واقع اصلا PC و کارت گرافیک ها و سیستم های چند هزاردلاری و ... اصلا تو این معادله جایی ندارن که بخوان عمر کنسول ها رو بالا پایین کنن.حالا پی سی بزنن که باهاش بشه رفت ماه اصن هیچ ربطی به تجارت و طول عمر کنسولای خونگی نداره

احسنت افرین به سونی وکنسولش که تا 10 ساله دیگه شاهد قدرت نمایی اش هستیم ولی میدونی 10ساله دیگه چی میشه؟
10سال که نه 7-8ساله دیگه یه pcمتوسط اکثربازی هارو با تنظیمات بالا ورزولوشن 4kوبافریم 60 اجرا میکنه بله...
اما کنسول سونی عزیز همون بازی رو با پایینترین تنظیمات ممکن ورزولوشن720pشاید بتونه 30فریم بگیره اونم شاید خخخخخ
کازو هیرایی شرمنده اب قطعه ...

بنظر کنسول های ps4 و1 ارزش همچین سنک به سینه زدن رو ندارن ...به عنوان مثال همین ac unity که رو کنسول ها قابل بازی نبود رویه پی سی به خوبی 60 فریم میداد با اون عظمت ...

جالبه یونیتی ارزش سنگ به سینه زدن داره اونوقت ؟
بعد شما انچارتدم داری رو PC ؟ یا لست اف اس ؟ و بسیاری از عناوین دیگه
همون GTA هم که یه نسل بعد از کنسول بازا تجربه میکنید اونم بعد از جمع کردن هزاران ایمیل ملتمسانه به راک استار. بعد اینا مهم نیست اونوقت سر 5 فریم بالا پایین بحث میکنید.از در دروازه رد نمیشید از سوراخ سوزن رد میشید
به قول شما مثال زیاده و چیزی نگیم بهتره ... تازه اینم در نظر بگیر دوست عزیزم این کنسولی که شما بیشتر بازیهاش و نمیتونی تجربه کنی و از نظرتون بی ارزشم هستن. قیمتش اندازه موس و کیبرد شماست
راستی فیفا 15 اخرش کرک اومد براش؟یا نسخه 17 بیاد تازه اونو میتونید تجربه کنید؟
البته به قول جناب VECTOR ماها دسته دستمونه و سرامونم توی برفه. اخه نمیدونستیم فیفا رو باید با موس و کیبرد بازی کنیم. 1.5 سال بعد عرضه تازه اونم نسخه ای که قابلیت های نسل بعدی نداره

- - -ویرایش - - -

احسنت افرین به سونی وکنسولش که تا 10 ساله دیگه شاهد قدرت نمایی اش هستیم ولی میدونی 10ساله دیگه چی میشه؟
10سال که نه 7-8ساله دیگه یه pcمتوسط اکثربازی هارو با تنظیمات بالا ورزولوشن 4kوبافریم 60 اجرا میکنه بله...
اما کنسول سونی عزیز همون بازی رو با پایینترین تنظیمات ممکن ورزولوشن720pشاید بتونه 30فریم بگیره اونم شاید خخخخخ

فک کنم دیگه دوره این پست ها گذشته ... من خودم 6 تا PC گیمر میشناسم PS4 گرفتن...
محض اطلاع شما 720 و 30 فریم مال نسل قبل بود.بسیاری از بازیهای PS4 الان 60 فریم و 1080P هستند با 1ملیون تومن نه 12 ملیون. نمیدونم شما کدوم اخبار رو دنبال میکنید اما ما شنیدیم PC شما براش قراره یه نسخه سوای بازی PES2016 بیاد نسخه محدود بدون قابلیت های کنسولهای نسل بعدی.
هرچند اینجور مواقع PC گیمرهای عزیز میگن ما PES بازی نمیکنیم کلا

- - -ویرایش - - -

کلا تو باغ نیستی عجیب ، اطلاعاتمون رو بروز کنیم بهتر از دسته تو دست گرفتن و و چشم و گوش بسته زندگی کردنه (البته افت داره تست بعضی چیزا برای یکسری افراد خاص) اسمشو نمیارم بصورت زنده میزارم ببینی عزیزم کلا ما اینطوزیم که هرچی داریم اون چیز بهترین چیز دنیا و کلا سرمون تو برفه :

یه نفس عمیق بکش قبلش:

bu3_capture.jpg

039e_capture_3.jpg

vxrm_capture_2.jpg

اونم با این گرافیک داغون ، نکنه این کمپانی هم بلد نیست واسه ابر کنسول شما بازی بسازه ؟؟؟ هان ؟!!!

lxo7_capture_ac.jpg

k9bs_capture_ac_2.jpg

xa80_capture_ac_3.jpg

دقیقا. راه دورم نریم مثلا همین شاهکار BATMAN ARKHAM KNIGHT ... میشه لطف کنید عکسهای مقایسه ای PC و PS4 اون بازیرم برامون بزارید؟؟;)

آخرین ویرایش:
همون GTA هم که یه نسل بعد از کنسول بازا تجربه میکنید بعد اینا مهم نیست اونوقت سر 5 فریم بالا پایین بحث میکنید.از در دروازه رد نمیشید از سوراخ سوزن رد میشید
به قول شما مثال زیاده و چیزی نگیم بهتره ... تازه اینم در نظر بگیر دوست عزیزم این کنسولی که شما بیشتر بازیهاش و نمیتونی تجربه کنی و از نظرتون بی ارزشم هستن. قیمتش اندازه موس و کیبرد شماست
البته به قول جناب VECTOR ماها دسته دستمونه و سرامونم توی برفه. اخه نمیدونستیم فیفا رو باید با موس و کیبرد بازی کنیم. اونم 1.5 سال بعد عرضه

چرا اینقد تند میری ؟ منظقی باش ... دلیل نمیشه شما تنها مصرف کننده ی کنسول هستی به اجبار سمت کنسول رو بگیرید ...

شما کدوم بازی با عظمت و بزرگی unity میتونی با اون گرافیک روی کنسول داشته باشی ؟ uncharted ؟ مثال مناسبی نیست .
بحث رو کجوکوله نکن...فیفا, کرک ...این بحثایه اضافیه حداقل در این بحث.

یه نفس عمیق بکش قبلش:

bu3_capture.jpg

039e_capture_3.jpg

vxrm_capture_2.jpg

lxo7_capture_ac.jpg

k9bs_capture_ac_2.jpg

xa80_capture_ac_3.jpg

لول همین یونیتی الان رو pc خیلی عالی فریم میده؟ :-/

همین گرافیک داغون با نسخه PC خیلی فرق داره؟

آخرین ویرایش:
همون GTA هم که یه نسل بعد از کنسول بازا تجربه میکنید اونم بعد از جمع کردن هزاران ایمیل ملتمسانه به راک استار. بعد اینا مهم نیست اونوقت سر 5 فریم بالا پایین بحث میکنید.از در دروازه رد نمیشید از سوراخ سوزن رد میشید
البته به قول جناب VECTOR ماها دسته دستمونه و سرامونم توی برفه. اخه نمیدونستیم فیفا رو باید با موس و کیبرد بازی کنیم. 1.5 سال بعد عرضه تازه اونم نسخه ای که قابلیت های نسل بعدی نداره

- - -ویرایش - - -

فک کنم دیگه دوره این پست ها گذشته ... من خودم 6 تا PC گیمر میشناسم PS4 گرفتن...
محض اطلاع شما 720 و 30 فریم مال نسل قبل بود.بسیاری از بازیهای PS4 الان 60 فریم و 1080P هستند با 1ملیون تومن نه 12 ملیون. نمیدونم شما کدوم اخبار رو دنبال میکنید اما ما شنیدیم PC شما براش قراره یه نسخه سوای بازی PES2016 بیاد نسخه محدود بدون قابلیت های کنسولهای نسل بعدی.
هرچند اینجور مواقع PC گیمرهای عزیز میگن ما PES بازی نمیکنیم کلا

- - -ویرایش - - -

دقیقا. راه دورم نریم مثلا همین شاهکار BATMAN ARKHAM KNIGHT ... میشه لطف کنید عکسهای مقایسه ای PC و PS4 اون بازیرم برامون بزارید؟؟;)
Big like
یه پی سی متوسط هیچ کاری نمیتونه بکنه جز اجرای بازی های قدیمی اگه بخوای بازی های جدید رو رو پی سی برید حداقل باید ۵ میلیون خرج کنی
میگم راستی راحتthe last of us میاد رو سیستم شماdiveclub و blood borne چی؟اذیت نمی کنه؟آخه این همه بازی خفن انحصاری بعد شما حرف از پی سی میزنی
من دیگه حرفی ندارم

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -
میسشه یکی دیگه از اون مثال های زیادتون رو بزنید ؟ یونیتی رو کنسول ها قابل بازی نبود؟

Big like

یه پی سی متوسط هیچ کاری نمیتونه بکنه جز اجرای بازی های قدیمی اگه بخوای بازی های جدید رو رو پی سی برید حداقل باید ۵ میلیون خرج کنی
میگم راستی راحتthe last of us میاد رو سیستم شما briveclub و blood borne چی؟اذیت نمی کنه؟آخه این همه بازی خفن انحصاری بعد شما حرف از پی سی میزنی
من دیگه حرفی ندارم

میسشه یکی دیگه از اون مثال های زیادتون رو بزنید ؟ یونیتی رو کنسول ها قابل بازی نبود؟

نه والا واسه ما قابل بازی نبود ...شرمنده داداش ولی ما عادت نداریم به 20 ...حتی 30 فریم.20 ک عملا غیر غابل بازی البته برای تعدادی لذت بخشه و قابل بازی...!
شعور تصمیم گیری هست ...یونیتی رو کنسول فاجعه بود اون هم فقط بخاطر ضعف کنسول.

دوستان من خودم نسل هفت کنسول باز بودم ولی خب با شروع نسل هشت سمت pc رفتم و وفوقالعاده راضیم اینکه این دو تا مقایسه بشن واقعا خند ه داره آخه از لحاظ سخت افزاری بشه مقایسه کرد سیستم بنده چهار برابر یه ps4 قدرت داره

وخب با دایرکت 12 هم بیشتر میشه جوابم هم سادست قدرت آپگرید رو pc والا بنده تمام عناوین نسل هفت رو با کنسولای نسل هفت تجربه کردم و الان با سیستمم خودم چند تا از عناوین مهمه نسله هفت رو مثل مترو-مافیا2 -تام ریدر و..... که بازی کردم

رو pcاصلا مقایسش خنده دار با کنسولا و عرض کردم اونم قدرت آپگرید تو pc هستش و تمام آقا کسی که به یه گرافیک متوسط ونرخه فریم بین 20 تا30 راضیه والبته انحصاری های خوب و باکیفیت مثل آنچارتد و فورزاو.... خب میره سمت کنسول و

کسی هم دنبال بازی کردن با آخرین کیفیته میره سمت pc :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or