System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

خوب شما گرانتی داید پس نباد مشکلی داشته باشه و راحت میتوانستید دستگاه را تعویض کنید
ولی عجیبه که من تا حالا که دستگاها را که خریداری کردم اون برجسب را ندیدمه :-":mad:

شما هم باید ریسک کنید یا احتمالش هست یا نیست دیگه به شانستان بستگی داره
ولی من همین جا بگم که دو تا از بچه ها همین جا ردسکریم شدند اونم فقط ریجن 2 بودند که بعد رفتند یک دستگاهه دیگه خریداری کردند
اون اولی که بعداز یک ساعت بعد که ابدیت کرد این طوری شد اونم چه بدشانسی واقعا
حالا بستگی به خودتان داره حرفمم را قبول کنید :-"
عزیز چرا اطلاعات نا معتبر و بی پایه و اساس میدی؟
برای مثال من الان میرم tv samsung میخرم رفیقمم همینو میخره و جفت tv ها میسوزه!حالا باید بیایم بگیم چون اینا سوختن کلا سامسونگ مشکل داره و هرکی بخره ریسک کرده؟
خواهشا بیخیال این ریجن بشو

عزیز چرا اطلاعات نا معتبر و بی پایه و اساس میدی؟
برای مثال من الان میرم tv samsung میخرم رفیقمم همینو میخره و جفت tv ها میسوزه!حالا باید بیایم بگیم چون اینا سوختن کلا سامسونگ مشکل داره و هرکی بخره ریسک کرده؟
خواهشا بیخیال این ریجن بشو
الان این چی بود من دارم روی کنسول بحث میکنم نه ال سی دی
ببین من از روی ترجبه میگم وقتی شما 700 هزار تومان ضرر بکنی سعی میکنی که این ترجبه را انتقال بدی به بقیه که همچنین ضرری نکنند حالا موندمه که چرا بعداز این همه مدتت که من و دوستان دستگاهاشون خراب شدند شماها تازه میایی میگید که ربطی به ریجن نداره خوب چرا همون اول که من اعلام کردم چرا کسی نیامد بگه اقا ربطی به ریجن دستگاه نداره اونم بعداز سه ماه
خوب اقا درست شما فقط کافی یک سرجی بکنی که بیشترین یعنی تمامه کنسولهای ریجن 2 خراب شدند به غیراز این دوستمان که گفت من ریجن کنسولم جی هست که من هم قبول کردم حالا دقیقا اینجا چهارتا عدد کنسول ریجن 2 خراب شده و هیچ دلیل منطقی باریش نیست که ایا از ریجن دستگاهه یا از ابدیته یا از دستکاری کنسوله
و شماها هم هیچ دلیله منطقی ندارید که بگید از ریجن نیست درسته پس نباید حرف عیر منطقی زد
من نمیخوام بحثی کنم که به هیچ جا خطم نمیشه و تنها کسی که میتوانم ما را قانع کنه همین سونی هست که میتوانه جواب درسته حسابی به ما بده:-"

آقا دستت درد نکنه داشتم سکته میزدم! ( آخه دستگامو 2.3 ماهی هست خریدم و ریجن 2 هست!از وقتی این آقا اینجوری گفت من دسگامو روشن نکردم!)

خیالت راحت اینا همش الکیه
ریجن 2 مخصوص اروپاس ریجن 3 مخصوص ژاپن و اسیا
حالا خودت ببین میشه کنسول اروپا از اسیا بدتر باشه :laughing:
ایشون داره حرفی میزنه که هر کی میاد تو تاپیک خندش میگیره :-"

خوب شما گرانتی داید پس نباد مشکلی داشته باشه و راحت میتوانستید دستگاه را تعویض کنید
ولی عجیبه که من تا حالا که دستگاها را که خریداری کردم اون برجسب را ندیدمه :-":mad:

من نمیدونم شما چه اسراری داری بگی ریجن 3 بهتره :-"
ولی یکم چشاتونو باز کنین برچسب رو میبینین ;)

یه چیز دیگه هم بگم
اونم اینکه من تمام دوستام ریجن کنسولشون 1 یا 2 هست اکثرا 2
همشون هم همون اوایل خریدن هر شب هم داریم تو PSN بازی میکنیم واسه هیچکس مشکل پیش
نیومده اگرم بیاد به ریجن ربطی نداره :-"

الان این چی بود من دارم روی کنسول بحث میکنم نه ال سی دی
ببین من از روی ترجبه میگم وقتی شما 700 هزار تومان ضرر بکنی سعی میکنی که این ترجبه را انتقال بدی به بقیه که همچنین ضرری نکنند حالا موندمه که چرا بعداز این همه مدتت که من و دوستان دستگاهاشون خراب شدند شماها تازه میایی میگید که ربطی به ریجن نداره خوب چرا همون اول که من اعلام کردم چرا کسی نیامد بگه اقا ربطی به ریجن دستگاه نداره اونم بعداز سه ماه
خوب اقا درست شما فقط کافی یک سرجی بکنی که بیشترین یعنی تمامه کنسولهای ریجن 2 خراب شدند به غیراز این دوستمان که گفت من ریجن کنسولم جی هست که من هم قبول کردم حالا دقیقا اینجا چهارتا عدد کنسول ریجن 2 خراب شده و هیچ دلیل منطقی باریش نیست که ایا از ریجن دستگاهه یا از ابدیته یا از دستکاری کنسوله
و شماها هم هیچ دلیله منطقی ندارید که بگید از ریجن نیست درسته پس نباید حرف عیر منطقی زد
من نمیخوام بحثی کنم که به هیچ جا خطم نمیشه و تنها کسی که میتوانم ما را قانع کنه همین سونی هست که میتوانه جواب درسته حسابی به ما بده:-"
درسته ضرر کردی ولی دلیل نمیشه شما چشمت از این قضیه ترسیده بیای اینو اینجا جا بندازی که بله ریجن 2 اینجوره ریجن 3 اینجور!خرابی های ps3 1 به 100 و حتی خیلی کمتره(حالا من دسته بالاشو گرفتم) همین صحبت های عجیب و غریبه که باعث میشه فردا بری خرید کنی یارو بگه آره من ریجن 3 دارم و x تومن گرونتر از ریجن 2 میدم چون احتمال خرابیش از 2 کمتره! اینا همه تو چین تولید میشن و ریجن یه جورایی فقط یه برچسب و یه چیز ظاهریه
پس لطفا اصرار روی این قضیه رو تمام کنید

دوستان یه سوال کلی. این قضیه رد اسکرین بعد از اپدیت به وجود میاد؟ و اینکه من کنسولمو 13 ماه پیش خریدم و الان ورژنش 3.30 هست و بعد از اپدیت اتفاقی هم نیوفتاد. حالا میخوام بدونم مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری

دوستان یه سوال کلی. این قضیه رد اسکرین بعد از اپدیت به وجود میاد؟ و اینکه من کنسولمو 13 ماه پیش خریدم و الان ورژنش 3.30 هست و بعد از اپدیت اتفاقی هم نیوفتاد. حالا میخوام بدونم مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری
شما از اونجایی که ابدیت کردی نباید مشکلی داشته باشه
من حدث میزنم که مشکل سخت افزاری باشه که تا حالا کسی نتوانسته راهه حلی برایش پیدا کنه:biggrin1:

سلام بچه ها
من تو PS3 خیلی تجربه دارم و تا حالا تمام مشکلاتش هم دیدم.یکی از مشکلاتش هم صفحه قرمزه که بهش میگن RSOD یا Red Screen Of Death .این مشکل توی PSP هم هستش.
دلیل این مشکل اینه که:
وقتی شما میخواهید PS3 رو آپدیت کنید اول از توی محیط XMB شروع به نصب آپدیت میکنید.فرمویرهای PS3 فرقش با بقیه ی فرمویرهای دستگاههای مختلف اینه که برای نصب فرمویر جدید اول فرمویر در قسمتی از حافظه ی دستگاه کپی میشه(توی XMB این رو میبینید)بعدش فرمویر اصلی که روش هست پاک میشه کلا و بعدش این فرمویر به جای اون نصب میشه.برای همینه که قبل از فرمویر 2.50 اگر وسط کار برق میرفت یا از پشت خاموشش میکردین خراب میشد.بعد از فرمویر 2.50 توی دستگاه منوی RECOVERY گذاشتن که دیگه اگر وسط کار برق قطع شد مشکلی پیش نیاد و میشد دوباره نصب کرد فرمویر رو.بقیه ی دستگاهها فرمویر اصلی رو نگه میدارن به عنوان Base و بعدش آپدیت به صورت اضافاتی به برنامه ی اصلی اضافه میشه ولی توی PS3 برای جلوگیری از هکش اینکارو کردن.دقیقا عین PSP که هر فرمویری که میاد باید Custom اش رو بگیرین.ولی مثلا توی 360 وقتی شما یکبار کنسول رو کپی خور کردین وقتی به لایو وصل شدین و آپدیت کردین مشکلی برای اجرای بازی های کپی پیش نمیاد.مشکل RSOD برای این اتفاق میفته که فایلهای اصلی روی فلش دستگاه که به هیچ عنوان قابل برگشت توسط شخص نیستن پاک میشن حالا یا یکیشون یا همشون.هر کدومشون که پاک بشه این مشکل پیش میاد.شما به فایلهای درون فلش دستگاه دسترسی ندارید و بنابراین تا آخر عمرتون هم که بشینید هی با آپدیت های جدید آپدیتش کنید درست نمیشه مگر اینکه بفرستید برای سونی که اون بحثش فرق میکنه.

محض اطلاعتون هم بگم که هیچ ربطی هم به ریجن دستگاه نداره و دلیلش اینه که فایل های فلش ناقص میشن و لی عاملش معلوم نیست.ریجن دستگاه هم هیچ دخلی توش نداره اتفاقا دوست من هم همینطوری شد دستگاهش هم 160 گیگ ریجن 3 بود

یادتون میاد چند وقت پیش که چند تا از بچه های سایت مشکل YLOD پیدا کرده بودن؟این مشکل در حدود 2-3 درصد PS3 ها تا به حال اتفاق افتاده.مال حرارت بیش از حده.من هم این مشکل رو پیدا کردم و وقتی توی اینترنت و Youtube تحقیق کردم میتونم بگم 98 درصد PS3 هایی که این مشکل رو داشتن 60 گیگ های ریجن J که Made In Japan بودن بودند.ولی بعدش یه سری 20 گیگ و ریجن های دیگه هم بهشون پیوستن مال خود من هم 60 Gb بود Made In China ولی مشکل پیدا کرد.
میخوام بگم نمیشه از روی مشاهدات جزیی به نتایج کلی دست یافت(استدلال استقرایی:biggrin1:آخه چند روز پیش امتحان جبر داشتیم:biggrin1:)

ممکنه احتمالش توی بعضی موارد بیشتر باشه ولی نمیشه اصلا بهش استناد کرد.

• Like
Reactions: ARMiiiN
ممنون از شما بابته توصیحتان و یکمی عادلانانه میاد که این مشکل باشه و خدا نعلتشان کنه اخ چرا باید همچنین مشکلی پیش بیاد خدا نکنه برای کسی دیگه مشکلی پیش بیاد
بعد میشه بدونم شما اینها را از کجا متوجه شدید ممنون بابت اطلاع رسانی:-"

ممنون از شما بابته توصیحتان و یکمی عادلانانه میاد که این مشکل باشه و خدا نعلتشان کنه اخ چرا باید همچنین مشکلی پیش بیاد خدا نکنه برای کسی دیگه مشکلی پیش بیاد
بعد میشه بدونم شما اینها را از کجا متوجه شدید ممنون بابت اطلاع رسانی:-"

خواهش میکنم.توی گوگل سرچ بکنید و همچنین جواب های خود سونی رو هم ببینید.
خود سونی 1 راه حل داده واسه ی این مشکل.
اول بگم که باید هاردتون رو فرمت کنید.خب مراحل کار اینه:

1-باید وارد منوی ریکاوری بشید.(وقتی دستگاه Stand By هستش و چراغ جلوش قرمزه دستتون را روی دکمه ی روشن شدن نگه دارید و وقتی چراغش سبز شد همچنان نگه دارید تا دستگاه روشن بشه برندارید تا خودش خاموش بشه.بعدش که خاموش شد دوباره چراغش قرمزه دیگه.حالا دوباره دستتون را بذارید روی دکمه و نگه دارید اولش یه بوق میزنه نگه دارید تا 2 تا بوق پست سر هم بزند و وارد منوی ریکاوری بشید.)

2-حالا 6 تا گزینه در اختیار دارین.

3-از این منو گزینه های 3 و 4 و5 را یکی یکی انتخاب کنید.مشکل از Corrupted شدن بعضی از قایلهای DATABASE هستش.

البته یه راه حل دیگه هم نوشته شده بود که مسخره به نظر میاد ولی ضرری نداره.گفته اگر با کابل HDMI وصل میکنید دستگاه رو یه بار با خود کابل کامپوزیت توی جعبه ی دستگاه تست کنید ببینید درست میشه یا نه؟! بعضی ها مشکلشون با این حل شده اینطوری!!! امتحانش مجانیه

• Like
Reactions: se.phi.roth
به نظر من علتش اىنکه فاىل آپدىت با فرمت pub هست و ممکن موقع دانلود بد دانلود بشه و ىک سرى ازفاىل ها خراب باشه فکر کنم از رو دىسک آپدىت بشه بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or