rznrz06
کاربر سایت
اکثر ایرادها بخاطر اینترنت زپرتی ایرانه چون نوسان سرعت و حتی قطع شدن زیاده.اون سایت معروف که گفته بود 1.72 مشکل داده ، یه تز جدید داده و گفته اگر با فلش آپدیت کنید بهتره ! این حرف درسته ؟
SONY XPERIA Z2
اکثر ایرادها بخاطر اینترنت زپرتی ایرانه چون نوسان سرعت و حتی قطع شدن زیاده.اون سایت معروف که گفته بود 1.72 مشکل داده ، یه تز جدید داده و گفته اگر با فلش آپدیت کنید بهتره ! این حرف درسته ؟
جدا چه خوب میبینم سونی یه تکونی داره میده به خودش امیدوارم تو این آپدیت ساپورت هارد و فلش برای پخش فیلم هم اضافه بشه :dهفته دیگه قراره 1.75 بیاد و ساپورت بلو ری 3D هم اضافه میشه
جدا چه خوب میبینم سونی یه تکونی داره میده به خودش امیدوارم تو این آپدیت ساپورت هارد و فلش برای پخش فیلم هم اضافه بشه :d
واقعا جالب میشه ! من خیلی دوست دارم تو این اپدیت فلش رو ساپورت کنه ! یه فیلم، چیزی ببینیم :d
جدا چه خوب میبینم سونی یه تکونی داره میده به خودش امیدوارم تو این آپدیت ساپورت هارد و فلش برای پخش فیلم هم اضافه بشه :d
بابا الان که دیگه همه تلویزیونها هارد و فلش رو میشناسن و تقریباً همه فرمتهای صوتی و تصویری رو هم ساپورت میکنن. PS4 واقعاً احتیاج زیادی به این ویژگی نداره :d
حرف ایشون کاملا درسته.
اصلا اگر این قابلیت ها هم اضافه بشه"ما نباید استفاده کنیم.
اسمش کنسول بازی است نه دستگاه پخش فیلم و اهنگ.
درسته، ولی پخش بلوری 3D یکی از انگیزه های جانبی من برای خرید ps4 بود. دیدم دستگاه بلوری حدود 400 تومنه و فقط فیلم پخش میکنه، خرید ps4 خیلی منطقی تر بود!
------
راستی من با خودِ کنسول آپدیت کرده بودم، امروز چک کردم تو primary مشکلی نبود.
هفته دیگه قراره 1.75 بیاد و ساپورت بلو ری 3D هم اضافه میشه
بله راسته:dجدا میاد یا خالی بستی ؟! :d
من میخوام 1.74 رو دانلود کنم ، اگه میاد که واسم همون 1.75 رو بگیرم !