بچه ها كمك كنيد تو هيچ پارتي نمي تونم جوين شم همش پيام ميده cant john to party يه روز كامل اينجوريم نتم هم مشكل نداره راه حل چيه يكي كمك كنه
دوستان خواهشا کسی جواب این آقا رو بلده بگه اینقرد معطلش نکنید .....
بچه ها كمك كنيد تو هيچ پارتي نمي تونم جوين شم همش پيام ميده cant john to party يه روز كامل اينجوريم نتم هم مشكل نداره راه حل چيه يكي كمك كنه
دوست عزیز مشکل کامل از نت ها نیست ! سرور های سونی هم مشکل داره ! مثلا تلو رو نمیشه اصلا رفت درست حسابی ! خود خارجی ها هم مشکل دارن ! لگ دارن و اینادوستانی که نمیتونند به پارتی جوین بشن مشکل از نت ها هست...چند روزی دندون رو جکر مبارک بذارید درست میشه....
من با دوتا نت تست کردم یکیش راحت وارد پارتی میشه یکیش هم اصلا نمیشه...
دوستان tlou که میخواستم نصب کنم خودش آپدیت 1.72 نصب کرد، یادمه قبلا میگفتن این آپدیت خیلی مشکل داره درسته؟
اگه اینطوره الان سریع 1.76 رو نصب کنم؟
بچه ها تو این آپدیت 1.76 مشکل هنگ سیستم و رفتن تمام آیکون ها روی لودینگ رو ندارید ؟
بچه ها تو این آپدیت 1.76 مشکل هنگ سیستم و رفتن تمام آیکون ها روی لودینگ رو ندارید ؟
توی آپدیت بعدی بازی رفع می شه. واچ داگز من هم همین طور شده بود با آپدیت هفته پیش درست شد.من تو بازی نید فور هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی 1.76 آپدیت کردم دقیقا از همون موقع وقتی تو نید فور یه دفعه تصادف میکنم اول چیزی نیست بعد یه دفعه یه ماشین ظاهر میشه
تو واچ داگز هم همین مشکل پیش اومده
کلا تو همه آپدیت ها همین یکیک منو اذیت کرده
دوست عزیز کلا 5 روزه اومدیم تو پاییز بزار یک ماه بشه حداقل بعددوستان عزیز مگه قرار نبود آپدیت 2.00 پاییز بیاد پس چی شد؟