System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از سایت های معروف فروش بازی نوشته با این اپدیت میشه روی حالت استندبای هم اپدیت ها یا dlc یا هر چی رو دانلود کرد.اموزشش رو هم گذاشته.
من که هنوز امتحان نکردم.
کسی امتحان کرده؟؟؟
اگر کسی سایت مقصد رو میخواد پیام خصوصی بهم بده لینک بهش میدم.

از قبل هم میشد همه این کارها را انجام بدی توی حالت استندبای ولی توی این اپدیت این قابلیت اضافه شده که دانلود را در استندبای فعال باشه یا غیرفعال کنی
برای تنظیم قابلیت دانلود در حالت standby به setting و سپس power save setting مراجعه کنید

من اشتباهی یه آپدیت برای یه ریجن دیگه دانلود کردم الان مشکلی پیش نمیاد ؟ آپدیت کنم؟

خودت میدونی دوست عزیز به نظرت اگه فرقی نمیکرد بیکار بودن برا هر ریجن اپدیت جدا بدن؟ به نظرت میرزه همچین ریسکی ؟برا ریجن خودت دوباره دانلود کن

من اشتباهی یه آپدیت برای یه ریجن دیگه دانلود کردم الان مشکلی پیش نمیاد ؟ آپدیت کنم؟

کلا نصب نمیشه....موقعی که بزنید آپدیت بشه آپدیتی که گرفتید رو شناسایی نمیکنه

با فرض اینکه بشه.کلا اینکار رو نکنید.دستگاه دچار مشکل میشه

در رابطه با اون عکسها من ابتدا پیش خودم فکر کردم که فیک هستند و یک سرچ کوچیک که زدم به فروم رسمی پلیستیشن رسیدم که یوزر ها هم تاپیک ساختن توش ، پست دوم یه چیزایی نوشته {بخونید "یک حدس هایی زده"} که به واقعیت نزدیکه ، این هم لینک : Re: Images from the next PS4 system update leaked - PlayStation Forum
اگه درست باشه بلاخره میشه یک نظم و ترتیبی به این داشبورد داد ! خدا کنه شخصی سازی هم بذارن بکنیم به انضمام یک نوتیفیکیشن برای آنلاین شدن دوست ها ...
به این لینک سر بزنید :
http://www.behindgames.com/images-n...d-showcasing-new-design-system-notification/#!
واقعا امیدوارم اینطوری بشه ، اون عکس تروفی بزرگ که میبیند احتمالا یک چیزیه مثل این حالت که لازم نباشه یک بار از بازی بیرون بیاید تروفی رو چک کنید و دوباره به بازی برگردید ! یه جورایی مولتی تسکینگ باید باشه !
من که از این عکسها ( حتی اگه فیک هم باشن ) خوشم اومده ! یک ویدئو هم یکی ازش تو یوتیوب داده معلوم نیست واقعیه یا نه...

آخرین ویرایش:
آپدیت UI 2.0 معرفی شده و YouTube و Share Play رو هم اضافه می‌کنه.
حالا Share Play چی هست؟!
عبارت است از بازی کردن Co-Op با دوستان حتی اگر بازی رو نداشته باشید!!! و امکان به دست گرفتن کنترل بازی در بخش Single Player وقتی دوستتون نمی‌تونه یه مرحله رو رد کنه.
آپدیت پاییز امسال منتشر می‌شه و به صورت رسمی هم تایید شده.
اون عکس هایی هم که قبلا اومدن و پوشه بندی و... رو نشون می‌دن Fake اعلام شدن.
بقیه اطلاعات از آپدیت به زودی قرار هست که منتشر بشه.
Upcoming PS4 System Update to v2.00 to Add Share Play, YouTube and More to Come – PlayStation.Blog

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or