hbmss
کاربر سایت
سونی اعلام کردهجدا میاد یا خالی بستی ؟! :d
من میخوام 1.74 رو دانلود کنم ، اگه میاد که واسم همون 1.75 رو بگیرم !
سونی اعلام کردهجدا میاد یا خالی بستی ؟! :d
پلی4 دارای قفل منطقه برای بلوری فیلم هستدرسته، ولی پخش بلوری 3D یکی از انگیزه های جانبی من برای خرید ps4 بود. دیدم دستگاه بلوری حدود 400 تومنه و فقط فیلم پخش میکنه، خرید ps4 خیلی منطقی تر بود!
.
برای DVD ش که مطمئنم قفل امنیتی نداره چون فیلمی که خودم رو دی وی دی رایت کردم رو عین هلو پخش کرد.پلی4 دارای قفل منطقه برای بلوری فیلم هست
همچنین دارای قفل امنیتی برای فیلم های کپی هست
برای بلوری باید بلوری پلیر ریجن آل بگیرید
بله برای dvd مشکلی نداره اما اونطور که من سراغ دارم برای BD اینطور نیستبرای DVD ش که مطمئنم قفل امنیتی نداره چون فیلمی که خودم رو دی وی دی رایت کردم رو عین هلو پخش کرد.
بله من هم چند جا شنیدم که ریجن فیلم بلوری باید یکی باشه با مال کنسولبله برای dvd مشکلی نداره اما اونطور که من سراغ دارم برای BD اینطور نیست
حالا دوستان هم بیان اگه اطلاعات دقیق تری دارن بگن
دوستان یه سوالی برا من پیش اومده! کسی که مثلا 1.74 رو دانلود و نصب نمیکنه و بعدا 1.75 رو نصب میکنه تکلیف 1.74 چی میشه؟؟ با همون 1و75 نصب میشه دیگه؟
و سوال دوم اینکه چرا من DVD گزاشتم در کنسول اجرا نکرد
البته فقط یدونه رو امتحان کردم :v
جدا میاد یا خالی بستی ؟! :d
مگه حجمش چقدره ؟ اینو بگیر اونم هر وقت اومد اونو بگیر، به همین راحتی ! :d
نفست از جای گرم بلند ميشه ها!! :d
اینترنتم کجا بود!
بیچاره...:dمن 256 نامحدود دارم سرعتم رو 140تا هست..شما چرا رو 32 هستی؟؟؟فکر نکن من وضعم خوبه ها !! :d
با 256 (سرعت دانلود 32) میزنمش رو دانلود که دو ساعت باید فن کامپیوتر بچرخه ...
در واقع سرعت ایشون درسته و مشکلی نداره، مشکل از اینترنت شما است که سرعتش بیش از حده خدا بده از این مشکلات!بیچاره...:dمن 256 نامحدود دارم سرعتم رو 140تا هست..شما چرا رو 32 هستی؟؟؟