System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس دليل اينكه ريجن بندي كردن دستگاه ها رو چيه؟

برای بازی ها ریجن فری هستن

برای فیلم دیدن هر منطقه ریجن خودش را داره مثال برای یک فیلم که ریجن ۱ که برای شمال امریکا است برای نمایش فیلم کنسول باید ریجنش ۱ باشه همینطور اروپا ۲ --->۲ و آسیا ۳--->۳ و ....

برای آپدیت کنسول ریجن خود دستگاه باید باشه

چیزی گفته نشده در مورد اینکه آپدیت 1.76 چه تغییری میکنه ؟

هیچی دیگه همه برنامه نویس ها و سازنده ها آپدیت و firmware جدید میدن تا از مشکلات قبلی و احتمالی آینده جلوگیری شه و یه سری امکانات جدید اضافه شه، سونی آپدیت میده یه سری مشکلات جدید به قبلی ها اضافه شه
ki.gif

خودش که اینو گفته اما ایندفعه چی پیش میاد خدا میدونه
1.76 September 2, 2014

• System- Stability has been improved during the use of some system software features:|

Version 2.0 Release date -UTC
  • System
  • Share Play - Ability to play friends PS4 games remotely in 1 hour blocks
  • YouTube App
  • Real-time activity feeds in the What's New section
  • Support for themes

1.01
1.05
1.06
1.07
1.50
1.51
1.52
1.60
1.61
1.62
1.70
1.71
1.72
1.74
1.75
1.76

توی این 1 ساله اینهمه آپدیت داده، میزان تغییرات و برطرف شدن مشکلات 0.00000000000000000000000000000001 ،
مشکلات اصافه شده 10 برابر
ki.gif

آخه مشکلی نداره سیستم عامل بدبخت که ؟! :دی

یه قضیه اکتیو بوده تا حالا که اونا هم خیلیها مشکل نداشتن و سریع هم برطرف شد

کلی امکانات مثل آپلود یوتیوب و بلوری 3 بعدی و ضبط روی هارد و فلش و نور دسته و HDCP و ... که اضافه شده

کلا سیستم عامل کاملا پایداری داره PS4 ، بدون هیچ مشکل و باگ و هنگ و گیر چیز دیگه ای که رفع مشکل بخواد !

یه سری امکانات مثل پخش آهنگ و نشون دادن Online شدن دوستان و ... هست ، که بیاد بهتره ! در همین حد ! مرگ و زندگی نیستن !! که دارن اضافه میکنن کم کم ( مثل بلوری 3 بعدی ... )

این آپدیتهای Stability هم تغییرات سیستمی خاصی داره که ما متوجه نمیشیم ، فکر کنم آزاد شدن کلی از فضای رم PS3 هم تو یکی از همین قبیل آپدیت های عادی Stability اینا بود .

چرا این آپدیت جدید انقدر افتضاحه!!!
از دیروز تا حالا که مرتبا دیسکانکت میشم از psn
وسط بازی هم هی صحنه آهسته میشه!
ریپورت دادم به سونی
به جای بهتر شدن بدترش کردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

چرا این آپدیت جدید انقدر افتضاحه!!!
از دیروز تا حالا که مرتبا دیسکانکت میشم از psn
وسط بازی هم هی صحنه آهسته میشه!
ریپورت دادم به سونی
به جای بهتر شدن بدترش کردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

:-&=))=)):d:|

هفته پیش Battlefield 4 گرفتم، تا 1 مرحله مونده به آخر روی Hard رفته بودم بیشتر سلاح ها و تمام آیتم ها رو هم پیدا کرده بودم، مرحله آخرم که چیزی نیست کلا 10 دقیقست، که پیغام اومد آپدیت 1.76 برای PS4 اومده، گرفت و ریخت و رستارت کرد، رفتم تو بازی دیدم فقط گزینه new play هست :| هیچی دیگه شانس ماست :| کلا سیو پریده بود، حالا خوبه level ام توی BATTLE ONLINE پاک نشده بود
ki.gif
#:-s

این سیستم PLUS UPLOAD SAVE GAME هم ته خنده و واقعا مسخرست، اگه دستی خودتون سیوهاتون رو توی فلش یا سرور آپلود نکنین، هیچی دیگه واویلا، فقط نصفه مرحله روز اول رو برای من آپلود و ذخیره کرده بود :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or