System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدا چه خوب میبینم سونی یه تکونی داره میده به خودش امیدوارم تو این آپدیت ساپورت هارد و فلش برای پخش فیلم هم اضافه بشه :d

واقعا جالب میشه ! من خیلی دوست دارم تو این اپدیت فلش رو ساپورت کنه ! یه فیلم، چیزی ببینیم :d

واقعا جالب میشه ! من خیلی دوست دارم تو این اپدیت فلش رو ساپورت کنه ! یه فیلم، چیزی ببینیم :d

جدا چه خوب میبینم سونی یه تکونی داره میده به خودش امیدوارم تو این آپدیت ساپورت هارد و فلش برای پخش فیلم هم اضافه بشه :d

بابا الان که دیگه همه تلویزیون‌ها هارد و فلش رو می‌شناسن و تقریباً همه فرمت‌های صوتی و تصویری رو هم ساپورت می‌کنن. PS4 واقعاً احتیاج زیادی به این ویژگی نداره :d

بابا الان که دیگه همه تلویزیون‌ها هارد و فلش رو می‌شناسن و تقریباً همه فرمت‌های صوتی و تصویری رو هم ساپورت می‌کنن. PS4 واقعاً احتیاج زیادی به این ویژگی نداره :d

حرف ایشون کاملا درسته.
اصلا اگر این قابلیت ها هم اضافه بشه"ما نباید استفاده کنیم.
اسمش کنسول بازی است نه دستگاه پخش فیلم و اهنگ.

برای این به درد میخوره که بزاری تو منو بازیها . مثلا من یادمه تو PS3 موزیکایی که دوست داشتمو میزاشتم تو منو فیفا یا به عنوان موزیک ورودی کشتی گیرای SD Vs Raw ازشون استفاده میکردم .
اینچیزا هم در نظر بگیرید . حالا قابلیت داشته باشه بهتره اینه که نداشته باشه ، شاید بعضیا خواستن استفاده کنن :دی

حرف ایشون کاملا درسته.
اصلا اگر این قابلیت ها هم اضافه بشه"ما نباید استفاده کنیم.
اسمش کنسول بازی است نه دستگاه پخش فیلم و اهنگ.

درسته، ولی پخش بلوری 3D یکی از انگیزه های جانبی من برای خرید ps4 بود. دیدم دستگاه بلوری حدود 400 تومنه و فقط فیلم پخش میکنه، خرید ps4 خیلی منطقی تر بود!

------
راستی من با خودِ کنسول آپدیت کرده بودم، امروز چک کردم تو primary مشکلی نبود.

درسته، ولی پخش بلوری 3D یکی از انگیزه های جانبی من برای خرید ps4 بود. دیدم دستگاه بلوری حدود 400 تومنه و فقط فیلم پخش میکنه، خرید ps4 خیلی منطقی تر بود!

------
راستی من با خودِ کنسول آپدیت کرده بودم، امروز چک کردم تو primary مشکلی نبود.

پس چطور دوستان میگن مشکل داره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or