System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها كمك كنيد تو هيچ پارتي نمي تونم جوين شم همش پيام ميده cant john to party يه روز كامل اينجوريم نتم هم مشكل نداره راه حل چيه يكي كمك كنه

دوستان خواهشا کسی جواب این آقا رو بلده بگه اینقرد معطلش نکنید .....

دوستانی که نمیتونند به پارتی جوین بشن مشکل از نت ها هست...چند روزی دندون رو جکر مبارک بذارید درست میشه....
من با دوتا نت تست کردم یکیش راحت وارد پارتی میشه یکیش هم اصلا نمیشه...

چرا این مشکلاتو اینجا میگین؟
این تاپیک برای اپدیته وقتی میاد بالا همه فک میکنن اپدیت جدید اومده و نگران میشن که ترافیکشون باز تموم بشه ترو خدا هر سوالو سر تاپیکش بپرسید
کجان ps3 دارهای قدیمی:((

دوستانی که نمیتونند به پارتی جوین بشن مشکل از نت ها هست...چند روزی دندون رو جکر مبارک بذارید درست میشه....
من با دوتا نت تست کردم یکیش راحت وارد پارتی میشه یکیش هم اصلا نمیشه...
دوست عزیز مشکل کامل از نت ها نیست ! سرور های سونی هم مشکل داره ! مثلا تلو رو نمیشه اصلا رفت درست حسابی ! خود خارجی ها هم مشکل دارن ! لگ دارن و اینا

دوستان tlou که میخواستم نصب کنم خودش آپدیت 1.72 نصب کرد، یادمه قبلا میگفتن این آپدیت خیلی مشکل داره درسته؟
اگه اینطوره الان سریع 1.76 رو نصب کنم؟

من هر موقع آپدیت اومد و اومدم تو این تاپیک دیدم چند نفر دارن میگن آپدیت نکنید و مشکل ایجاد میکنه. هر دفعه هم آپدیت کردم و مشکلی هم نداشت :دی
تا وقتی که PS4ـَم سالمه همین کارو میکنم :دی

من تو بازی نید فور هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی 1.76 آپدیت کردم دقیقا از همون موقع وقتی تو نید فور یه دفعه تصادف میکنم اول چیزی نیست بعد یه دفعه یه ماشین ظاهر میشه

تو واچ داگز هم همین مشکل پیش اومده

کلا تو همه آپدیت ها همین یکیک منو اذیت کرده

من تو بازی نید فور هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی 1.76 آپدیت کردم دقیقا از همون موقع وقتی تو نید فور یه دفعه تصادف میکنم اول چیزی نیست بعد یه دفعه یه ماشین ظاهر میشه

تو واچ داگز هم همین مشکل پیش اومده

کلا تو همه آپدیت ها همین یکیک منو اذیت کرده
توی آپدیت بعدی بازی رفع می شه. واچ داگز من هم همین طور شده بود با آپدیت هفته پیش درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or