System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاید به ریجن دستگاهتون مربوط میشه؟؟؟ یا شاید زمان ساختش؟؟؟
لطفا دوستانی که اعلام میکنن مشکل دارن ریجن دستگاهشونم بگن ببینیم به اون ربط داره یا نه؟؟؟

برا منم بعد از اپدیت تو سینگل بعضی وقتا لگ میزنه
خاک تو سرت سونی:|
من که هیچ مشکلی با آپدیت جدید ندارم! چی کار میکنید با دستگاه/:)

منم بعد از آپدیت تو بازی گاهی اوقات لگ میزنه .

واسه منم همینطوره لگ میزنه ما کاری با دستگاه نکردیم فقط اپدیت شده

آپدیت زدم. مشکل خش خش صدا تو بازی و تو منو دارم. یهو یه خش خش میاد انگار که بلندگو اتصالی داره/ تو بازی هم صدای بازی یهو قطو وصل میشه. تا حالا همچین چیزی ندیده بودم. از لحاظ صدا هم با tv هم با سینما خانگی و هم با هندزفری امتحان کردم تا مطمین شم که اتصالی نداره جایی. کلا سونی تو آپدیت گند زده.تو گوشیهاشم همینجوری هست.

سلام سیو بتل فیلد منم پرید
بعضی از مواقع که مولتی پلیر میزنم تقریباً سی ثانیه اول مپ صدا نداره بعد آروم آروم صدای بازی میاد
من اول خیال کردم بخاطر اینترنتمه گفتم شاید ضعیفه نکشه
بعد یهو از داخل بازی پرید بیرون

دستگاه من ژاپن نه واسه ریجن نیست یکماه پیش واسه فیفا چرا اینجوری نبود یا واسه بدنام یا اینفاموس چرا اینجوری نبود چرا واسه گاست اینجوری نبود چرا واسه بتل اینجوری نبود
همین که این آپدیت رو زد بیرون همه این مشکلات درست شد
خدا میدونه چرا داره اینجوری میکنه شرکت سونی!!!

امیر دستگاهت داغون شده دیگه
چی شد این همه بچه ها پست گذاشتن متوجه نشدی این آپدیت مشکل داره اونوقت آپدیت کردی؟؟؟؟
بیخیال دستگاهت بشو تا آپدیت بعدی بیاد دستکاریش نکن

امیر دستگاهت داغون شده دیگه
چی شد این همه بچه ها پست گذاشتن متوجه نشدی این آپدیت مشکل داره اونوقت آپدیت کردی؟؟؟؟
بیخیال دستگاهت بشو تا آپدیت بعدی بیاد دستکاریش نکن
من همون یک ساعت اولی که اپدیت رو عرضه کردن دانش کردم دیگه نمیدونستم که اینجوری میشه :|

سونی مثلا میاد بزنه ابروش رو درست کنه میزنه چشمشو در میاره :| :دی

باور کنید اپدیت 1.1 بهترین اپدیتش بود :|

سلام ، منم آپدیت چدیدو ریختم بازی LOU و kill zone هیج مشکلی نداشت بعد از آپدت هم فرقی نکرد ولی بازی infamous فکر کنم بعد آپدیت لگ میزنه .میخواستم بدون افت فریمش مربوط به آپدیت 1.76

Arabic-PS4.jpg

خوب الان خیالمون یکم راحت شد ..... ورژن 2.00 دارای زبانی عربی میباشد ....
بازیباز ها ما صدای شما را شنیده ایم . باعث افتخار است که زبان عربی را برای PS4 در هنگام عرضه آپدیت نرم افزاری 2.0 تایید کنیم .زبان بازی های Driveclub و Little Big Planet هم بومی سازی خواهد شد .

توسط یکی از پست های پلی استیشن در اینستاگرام ...

آخرین ویرایش:
بچه ها كمك كنيد تو هيچ پارتي نمي تونم جوين شم همش پيام ميده cant john to party يه روز كامل اينجوريم نتم هم مشكل نداره راه حل چيه يكي كمك كنه

سلام کی گفته که مشکل از اپدیت بوده که شماها اینقد میترسین واسه اپدیت
من خودم اپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
دستگاه هم ریجن 2 اروپا هست
اپدیت کنید با خیال راحت

سلام کی گفته که مشکل از اپدیت بوده که شماها اینقد میترسین واسه اپدیت
من خودم اپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
دستگاه هم ریجن 2 اروپا هست
اپدیت کنید با خیال راحت
مشکل از اپدیته/ من کنسولم ریجن2 اروپا هستش/ اپدیتهای قبلی مشکل نداشتم اما تو این یکی مشکل دارم. یا کنسولای شرکت سونی کنسول نیست یا آپدیتهاشون آپدیت نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or