T10:ما از 100% کنسول استفاده میکنیم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130719_forza_motosport_5.jpg

Dan Greenawalt از استدیوی T10 به VG247 گفته است که ما از 100% کنسول استفاده میکنیم و امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند.

در طی مصاحبه ای در حاشیه ی کنفرانس Eurogamer توضیح داد:
عرضه بازی در لانچ به این معناست که ما باید پا به پا با تیم ساخت کنسول راه بیاییم.پس ما بارها OS و آرشیتکت دستگاه را تست میکنیم, و این یک همکاری بسیار عالیی است.جالب است که از ما بار ها سوال میکنند که شما از چه مقدار سخت افزار استفاده میکنید؟جواب این است که 100 است سخت افزار.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
شما تفاوت تکنیکی میان Forza 2 و 3 و 4 را ببینید.تفاوت بسیار است اما سخت افزار ثابت است پس این تیم ماست که بهتر شده است
Greenawalt همچنین اذعان کرد که امکان Autovista در F4 در اصل امتحانی برای استفاده کامل از آن در نسل بعد است همچنین تیم T10 از 2 سال پیش درگیر ساخت XOne بوده است و به مایکروسافت از نیاز های نسل بعد خود گفته است.

منبع

میگه با چیزی که الان بلدن و انجام دادن 100% رو استفاده کرده اند ! یعنی سخت افزار مشغوله !
اما خودش میگه این دلیل نمیشه که این استفاده به بهترین نحو و بهینه باشه ! چیزی که باعث پیشرفت های گرافیکی و تکنیکی در آینده کنسول ها میشه !
حالا نمیدونم دیگه به چیش گیر میدین !

با این درصد ها کار ندارم اما امروز یه ویدئو جدید دایرکت فید از گیم پلی بازی دیدم که عملا عین بابلیس اصل آلمان فر میداد آدمو! من کاملا نسبت به سبک ریسینگ خنثی هستم اما کف بر شدم! حالا هرچند درصد که دارن استفاده میکنن مهم نیست!:دی

از متصدی خبر تقاضا مندیم به جزء ترجمه خبر به زبان فارسی یک چند سطری هم مطلب توجیحی برای دوستان قرار بدن که ما شاهد این پست های سطحی نباشیم..

خب مگه بازی هم هست که از 100% استفاده نکنه؟سازنده ها در طول زمان انجین رو با توجه به پیچیدگی های سخت افزار بهینه میکنن:d
فکر نکنم هیچ سازنده ای بگه بیایید از 50% سخت افزار استفاده کنیم:d
--------
این نامردا چنان با 60 فریم روی 1080 شروع کردن گفتیم همه ی بازیها 1080 ــن,زدن تو ذوقمون:d

Dan Greenawalt از استدیوی T10 به VG247 گفته است که ما از 100% کنسول استفاده میکنیم و امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند.
یعنی در آینده قراره بیشتر از 100% قدرت کنسول استفاده کنن؟!!!:d با خودش چند چنده!؟

یعنی در آینده قراره بیشتر از 100% قدرت کنسول استفاده کنن؟!!!:d با خودش چند چنده!؟
امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند
منظورش اینه که خودمون یاد بگیریم بهتر از کنسول کار بکشیم :دی مثلا یه بابایی میاد از 8 گیگ رم کنسول استفاده غیر بهینه میکنه و یه بازی معمولی به تمام رم سیستم نیاز پیدا میکنه، این بابا تو بازی بعدش میاد از همون 8 گیگ رم واسه ساخت یه بازی بزرگتر با گرافیک بهتر بهره می گیره. منظورش این بوده :دی

Dan Greenawalt
فردی که نهایت تلاششو میکنه و بی خوابی میکشه تا بهترین بازیو تحویل ملت بده :bighug:
تیم T10 از 2 سال پیش درگیر ساخت XOne بوده است و به مایکروسافت از نیاز های نسل بعد خود گفته است.
قکر کنم فورتزا 6 رو کلا تصورش برامون ممکن نباشه :دی

هیچ سازنده ای نمیاد به تیمش بگه :"بچه ها بیاید فقط از 2GB رم استفاده کنیم که خودمون رو به 50% محدود کنیم دهنمون سرویس شه , بعدا 100% میکنیم همه سورپریز شن" !! :d

نگفتن با كلود 100% استفاده كردن يا بدون كلود؟
اخه قبلا گفته بودن با كلود هوش مصنوعي رو 600برابر ميكنن گفتم شايد اين هم با كلود باشه

نگفتن با كلود 100% استفاده كردن يا بدون كلود؟
اخه قبلا گفته بودن با كلود هوش مصنوعي رو 600برابر ميكنن گفتم شايد اين هم با كلود باشه
خیر، از این استفاده کردن ==> Power of Metacritic ;;)

77035223774447552099.jpg

توصیه میکنم ترول کردن این یه فقره رو بی خیال بشید چون به نفع خودتون هست :دی

خیر، از این استفاده کردن ==> Power of Metacritic ;;)

77035223774447552099.jpg

توصیه میکنم ترول کردن این یه فقره رو بی خیال بشید چون به نفع خودتون هست :دی
خود درگيري ايا؟
ما چيكار به ترول داريم داشتيم رد ميشديم اين خبرو ديديم
گفتيم بيايم بپرسيم از كلود استفاده كردن يا نه
چيزم نيست كه از خودمون در اورده باشيم يا سوني گفته باشه
استوديو ترن 10 كه ميپرستينش خودش گفته

آقا اخیرا ظاهرا یه گیم پلی دادن از بازی که من فقط فعلا تونستم عکس هاشو ببینم که بچه ها تو تاپیک گذاشته بودن. محیط بازی فوق العاده ناجور کار شده و در حد همین نسل هم نیست چه برسه به نسل بعد. قضیه چیه؟

81456280214559278584.jpg

آقا اخیرا ظاهرا یه گیم پلی دادن از بازی که من فقط فعلا تونستم عکس هاشو ببینم که بچه ها تو تاپیک گذاشته بودن. محیط بازی فوق العاده ناجور کار شده و در حد همین نسل هم نیست چه برسه به نسل بعد. قضیه چیه؟

81456280214559278584.jpg

مشکلش چیه دقیقن ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

81456280214559278584.jpg
البته تنها ضعف این تریلر تکسچر های صخره های اطراف این ترک هست.
مدیر سایت ForzaCentral همین 2 هفته پیش در مورد ویدیو و شات های کمی که از بازی تاحالا منتشر شده گفته بود دلیلش اینه بازی هنوز کامل نشده و خیلی موارد در حال تسته هنوز، Turn10 نمیخواد ریسک کنه تصاویر پایین تر از نسخه نهایی رو منتشر کنه و گفته بود نسخه نهایی ممکنه فاصله خیلی زیادی از لحاظ Visually داشته باشه. لینک صحبتشو پیدا کنم میزارم

Turn 10 is doing a fresh start at the launch of a new generation.
[snip] That the info and media flow would be different compared to the previous titles is totally normal as the product evolves on a daily basis and the finalization does not happen until that fixed and unchangeable "launch deadline" which is quite different compared to a normal deadline. So it does not make sense to release too much media too early because you risk to show something that looks much worse or different compared to the final product due to the daily evolvement on the new hardware.
So I'd like to say enjoy those WIP materials for now, but the beauty comes November 22nd

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or