HAMED SEV
کاربر سایت
نه ولی از بچه ها شنیدم که ممکنه یه جورایی دستگاه هنگش بره بالا،اخه نیست کم هنگ داره!مگه مشکلی برای دستگاهت پیش اومده ؟ !
نه ولی از بچه ها شنیدم که ممکنه یه جورایی دستگاه هنگش بره بالا،اخه نیست کم هنگ داره!مگه مشکلی برای دستگاهت پیش اومده ؟ !
فعلا باهاش کار کن ، اگر دیدی زیاد و بیش از حد معمول هنگ میکنه بهت میگم چیکار کن .نه ولی از بچه ها شنیدم که ممکنه یه جورایی دستگاه هنگش بره بالا،اخه نیست کم هنگ داره!
سونی یا من و شما رو مسخره کرده یا خودش رو .
Firmware داده رنگ پروفایل رو عوض کنید ! مگه مهد کودکه که بیام رنگشو بزارم صورتی ! به جای اینکه بیاد به دستی روی XMB بکشه ، به جای اینکه بیاد Cross Chat اضافه کنه میاد عکس ها رو اونجوری میکنه ، حالا مگه نمایش عمودی با نمایش افقی در عمودی چه فرقی میکنه ؟ ! وقتی Photo Gallery به این کاملی هست دیگه این اداها واسه چیه ؟
دیگه خسته شدیم بابا ، یه Cross Chat رو 6 ماه دارن راجع بهش صحبت میکنن بعد میان چی اضافه می کنن .
سونی یا من و شما رو مسخره کرده یا خودش رو .
Firmware داده رنگ پروفایل رو عوض کنید ! مگه مهد کودکه که بیام رنگشو بزارم صورتی ! به جای اینکه بیاد به دستی روی XMB بکشه ، به جای اینکه بیاد Cross Chat اضافه کنه میاد عکس ها رو اونجوری میکنه ، حالا مگه نمایش عمودی با نمایش افقی در عمودی چه فرقی میکنه ؟ ! وقتی Photo Gallery به این کاملی هست دیگه این اداها واسه چیه ؟
دیگه خسته شدیم بابا ، یه Cross Chat رو 6 ماه دارن راجع بهش صحبت میکنن بعد میان چی اضافه می کنن .
رنگ Profile رو از کجا میشه عوض کرد ؟ :biggrin1:
NTSC/UC=1چجوری بفهمم پی اس 3 م رجیون چنده؟ البته رو جعبش نوشته پال . منظورش همون uk-pal ؟
رجیون چنده؟
مال من پاله. آپدیت این اول این تاپیک به درد من میخوره؟NTSC/UC=1
PAL=2
NTSC/J=3
نه اپدیت اول تاپیک قدیمه ی !مال من پاله. آپدیت این اول این تاپیک به درد من میخوره؟
نه فک نکنمسلام دوستان
من فایل آپدیتی که دانلود کردم resume شدس چون با mozila دانلود میکردم کامپوترو خاموش کردم دوباره که روشن کردم دانلود resume شد به نظرتون استفاده کنم مشکل پیش میاد؟؟؟