pasia
کاربر سایت
ممنون!!! از دوستان دیگه هم ممنونممموری یو اس بی را فورمت 32 کردی ؟
حالا لیگ کی شروع میشه؟
ممنون!!! از دوستان دیگه هم ممنونممموری یو اس بی را فورمت 32 کردی ؟
دوستان میشه ورژن آپدیت 3.21 رو دوباره به 3.15 تبدیل کرد؟اگه میشه لطفا راهش رو بگید.ممنون
خوب معلومه چون یک دو ماهیی بود خبری از ابدیت نبود و حالا داره جبران میکنه :biggrin1:چقدر تند تند اپدیت میدن بیرون اینا؟!
معمولا با pc سریع تره ولی نباید بینش pause بزنی چون ممکنه فایلت خراب بشه و مجبور بشی دوباره دانلود کنیعددی سوال مینماییم :
به هنگام به روز نمودن قند و عسل (پس این ویرگول کجای کی بورده ؟) طلا پسر (همون قبلی ) کلاه به سر اگر از دستگاه راینه ی خویشتن استفاده نماییم زمان کمتری محض به روزرسانی میشود یا آن که به صورت خود کار این عمل انجام شود ؟؟
بالایی رو ول کن اگر آپدیت firmware رو با کامپیوتر انجام بدی بیشتر طول میکشه یا بزاری رو اتوماتیک که خود کنسول آپ کنه ؟؟؟
خوب معلومه اگر با پلی 3 بزاری بهتر و چون ما توی کشورمان هیچی حساب کتاب نداره یک دفعه دیدی برق رفت یا برق ها کم و زیاد شدند که اونم خوب به دستگاه اسیب جدی میرسهعددی سوال مینماییم :
به هنگام به روز نمودن قند و عسل (پس این ویرگول کجای کی بورده ؟) طلا پسر (همون قبلی ) کلاه به سر اگر از دستگاه راینه ی خویشتن استفاده نماییم زمان کمتری محض به روزرسانی میشود یا آن که به صورت خود کار این عمل انجام شود ؟؟
بالایی رو ول کن اگر آپدیت firmware رو با کامپیوتر انجام بدی بیشتر طول میکشه یا بزاری رو اتوماتیک که خود کنسول آپ کنه ؟؟؟
چرا امده بگو ببینم چه ریجنی میخواهی تا برایت بزارم :confused:دوستان لینک ورژن جدید نیومده؟
واقعا نوشتنش راحته و گذاشتنش سخته و حالا من هر کی خواست برایش میزارم مشکلی نیستخوب همه رو بزارید که دوستان استفاده کنن.
من کنسولم pal هست
ممنون از جوابتون همین طور از اون یکی دوستمونخوب معلومه اگر با پلی 3 بزاری بهتر و چون ما توی کشورمان هیچی حساب کتاب نداره یک دفعه دیدی برق رفت یا برق ها کم و زیاد شدند که اونم خوب به دستگاه اسیب جدی میرسه
اگر زیاد اینترنتت پر سرعت نیست پیشنهاد میکنم با کامپیوتر ابدیت کنی چون کامپیوتر سرعتش بیشتر از پلی3 (البته سرعته اینترنتش را میگم)خوب
پس اگر با کامپیوتر انجام بدی سریعتر تمام میشه تا با پلی3
چرا امده بگو ببینم چه ریجنی میخواهی تا برایت بزارم :confused:
نه ماله شما هم مثله من هم ریجن خیالت راحت صحفه قرمز نمیشه همون اول هم گفتم فقط پال ها این طوری میشن که اونم دلیل قانع کنندای نداره که چرا این جوری شدهممنون از جوابتون همین طور از اون یکی دوستمون
سرعتشون خیلی فرق داره ؟
اگر با pc آپ کنم دستگاه یه وقت red screen نده ؟؟
فقط اگر میشه لینک آپدیت NTSC / J رو هم برای من قرار بدین (همون 3 )
بعدم چجوری باید این کارو بکنم ؟؟
ps3 فلش دیسک میخونه ؟؟؟