Captain Bl4ck3
کاربر سایت
سلام این آپدیت جدید که قرار بود بیاد هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused:
سلام من وقتی میخوام آپدیت جدید بریزم این پیغام میاد هر کاری کردم نتونستم 2.7 بریزم رو کنسولم میشه یه کم راهنماییم کنید اینم از پیغام
the latset version of the system software is already installed these is no need to update
اون آپدیتی که من قبلن کردم 2.6 بود الان میخوام 2.7 بریزم من تا حالا 2.7 آپدیت نکردم :confused::confused::confused:يعنی شما قبلاً آپديت کرديد!!!!:smile:
اون آپدیتی که من قبلن کردم 2.6 بود الان میخوام 2.7 بریزم من تا حالا 2.7 آپدیت نکردم :confused::confused::confused:
تو قسمت system بريد... اونجا information.... ببينيد چه ورژن الان نصب هست!
رفتم اونجا نوشته بود 2.6
من چرا هنوز نمیتونم از طریق ps3 آپدیت کنم؟
ریجن 1 بیده.
دستتون درد نکنه البته این راه رو میدونستم ولی مشکل اینجاست که جدیدا این فلش ما هم قاطی کرده و فعلا تنها راه آپدیت کردن با ps3 هست.که هنوزم نمیتونم از طریق اون آپدیت کنم.
آها یافتم یافتم میریزم رو مموری موبایلم بعد با تبدیل میریزم رو ps3 . راسی حجمش چند بود؟
چرا عزيزم.... يک بار لينک رو دوباره با دقت ببين... آدرس رو متوجه ميشی فدات شم....
این اقاه چقد مهربونهخدا کنه همه موقه جواب دادن همین طوری باشن
بعدشم از بحث خارج نشیم.کاش این فیم ویر میشود در هین بازی music گوش داد هنوز این ایراد هستنه تو بازی میشه گوش کرد نه تو ps home
آقا منم دقیقا منتظر اینم که سونی اینو اضافه کنه !
و یه چند چیز دیگه اینکه به فرمتایی که میتونه پخش کنه یه چند تایی دیگه اضافه کنه :biggrin1:
و اینکه فایلایی که توش داری (مثلا آهنگ ) خودت بتونی به هر جوری که خواستی مرتب کنی
و اینکه بتونی قفل بزاری سر هر یوزر و فایلایی که مثلا تو یوزر 1 هست تو یوزر 2 اگه 1 نخواد قابل مشاهده نباشه !:biggrin1: