T10:ما از 100% کنسول استفاده میکنیم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130719_forza_motosport_5.jpg

Dan Greenawalt از استدیوی T10 به VG247 گفته است که ما از 100% کنسول استفاده میکنیم و امید داریم که در آینده تیممان در استفاده از این قدرت بهتر بشوند.

در طی مصاحبه ای در حاشیه ی کنفرانس Eurogamer توضیح داد:
عرضه بازی در لانچ به این معناست که ما باید پا به پا با تیم ساخت کنسول راه بیاییم.پس ما بارها OS و آرشیتکت دستگاه را تست میکنیم, و این یک همکاری بسیار عالیی است.جالب است که از ما بار ها سوال میکنند که شما از چه مقدار سخت افزار استفاده میکنید؟جواب این است که 100 است سخت افزار.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
شما تفاوت تکنیکی میان Forza 2 و 3 و 4 را ببینید.تفاوت بسیار است اما سخت افزار ثابت است پس این تیم ماست که بهتر شده است
Greenawalt همچنین اذعان کرد که امکان Autovista در F4 در اصل امتحانی برای استفاده کامل از آن در نسل بعد است همچنین تیم T10 از 2 سال پیش درگیر ساخت XOne بوده است و به مایکروسافت از نیاز های نسل بعد خود گفته است.

منبع

هر چند خیلی سخته و حتی از نظر خودم احتمالش به 20% هم نمیرسه ولی اگه Forza 5 بتونه متای 90+ بگیره، تبدیل میشه به عنوانی که در طول سه نسل تمام شماره هاش متای 90+ گرفتن :دی ولی خب بازی لانچ هست و خیلی سخته بتونه به 90 برسه.

.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
این دیگه چه مدل 100% ــیه !؟ :| :دی
100% از روز اول !؟ :-o نوچ به نظرم امکان نداره یه همچین چیزی :دی خودش هم در ادامه همین رو گفت :-"

یعنی الان این گرافیکی که ما از بازی داریم میبنیم از 100 درصد کنسول هست؟
نوچ :دی
اول گفته 100% ولی در ادامه در مورد بهینه بودن استفاده اشون گفته که خب ... :دی
یعنی باورت شد؟
biggrin1.gif
فردا که بازی منتشر شد میگن ما فکر میکردم نهایتxbox one این است ولیxbox one ما را شگفت زده کرد
biggrin1.gif

این مدل تبلیغ هم حالا چه از سونی چه ماکرو خز شده واقعا
:| :|
خط اول رو ببین !! :دی
Wii U هم بدن دستشون نمیتونن همین روز اول 100% توانش رو بکشن بیرون :-"
yahoo_39.gif
من نگرفتم این قسمتو. خودش که دوباره گفت چندسال دیگه بهینه تر میشه؟ خب پس 100 درصد نیست دیگه
yahoo_4.gif
بلی !! :دی
The hardware didn’t get any more powerful, but we got more efficient at doing our math
البته حرفش یوخده پیچیدگی داره :-"

جواب این است که 100 است سخت افزار.اما سوال اینجاست که این استفاده تا چه حد بهینه و موثر است که مطمئنن تا چند سال دیگر بهتر خواهد شد
:-? من نگرفتم این قسمتو. خودش که دوباره گفت چندسال دیگه بهینه تر میشه؟ خب پس 100 درصد نیست دیگه:d

این قسمت، فکر کنم منظورش اینه تیم یازی سازی اماده اینه که از 100درصد x1 استفاده کنه. در پایین تر هم مستقیم اشاره نکرده 100 درصد هست گفته همیشه سعی می‌کنیم از این درصد استفاده کنیم.
Turn 10′s Dan Greenawalt has told VG247 that his team is already using “100%” of Xbox One to develop Forza Motorsport 5

@kaizershauze

از تو بعید بود دیگه:دی داره میگه از همون روز اول میشه از 100% قدرت یه دستگاه استفاده کرد، ولی به مرور زمان سازنده یاد میگیره که چجوری از این قدرت بهینه تر استفاده کنه.
اصلا چیز پیچیده ای نداره.

البته از یه لحاظ حرفش میتونه درست باشه مثلا موقع اجرای بازی از 8 گیگ رم کاملا استفاده میشه و cpu روی بالاترین فرکانسش کار میکنه
ولی در اینده موتورشون رو بهینه سازی میکنن تا بتونن تو همین شرایط بازی به مراتب سطح بالاتری رو بسازن

این دیگه چه مدل 100% ــیه !؟ :| :دی
100% از روز اول !؟ :-o نوچ به نظرم امکان نداره یه همچین چیزی :دی خودش هم در ادامه همین رو گفت :-"
این درصد استفاده از سخت افزار به این معنی هست که از 100% منابع سخت افزاری کنسول استفاده میشه.
اینکه میگه در آینده میتونن بهینه تر استفاده کنن یه چیز طبیعی هست که با بهینه کردن کد های انجین و تکنیک های جدیدتر میتونن نتیجه بهتر بگیرن.

از تو بعید بود دیگه:دی داره میگه از همون روز اول میشه از 100% قدرت یه دستگاه استفاده کرد، ولی به مرور زمان سازنده یاد میگیره که چجوری از این قدرت بهینه تر استفاده کنه.
اصلا چیز پیچیده ای نداره.
اتفاقاً اصلاً هم بعید نبود کلاً من این چیزها رو یا نمیفهمم یا سخت میفهمم :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or