hamid_barca
کاربر سایت
از تو خود ps3 چطور میشه فهمید که ریجن دستگاه چیه؟مال من رو جعبش زده پال هست ولی چون از فروشنده های ایرانی هیچی بعید نیست میخوام مطمئن بشم چون برای آپدیت با خودش خیلی طول میشکه میخوام از pc دانلود کنم.
Web Browser رو باز کن ببین چه سایتی رو اول میاره ... اگر Asia بود = آسیاست اگر Japan بود، ژاپنِ، اگر Europe بود، PAL هست و اگر US بود، UC هست.از تو خود ps3 چطور میشه فهمید که ریجن دستگاه چیه؟مال من رو جعبش زده پال هست ولی چون از فروشنده های ایرانی هیچی بعید نیست میخوام مطمئن بشم چون برای آپدیت با خودش خیلی طول میشکه میخوام از pc دانلود کنم.
Web Browser رو باز کن ببین چه سایتی رو اول میاره ... اگر Asia بود = آسیاست اگر Japan بود، ژاپنِ، اگر Europe بود، PAL هست و اگر US بود، UC هست.
خوب من تازه دستگاه رو نگرفتم و homepage رو google گذاشتم.یعنی دیگه نمیشه فهمید؟Web Browser رو باز کن ببین چه سایتی رو اول میاره ... اگر Asia بود = آسیاست اگر Japan بود، ژاپنِ، اگر Europe بود، PAL هست و اگر US بود، UC هست.
اگه من Frimware از روي بازي Update كنم مشكلي كه پيش نمياد؟؟؟از نظر رجين اينا؟؟؟؟؟؟:confused:
از روی فایل نمیتونی متوجه اپدیت چه ریجن هست !با عرض سلام به دوستان
من یه سوالی دارم که اگه میشه منو راهنمائی کنید
که دیروز رفتم پیش یه بنده خدای و از اون اپدیت 2.52 رو گرفتم ( داخل USB برام ریخت ) و خیلی هم بهش تکید کردم که دستگاه من ریجن J اسیا هست ( یا همان ریجن 3 ) و اگه اپدیت ریجنj اسیا هست بهم بده و اون بنده خدا هم میگفت که همینه
سوال من اینه که چه جوری بفهمم که این اپدیتی که داخل USB برام ریخت هم ریجن دستگاهم( J اسیا ) هست . که حجمش هم 137 mb هست
و ایا از داخل خود دستگاه میشه فهمید که برای کدام ریجن هست
با تشکر
درسته دستگام رجين 3 ولي بازيم 2 واسه همين تو بازي افت فرم كمي دارم:biggrin1:اصابم خورد و خاكشيره....فکر کنم بازی بايد هم ريجن با دستگاهت باشه
ریجن بازی ربطی به افت فریم ندارهدرسته دستگام رجين 3 ولي بازيم 2 واسه همين تو بازي افت فرم كمي دارم:biggrin1:اصابم خورد و خاكشيره....
اینا خراب لینکش حجم آپدیت رو نمی نویسه!!!دوستان من خیلی وقته آبدیت نکردم ، یادم رفته که کدوم رو باید بگیرم واسه آبدیت 2.52 ...
دستگاه من Ntsc J و بالای اون کره هم شماره 3 رو نوشته ...همین شماره 3 رو که امیر عزیز گذاشته رو باید دان کنم ؟؟
این :
NTSC/J Asia (3)
یا این ؟؟؟
- NTSC/J Japan (2)