System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته فقط گفتن شخصی سازی امکان پذیر خواهد بود.
حالا معلوم نیست تم اضافه می‌شه یا امکان استفاده از Wallpaper در Background یا...

فقط خدا کنه دیگه اشکال نداشته باشه .....

البته فقط گفتن شخصی سازی امکان پذیر خواهد بود.
حالا معلوم نیست تم اضافه می‌شه یا امکان استفاده از Wallpaper در Background یا...
نه امیر تم داینامیک بهش اشاره شده . شخصی سازیش اتفاقا معلوم نیست . احتمالا مث ps3 تمهای پریمیوم هم به استور اضافه بشه .

832bf167d0e5a70add8d05e90118d38c.jpg

دوشنبه ی همین هفته قرار بود شبکه ی PSN طبق اعلانات منتشر شده در گذشته برای تعمیرات به مدت چند ساعت قطع بشود. اما به دلیل حمله ی*DDoS این تعمیرات به تعویق افتاد و حال کمپانی*Sony Computer Entertainment اعلام کرده است که این تعمیرات فردا انجام خواهد شد.
شبکه های*PlayStation Home و*PlayStation Store فردا از ساعت*10 AM EDT تا*11 PM به مدت 13 ساعت قطع خواهند بود. خوشبختانه سونی اعلام کرده است که کسانی که قبل از شروع این تعمیرات به شبکه ی PSN متصل باشند همچنان می توانند در طول تعمیرات نیز به بازی کردن به صورت آنلاین بپردازند. با این حساب دارندگان کنسول های Ps3,Ps4 و Ps Vita اگر علاقه به بازی کردن بازی های آنلاین در این ساعت ها دارند از همین حالا دستگاه خود را به شبکه متصل کنند.
این تعمیرات هیچ ربطی به حملات اخیر*DDoS به شکبه ی PSN ندارد، اما شما در قسمت پایین می توانید اخبار مربوط به این مشکلات که در روزهای گذشته برای شبکه ی PSN پیش آمد را مشاهده نمایید.
منبع : گیم سورس

تاریخ عرضه این آپدیته کی هست؟
یه فکری به حال این سینک کردن تروفی ها بکنن :| لامصب آفلاین اصلا نشون هم نمیده سر سینک کردن هم 5 دقیقه بیخود باید منتظر بمونی

تاریخ عرضه این آپدیته کی هست؟
یه فکری به حال این سینک کردن تروفی ها بکنن :| لامصب آفلاین اصلا نشون هم نمیده سر سینک کردن هم 5 دقیقه بیخود باید منتظر بمونی

یه نوتیفیکشن آنلاین شدن دوستان ، مدیا پلیر بذارن خیلی خوب میشه :| بخدا هر سری باید بیام از بازی بیرون برم قسمت فرندام ( با این نت جادویی ) صبر کنم اون قسمت لود بشه ببینم دوستم آن شده یا نه !

سلام دوستان چند ماهی میشه سر نزدم خاستم بدونم بلاخره قابلیت پخش فیلو اهنگو موزیک ویدیو... از روی فلش یا هارد اضافه شده به پی اس 4 یا نه هنوززز!!!؟

یه نوتیفیکشن آنلاین شدن دوستان ، مدیا پلیر بذارن خیلی خوب میشه
:|
بخدا هر سری باید بیام از بازی بیرون برم قسمت فرندام ( با این نت جادویی ) صبر کنم اون قسمت لود بشه ببینم دوستم آن شده یا نه !
آره خدا بیامرزه ایکس باکس 360 رو که نشون میداد اگر رفقات آنلاین میشدن

آره خدا بیامرزه ایکس باکس 360 رو که نشون میداد اگر رفقات آنلاین میشدن

360 که یه کنسول دیگه بود کلا ، خود PS3 هم این امکان رو داشته آخه :| ! خیلی دیر به دیر دارن چیز های جدید اضافه میکنن و فقط دارن Stability میدن هر ماه ( البته الکی که اینکارا رو نمیکنن ولی حداقل یک سری موارد مثل همین نوتیفیکیشن میتونه خیلی موثر باشه ) و البته امکانات آپدیت قبلی ( بلوری و ... ) هم خوب بود ...

من بدبخت وان رو فروختم اومدم رو این در حالی که ایکس وان همه قابلیت هایی که سونی قراره 2 3 ماه دیگه رو بزاره اول تابستون گزاشته بود واقعا متاسفم واسه اینا فکر کردن یکم که فروششون رفته بالا راحت میتونن بیخیال همه چی بشنو هر 4 ماه یکبار یه اپدیت درست بدن واقعا واسه اونایی که الکی بدون هیچ دانایی میان دفاع میکنن از این کنسول متاسفم من که هیچ سودی از این کنسول ندیدم این مدت جز DDOS و اپدیت 3D بلوری که خارج کشور هم خیلی ها اصلا توجهی نمیکنن به این موضوع .

من بدبخت وان رو فروختم اومدم رو این در حالی که ایکس وان همه قابلیت هایی که سونی قراره 2 3 ماه دیگه رو بزاره اول تابستون گزاشته بود واقعا متاسفم واسه اینا فکر کردن یکم که فروششون رفته بالا راحت میتونن بیخیال همه چی بشنو هر 4 ماه یکبار یه اپدیت درست بدن واقعا واسه اونایی که الکی بدون هیچ دانایی میان دفاع میکنن از این کنسول متاسفم من که هیچ سودی از این کنسول ندیدم این مدت جز DDOS و اپدیت 3D بلوری که خارج کشور هم خیلی ها اصلا توجهی نمیکنن به این موضوع .
خب ما با کنسولمون فقط بازی میکنیم که از این نظر تکمیله. یعنی حتی آپدیت بلوری 3d هم برای خیلی ها مهم نبود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or