Captain Mitchell
کاربر سایت
من 2 بار دانلود کردم از 2 جا !
هر بار که میخواد آپدیت کنه رو 70% وقتی داره کپی میکنه رو هارد میگه data curopted !!!یعنی جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با download manager دانلود کردی ؟
من 2 بار دانلود کردم از 2 جا !
هر بار که میخواد آپدیت کنه رو 70% وقتی داره کپی میکنه رو هارد میگه data curopted !!!یعنی جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا بازم که خبری از MKV نیست . اخه چرا سونی این کانتینر رو پشتیبانی نمیکنه .
البته با توجه به اینکه PS3 حامی رسمی Divx هست و با توجه به عرضه Divx 7 میشه یه سری امیدهایی داشت چون Divx 7 از MKV ساپورت میکنه .
ولی کی این عملی میشه خدا میدونه .
من که دیگه خسته شدم .
از طريق flash اينکار رو انجام بده
از طريق اينترنت دانلود کن...
يه folder بساز به نام : PS3 ... داخل اين folder يک folder ديگه بساز به نام UPDATE... بد اون فايل و که دانلود کردی رو بريز توش و update کن!
من پیشنهاد میکنم با خود کنسول آپ کنی !سلام.
من تا حالا UP نکردم.
version ps3 من 2.5 هست . [NTSC / J [3
می خوام up کنم به 2.7 . بهترین راه با flash هست ؟ 2.7 مشکلی نداره ؟ !
در http://www.bazicenter.com/forums/sho...&postcount=680 گذاشتید
NTSC/J (KOREA و NTSC/J (JAPAN هست .
هر کدوم رو که دانلود کنم فرق نداره ؟
و روش کار هم فقط :
يه folder بساز به نام : PS3 ... داخل اين folder يک folder ديگه بساز به نام UPDATE... بد اون فايل و که دانلود کردی رو بريز توش و update کن!
هست ؟
ممنون. :thanks:
پیشنهاد من اینه با flash آپدیت کنی.آره همون کارایی که میگی انجام بده بریز تو flash يه folder بساز به نام : PS3 ... داخل اين folder يک folder ديگه بساز به نام UPDATE... بد اون فايل و که دانلود کردی رو بريز توش و update کن! اینم آدرس دریافت آپدیتسلام.
من تا حالا UP نکردم.
version ps3 من 2.5 هست . [NTSC / J [3
می خوام up کنم به 2.7 . بهترین راه با flash هست ؟ 2.7 مشکلی نداره ؟ !
در http://www.bazicenter.com/forums/sho...&postcount=680 گذاشتید
NTSC/J (KOREA وNTSC/J (JAPAN هست .
هر کدوم رو که دانلود کنم فرق نداره ؟
و روش کار هم فقط :
هست ؟
ممنون. :thanks:
من يه آپديت اشتباه ريختم حالا ديگه كنسولم هيچ آپديتي رو نميشناسه
بايد چيكار كنم؟
شما این کار را کردید حالا باید فرمت کامل کنید تا تمامه اپدیت ها پاک بشه بعد یک آپدیت جدید بریزید بعد درست میشهمن يه آپديت اشتباه ريختم حالا ديگه كنسولم هيچ آپديتي رو نميشناسه
بايد چيكار كنم؟
ولی تو مطمعنی من یادمه که یکی از بچه داخله همین تاپیک گفت میشه کاملا فرمت کنی بعد اپدیت قبلی پاک میشه خودم یادم هست بعد از اول آپدیت جدید بریزی :confused: