T10:ما از 100% کنسول استفاده میکنیم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130719_forza_motosport_5.jpg

Dan Greenawalt از استدیوی T10 به VG247 گفته است که ما از 100% کنسول استفاده میکنیم و امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند.

در طی مصاحبه ای در حاشیه ی کنفرانس Eurogamer توضیح داد:
عرضه بازی در لانچ به این معناست که ما باید پا به پا با تیم ساخت کنسول راه بیاییم.پس ما بارها OS و آرشیتکت دستگاه را تست میکنیم, و این یک همکاری بسیار عالیی است.جالب است که از ما بار ها سوال میکنند که شما از چه مقدار سخت افزار استفاده میکنید؟جواب این است که 100 است سخت افزار.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
شما تفاوت تکنیکی میان Forza 2 و 3 و 4 را ببینید.تفاوت بسیار است اما سخت افزار ثابت است پس این تیم ماست که بهتر شده است
Greenawalt همچنین اذعان کرد که امکان Autovista در F4 در اصل امتحانی برای استفاده کامل از آن در نسل بعد است همچنین تیم T10 از 2 سال پیش درگیر ساخت XOne بوده است و به مایکروسافت از نیاز های نسل بعد خود گفته است.

منبع

البته تنها ضعف این تریلر تکسچر های صخره های اطراف این ترک هست.
مدیر سایت ForzaCentral همین 2 هفته پیش در مورد ویدیو و شات های کمی که از بازی تاحالا منتشر شده گفته بود دلیلش اینه بازی هنوز کامل نشده و خیلی موارد در حال تسته هنوز، Turn10 نمیخواد ریسک کنه تصاویر پایین تر از نسخه نهایی رو منتشر کنه و گفته بود نسخه نهایی ممکنه فاصله خیلی زیادی از لحاظ Visually داشته باشه. لینک صحبتشو پیدا کنم میزارم

Turn 10 is doing a fresh start at the launch of a new generation.
[snip] That the info and media flow would be different compared to the previous titles is totally normal as the product evolves on a daily basis and the finalization does not happen until that fixed and unchangeable "launch deadline" which is quite different compared to a normal deadline. So it does not make sense to release too much media too early because you risk to show something that looks much worse or different compared to the final product due to the daily evolvement on the new hardware.
So I'd like to say enjoy those WIP materials for now, but the beauty comes November 22nd
حرفش منطقيه اما اميدوارم دوستان اين وقتو به DriveClub هم بدن چون كسايي كه اخبارش رو دنبال ميكنن ميدونن گرافيك بازي داره هر روز بهتر ميشه ولي نميدونم چرا خيلي مورد ترول قرار ميگيره

منظورش احتمالا میشه اینکه از 100% قدرت کنسول استفاده میکنیم ولی طبیعتا بازده ای که قراره از این قدرت بگیریم 100% نیست.... به شخصه امیدوارم این چیزی که تا حالا دیدم 20 30% بازده باشه.. صحبته یه نسله....:-s همین درصد هم فعلا تو سبکه خودش فکر نمیکنم رقیب داشته باشه...

از متصدی خبر تقاضا مندیم به جزء ترجمه خبر به زبان فارسی یک چند سطری هم مطلب توجیحی برای دوستان قرار بدن که ما شاهد این پست های سطحی نباشیم..

متصدی اینو حل کرد رفت حالا بگو واسه اظهار نظر های گوهر بار شما کی مسئوله؟ بگو ماهم به اون مراجعه کنیم ...! فقط لطفا طرف دکترای زبان شناسی داشته باشه...!!!!!!

هیچ نگرانی برا گرفیک وجود نداره تاخالا5نسخه از فورتزا اومده و همشون بهترین گرافیک ریسینگ زمان خودشون بودن اینم همینطور

هیچ نگرانی برا گرفیک وجود نداره تاخالا5نسخه از فورتزا اومده و همشون بهترین گرافیک ریسینگ زمان خودشون بودن اینم همینطور

بهتر نیست بگید یکی از بهترین ریسینگ های زمان خودشون؟ چون هرجوری فورزا ها رو با گرنتوریسمو ها مقایسه میکنم کلمه ی بهترین چیزی به جز حرف شما رو برام تداعی میکنه!

و امیدوارم مثل همه ی نسخه های قبلیش بازی بسیار خوبی از آب در بیاد.

من اول دیدم گفتم فورزا 3ه . بعد که خوب نگاه کردم گفتم نه ، امکان نداره این فورزا 4 باشه . به آخر که رسید زد فورزا 5 گفتم یا امامزاده کامبیز .

تکسچرا جالب نبود . دقیقا کپی فورزا 4ه .

خیر، از این استفاده کردن ==> Power of Metacritic ;;)

توصیه میکنم ترول کردن این یه فقره رو بی خیال بشید چون به نفع خودتون هست :دی

خوشم میاد به قدری دست و بالتون تو این نسل بسته ـست که وقتی بحث هیچ ربطی هم به متا نداره اینطوری متا Forza رو پیش می کشید!:d این رو نداشتید یا GT5 اون 84 رو نگرفته بود من جداً نمی دونم شما چیکار می کردین؟!:d

جالبه که فقط هم تو زمینه ریسینگ که متا مهم میشه! تو که به Power Of Metacritic معتقدی یه سری به متا اخیر بازیهای انحصاری دو طرف هم بندازی بد نیست:d

امروز یه ویدئو از بازی دیدم خیلی خوشم نیومد:دی بازی به قدری روون اجرا میشد احساس میکردی این بازی برای وان بچه بازیه!
نه گیری میکرد نه فریم افت میکرد:دی آخه این چه وضعیه:دی

بهتر نیست بگید یکی از بهترین ریسینگ های زمان خودشون؟ چون هرجوری فورزا ها رو با گرنتوریسمو ها مقایسه میکنم کلمه ی بهترین چیزی به جز حرف شما رو برام تداعی میکنه!

اتفاقا دقيقا از زماني كه پاي FM به صنعت گيم باز شد خيلي شيك و مجلسي لقب بهترين ريسينگ شبيه ساز رو به خودش اختصاص داد
شمام يكم بيشتر اون ٢ عنوان رو با هم مقايسه كني حرف تمام سايت ها و مجلات هم واست تداعي ميشه

خوشم میاد به قدری دست و بالتون تو این نسل بسته ـست که وقتی بحث هیچ ربطی هم به متا نداره اینطوری متا Forza رو پیش می کشید! این رو نداشتید یا GT5 اون 84 رو نگرفته بود من جداً نمی دونم شما چیکار می کردین؟!

درك پست محمد خيلي ساده بود يكي اومد حرف بي ربط زد محمد هم واقعيت تلخي رو ياداوري كرد بهتون
در مورد اينكه ميگي فورزا نبود چي كار ميكردين هم خيلي حرف مسخره ايه مثل اين ميمونه يكي بگه ناتي داگ نبود شما چي كار ميكردين

به هر حال تا اين لحظه كه خدمت شماييم FM بهترين ريسينگ اين نسل بوده

واقعیت یه چیز دیگست
ولی اگه برا شما بهترین حرفی نیست
درضمن فقط2نسخه ازgtبعد از عرضه اولین نسخه فورتزا عرضه شدهgt4وgt5خودم باgt4زندگی کردم فورتزا1 همون سال عرضه شد ولی نتوئنستم بازی کنم
ولی میانگن نمراتش ازgt4بهتر بود که برا من مهم نیستgt4یکی از بهترین بازی های عمرمه

مسئله GT دقیقا اینه که قبل از اینکه فورتزایی باشه رقیبی براش نبود و تقریبا میشه گفت به تنهایی یکه تاز سبک شبیه ساز ریسینگ بود. وقتی هم که برای چیزی رقیبی نباشه، خوب بطبع تک تازی خواهد کرد تو میدان و نمیشه به خوبی گفت کجاهاش لنگ داره. وقتی برای اینطور عنوانی یه رقیب قدر پا به میدون میذاره، و بر حسب اتفاق این رقیب هم خیلی قلدر میشه، تازه منتقدین و گیمرها متوجه میشن که پس بهتر از این هم میتونست باشه و بدین ترتیب رقیب جدید تبدیل میشه بهترین رسینگ و تک تاز میدان. تقریبا PES و FIFA هم چنین حالتی داشتن. تا زمانی که EA تیم درست و حسابی برای ساخت فوتبال نداشت PES قلمرو فوتبال رو در دست داشت. وقتی EA تصمیم به رقابت جدی گرفت و سرمایه هنگفتی برای این کار گذاشت، تازه بازار رقابت شروع شد و به راحتی تونست PES رو از گردونه خارج کنه. در کل رقابت چیز خیلی خوبیه :دی

مسئله GT دقیقا اینه که قبل از اینکه فورتزایی باشه رقیبی براش نبود و تقریبا میشه گفت به تنهایی یکه تاز سبک شبیه ساز ریسینگ بود. وقتی هم که برای چیزی رقیبی نباشه، خوب بطبع تک تازی خواهد کرد تو میدان و نمیشه به خوبی گفت کجاهاش لنگ داره. وقتی برای اینطور عنوانی یه رقیب قدر پا به میدون میذاره، و بر حسب اتفاق این رقیب هم خیلی قلدر میشه، تازه منتقدین و گیمرها متوجه میشن که پس بهتر از این هم میتونست باشه و بدین ترتیب رقیب جدید تبدیل میشه بهترین رسینگ و تک تاز میدان. تقریبا PES و FIFA هم چنین حالتی داشتن. تا زمانی که EA تیم درست و حسابی برای ساخت فوتبال نداشت PES قلمرو فوتبال رو در دست داشت. وقتی EA تصمیم به رقابت جدی گرفت و سرمایه هنگفتی برای این کار گذاشت، تازه بازار رقابت شروع شد و به راحتی تونست PES رو از گردونه خارج کنه. در کل رقابت چیز خیلی خوبیه :دی
ربط دادن رقابت GT و Forza به PES و FiFA از اون حرفا بود :| PES از هرلحاظ تو این نسل نابود بوده ، ولی آیا GT همین وضع رو داشته؟:-/ GT از لحاظ شبیه سازی هیچی کم نداشته و نداره و بخاطر یه سری چیزای بیخود که تو بازی هست متاش اومد پایین و اینو اونایی که شب و روز GT بازی میکنن میتونن درک کنن نه اونایی که میشینن متا رو میذارن جلوشون و ... .
لقب بهترین شبیه ساز برای forza با اینکه احترام خیلی زیادی برای این بازی و استودیوی T10 قائلم در حضور GT یکم زیادیه براش و هرکدومشون به نحوی یکی از بهترین ها بودن. اما اگه بصورت پکیج بهشون نگاه کنیم 100% Forza بهتر بوده تو این نسل. ( هرچند GT6 در حال اومدنه :دی )

خوشم میاد به قدری دست و بالتون تو این نسل بسته ـست که وقتی بحث هیچ ربطی هم به متا نداره اینطوری متا Forza رو پیش می کشید!:d این رو نداشتید یا GT5 اون 84 رو نگرفته بود من جداً نمی دونم شما چیکار می کردین؟!:d
شما اول ببین من چیو نقل قول کردم بعد جواب بده :دی هر چند دیگه تقصیر من نیست متای بازی بالا هست، اگه ناراحتید بگم کمش کنن :-/ :دی

تازه اینا هم هست که از بازی مورد علاقه ی شما متای بهتری دارند.(اگرچه سبکشون فرق داره ولی خوب در کل Racing هستند):d

Project Gotham Racing - 85

Project Gotham Racing 2 - 90

Project Gotham Racing 3 - 88

Project Gotham Racing 4 - 85

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or