System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

من اپدیتیدم چیز خاص و جدیدی بهش اضافه نشده نمیدونم چه کرمیه حتما سونی باید زرت زرت اپدیت بده:confused:

حالا آپديت ميده بده ، آپديت که بد نيست ، حتی يه چيز کوچولو اضافه شده باشه
ولی مجبورمون نکنه که واسه وصل شدن به PSN آپديت کنيم

من اپدیتیدم چیز خاص و جدیدی بهش اضافه نشده نمیدونم چه کرمیه حتما سونی باید زرت زرت اپدیت بده:confused:

خیلی خوبه اینطوری اونوقت کسی نمیتونه هکش کنه :biggrin1::love:

آقا منم دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه:cool:

اقا امیر راستی این نمونه امضات را بذار تا بقیه استفاده کنند

يه سوال دارم.
تو فريمور 1.9 ميشه theme عوض كرد؟
اگه اشتباه نكنم قبلا هم ميشد
من اپدیتیدم چیز خاص و جدیدی بهش اضافه نشده نمیدونم چه کرمیه حتما سونی باید زرت زرت اپدیت بده
تنها همين مورد اضافه شده:
Main features in system software update version 2.53

5400e4f1d490bcfd55699211340eb12c5fcbb3ce

Network

• The full-screen mode setting in Adobe® Flash® Player is now supported in the Internet Browser. *
    * "Adobe" and "Flash" are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries

دوستان تا حالا کسی موقع آپدیت برقش رفته؟چون اگه بره باید بزارینش دم در.اینو گفتم که با اضطراب بیشتری update کنید:biggrin1:.چرا سونی یه فکری به حال این قضیه نمیکنه:((

دوستان تا حالا کسی موقع آپدیت برقش رفته؟چون اگه بره باید بزارینش دم در.اینو گفتم که با اضطراب بیشتری update کنید:biggrin1:.چرا سونی یه فکری به حال این قضیه نمیکنه:((

من یه 80 گیگ داشتم سر همین قضیه دستگاه به ملکوت رفت :biggrin1: , وقتی هم دستگاه رو روشن میکنم پیغام برای اپدیت میاد که وسط اپدیت تا 64% میره دیگه نمیره !! البته این مشکل از فریمور بود !

---------------------------------------

در ضمن وسط اپدیت اگر برق بره هیچی نمیشه !!! چون فریمور تو فلش داخلی دستگاه هست و بعد از روشن کردن دستگاه پیغام برای اپدیت میاد که بعد از تایید کردن دستگاه اپدیت میشه و بعد از Reset کلا بالا میاد. ;)

سونی فکر همه جا رو کرده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or