T10:ما از 100% کنسول استفاده میکنیم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130719_forza_motosport_5.jpg

Dan Greenawalt از استدیوی T10 به VG247 گفته است که ما از 100% کنسول استفاده میکنیم و امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند.

در طی مصاحبه ای در حاشیه ی کنفرانس Eurogamer توضیح داد:
عرضه بازی در لانچ به این معناست که ما باید پا به پا با تیم ساخت کنسول راه بیاییم.پس ما بارها OS و آرشیتکت دستگاه را تست میکنیم, و این یک همکاری بسیار عالیی است.جالب است که از ما بار ها سوال میکنند که شما از چه مقدار سخت افزار استفاده میکنید؟جواب این است که 100 است سخت افزار.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
شما تفاوت تکنیکی میان Forza 2 و 3 و 4 را ببینید.تفاوت بسیار است اما سخت افزار ثابت است پس این تیم ماست که بهتر شده است
Greenawalt همچنین اذعان کرد که امکان Autovista در F4 در اصل امتحانی برای استفاده کامل از آن در نسل بعد است همچنین تیم T10 از 2 سال پیش درگیر ساخت XOne بوده است و به مایکروسافت از نیاز های نسل بعد خود گفته است.

منبع

مسئله GT دقیقا اینه که قبل از اینکه فورتزایی باشه رقیبی براش نبود و تقریبا میشه گفت به تنهایی یکه تاز سبک شبیه ساز ریسینگ بود. وقتی هم که برای چیزی رقیبی نباشه، خوب بطبع تک تازی خواهد کرد تو میدان و نمیشه به خوبی گفت کجاهاش لنگ داره. وقتی برای اینطور عنوانی یه رقیب قدر پا به میدون میذاره، و بر حسب اتفاق این رقیب هم خیلی قلدر میشه، تازه منتقدین و گیمرها متوجه میشن که پس بهتر از این هم میتونست باشه و بدین ترتیب رقیب جدید تبدیل میشه بهترین رسینگ و تک تاز میدان. تقریبا PES و FIFA هم چنین حالتی داشتن. تا زمانی که EA تیم درست و حسابی برای ساخت فوتبال نداشت PES قلمرو فوتبال رو در دست داشت. وقتی EA تصمیم به رقابت جدی گرفت و سرمایه هنگفتی برای این کار گذاشت، تازه بازار رقابت شروع شد و به راحتی تونست PES رو از گردونه خارج کنه. در کل رقابت چیز خیلی خوبیه :دی
فردين جون فن تاچه حد
من خودم يه جا خوندم كلا ea و كونامي باهم به فاصله يه سال زندن تو كار فوتبال:d
گرچه خودمم فيفا فن هستم ولي حقيقت رو بايد گفت
ببخشيد بحث رو منحرف كردم;;)

فردين جون فن تاچه حد
من خودم يه جا خوندم كلا ea و كونامي باهم به فاصله يه سال زندن تو كار فوتبال:d
گرچه خودمم فيفا فن هستم ولي حقيقت رو بايد گفت
ببخشيد بحث رو منحرف كردم;;)
اولا اینا با هم شروع نکردن و EA از سال 1993 ساخت بازی کامپیوتری فوتبال رو شروع کرد که با توجه به لیسانس فیفا، با نام فیفا وارد بازار شد اما سری PES که تو ژاپن اسمش Winning Eleven بود از سال 1996 روی کنسول PS1 کارش رو شروع کرد. حالا کاری به اینا نداریم و کلا هم ربطی به تاپیک نداره :دی فقط میخوام بگم که EA تو اواسط سرمایه گذاری نکرد روی فیفا و فیفا تو یه سراشیبی بدی افتاد به طوری که کم کم داشت از حافظه ها پاک میشد. بعد دوباره شروع به سرمایه گذاری کرد و هزینه های زیادی رو پای تیمی ریخت که الان از همون تیم شاهد فیفا های چندین سال اخیر هستیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or