Techland:کنسول های فعلی شاید جوابگوی Dying Light 2 نباشند

Outer Heaven

کاربر سایت

طبق گزارش های منتشر شده Dying Light, آخرین ساخته ی استیدیوی لهستانی Techland موفق به بیش از 5 میلیون نسخه شده است که قطعا موفقیت بزرگی برای این استیدیو محسوب میشود.

در همین راستا تهیه کننده ی بازی Tymon Smektala طی مصاحبه ای با Video gamer گفت:
ما ایده های زیادی برای قسمت دوم در نظر داریم. ولی بعضی از آن ها بیش از حد بلندپروازانه هستند و کنسول های فعلی ممکن است جوابگوی ایده های ما نباشد. پس در ابتدا با مطمئن شویم که می توانیم ایده ها را به درستی پیاده کنیم. فعلا چیز زیادی در مورد نسخه بعدی نمیتوانم صحبت کنم ولی خوشبختانه یک تصویر واضح از آنچه قرار است ساخته شود در ذهن داریم.

منبع

چیزی که مشخصه اینه که بعد از دو سال کنسول های نسل جدید زاییدن در صورتی که نسل قبل تا 5 سال اولش حرفی از محدودیت های سخت افزاری نبود

الان با یه PC متوسط هم میشه خروجی خیلی بهتری نسبت به PS4 تو بازی ها گرفت مخصوصا تو بازیهایی مثل Witcher 3 ،GTA V و Project Cars (خودم تست کردم)

چیزی که مشخصه اینه که بعد از دو سال کنسول های نسل جدید زاییدن در صورتی که نسل قبل تا 5 سال اولش حرفی از محدودیت های سخت افزاری نبود

الان با یه PC متوسط هم میشه خروجی خیلی بهتری نسبت به PS4 تو بازی ها گرفت مخصوصا تو بازیهایی مثل Witcher 3 ،GTA V و Project Cars (خودم تست کردم)

باید دید تا 2 سال آینده نیز این دسکتاپ متوسط خروجی در حد پلی 4 رو میده عایا؟
اون انحصاری های وزین دسکتاپ مثل دوتا و سه تا و بقیه استراتجیک ها رو میشه رو آندروید هم پورت کرد! .
از بس که گرافیک دارن!

dying light بازی خوبی بود نه در حد اینکه بخواد شماره 2 اش از گرافیک کنسول بزنه جلو !!!!! حالا شاید ryse 2 یا order 2 بزنه جلوتراز کنسول ولی از dying light با توجه به قسمت اولش بعید می دانیم بعدی لطفا!!!!!!!!!

اون انحصاری های وزین دسکتاپ مثل دوتا و سه تا و بقیه استراتجیک ها رو میشه رو آندروید هم پورت کرد! .
از بس که گرافیک دارن!

آقا یه زحمت دارم واستون.الان Creative Assembly داره استخدام میکنه...از اونجایی که شما خیلی تو پورت کردن بازیها تخصص داری برو کمکشون کن Total War Attila رو واسه اندروید پورت کنن.ثواب داره به خدا...تا عمر دارم دعاتون میکنم.

دوستان که انحصاری های PC رو مسخره میکنن شما کل Gow 1&2&3 و TLOU و Uncharted 1&2&3 رو هم رفته 1000 ساعت بازی کردی؟
شک دارم بیش 500 ساعت باشه در حاله که من خودم به شخصه 1000 ساعت ثبت شده Dota 2 توی اکانت استیم دارم و میشناسم دوستانی که بیش از 3000 ساعت این بازی رو بازی کردن و نه تنها اون بلکه 700-800 ساعت در کنارش بازی های دیگه مثه Killing Floor و PayDay2 بدون اینکه هیچ حسرتی از انحصاری های کنسول بخورن.
از اونجا که معلومه شما 3 ساعت بازی میکنی 5 ساعت دنبال روش آسون برای دریافت تروفی هستی.

خودتون مثال زیر رو که تو هم تو PS3 هم PS4 هم PC هست نگاه کنید
مربوط به قبل از DX 11
Final Fantasy XIV PS4 vs PS3 Screenshot Comparison: Huge Difference Shows Generational Leap | DualShockers
Final Fantasy XIV on PC vs PS3 vs PS4
مربوط به بعد از DX 11 و Expansion
Final Fantasy XIV: Heavensward PS4 vs PC DirectX 11 Screenshot Comparison | DualShockers

اینم ویدیو مربوط به مقایسه
watch?v=SDPbXAKxNdc

آخرین ویرایش:
این نظرتون به نظرم از نظر شخص خودتون محترم هست و من هم احترام میزارم ولی مطمعن باش در سال 2026 ملت هنوز دارن از PS4 و XBOX ONE صحبت میکنن

این که شما میگی یه خیال باطله 100 درصد چون همین الانش هم کامپیوترها اختلاف فاحشی با کنسولها دارن
ps3/360 که زمان خودشون خیلی نزدیک به PC شاید هم تو بعضی عناوین بالاتر بودن نهایتآ 8-9 سال کنسول روز بازار بود اینا که دیگه بماند
احتمالآ دیگه نسل بعد کنسول ها شاید از کارت گرافیک استفاده نکنن و بیشتر پردازش ابری باشه

از بس که گرافیک دارن!
کسی که باکامپیوتر بازی میکنه اصلا نیازی نداره با همون دسکتاپ به قول شما متوسط بیاد تا10سال باهاش گیم بزنه...
خو میره ارتقاش میده باقطعات بالاتر والبته باکیفیت استانداردبازی میکنه نه اینکه مثله شما بیاد تااخر نسل با کیفیت افتضاح و20فریم بازی کنه مثال:کرایسیس2 روی کنسول های نسل قبل!

الان بازنیاین بگین tlouگرافیکش خوب بوداین اخر نسل و... قضیه انحصاری ها کلافرق میکنه

کنسول ابتدای نسل:کیفیت بازی ها high
اواسط نسل:کیفیت medium &low
اواخرنسل:very lowباافت فریم و..:(

pcابتدا اواسط وانتهای نسل:very high
:))

تو اینکه حرف مفت زده شکی نیست!

اما فقط خدا میدونه از 8 سال پیش تا الان چقدر پول بی زبونو دادم برای قطعات کوفتی pc و الانش هم این سومین کیس هست که داره به رحمت خدا میره ولی دیگه پول بیخود نمیدم براش هیچوقت!!!
دوستان انصاف نیست منی که 3 سال پیش قطعات سیستمو بروز کردم و برام تقریبا 4 میلیون آب خورد بیام برای مثال company of heros بازی کنم و کلی افت فریم داشته باشم وقتی تازه بازی عرضه شده فقط بخاطر اینکه یکی از آخرین مدلهای کارت گرافیک جهانو ندارم در حالی که بازی روی پایینترین تنظیمات ممکن هم همین مشکلو داشت تا پچهایی واسش عرضه شدن!!!
بعضی از دوستان تو همین سایت 20 میلیون پول دادن سیستم بستن و بعضی از دوستای خودم هم تا 10 میلیون پول سیستم دادن خب مشخصه بحث همچین کسایی جداست از ما.

من تازه ps4 خریدم 1100......میشه یکی بهم بگه من با 1100 میتونم چه کیسی ببندم که بازی مثل order یا u4 که قراره بیاد رو راحت اجرا کنه؟؟؟

کسی که باکامپیوتر بازی میکنه اصلا نیازی نداره با همون دسکتاپ به قول شما متوسط بیاد تا10سال باهاش گیم بزنه...
خو میره ارتقاش میده باقطعات بالاتر والبته باکیفیت استانداردبازی میکنه نه اینکه مثله شما بیاد تااخر نسل با کیفیت افتضاح و20فریم بازی کنه مثال:کرایسیس2 روی کنسول های نسل قبل!

الان بازنیاین بگین tlouگرافیکش خوب بوداین اخر نسل و... قضیه انحصاری ها کلافرق میکنه

کنسول ابتدای نسل:کیفیت بازی ها high
اواسط نسل:کیفیت medium &low
اواخرنسل:very lowباافت فریم و..:(

pcابتدا اواسط وانتهای نسل:very high
:))

و ابتدا اواسط و انتهای نسل خدا میلیون پول خرج کردن برای بالاترین کیفیت در کل نسل...

کسی به خاطر گرافیک کنسول نمیخره
کنسول ها یک پکیجی هستن که بهترین رو به آدم عرضه نمیکنن اما معقول ترین و به صرفه ترین رو به آدم میدن تو این سه چهار نسلی که حداقل من به چشم دیدم درسته هیچ وقت کنسول ها نتوستن از لحاظ گرافیکی در مقابل PC بایستن ولی اختلاف گرافیکی بینشون در حدی نبوده که محاسن کنسول رو نادیده بگیریم و بریم PC برای بازی تهیه کنیم

کنسول ها محاسن زیادی دارن از قیمت بسیار مناسبشون گرفته تا راحتی کار با اونها و بازی های انحصاری و... و مهم ترین مزایایی کنسول ها حمایت شرکتها از اونها هست

و ابتدا اواسط و انتهای نسل خدا میلیون پول خرج کردن برای بالاترین کیفیت در کل نسل...

هر چیزی قیمتی داره عزیز من
کسی که میاد بازی هارو very highبازی میکنه پس پولشو هم داره ومیده
کیفیت سواری پورشه شاید2برابربهتر از زانتیا نباشه ولی قیمتش 10برابره
این چیزیه که همیشه هست وخواهد بود شما اگه کیفیت بالامیخوید باید بیشتر هزینه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or