عزیز آپدیت 1.74 اومده اما یکم دیگه صبر کنید تا سایت آپدیت بشه اون آپدیت 800 مگ برای کسایی هست که هارد داخلی کنسول رو ارتقا دادندوستان من الان کنسول رو تازه گرفتم دقیقا چه آپدیتی بریزم روش ؟ 1.74 اومده ؟ چون تو سایت خوده سونی زده 1.72
من از اینجا دانلودش کردم:
Download & Install PlayStation®4 System Software Update from PlayStation®
همینو من بریزم روی کنسول کافیه دیگه ؟
دوستان یه توضیحی در مورد آپدیت ریکاوری که حدود 800 مگ هست میگن ؟ اصلا واسه چه وقتی هست ؟ واسه وقتی که کنسول رو نو خریدیم و تازه میخوایم آپدیت کنیم نیست ؟
حتما هم آپدیت باید از روش پست اول انجام بشه ؟ (Safe mode) مثل سیستم Ps3 نیست که خیلی راحت و قانونی از قسمت Setting انجام بگیره نه؟
ممنون از دوستان.
عزیز آپدیت 1.74 اومده اما یکم دیگه صبر کنید تا سایت آپدیت بشه اون آپدیت 800 مگ برای کسایی هست که هارد داخلی کنسول رو ارتقا دادن
از سیف مود آپدیت کنی بهتره اما از ستینگ هم میشه
دقیقا. خیر آسیبی به کنسول نمیرسه...یعنی این آپدیت 1.72 رو دیگه نریزم ؟ لینکی از آپدیت 1.74 ریجن Us ندارین که از الان بزنم رو دانلود ؟ چون ممکنه سایت حالا حالا ها آپ نشه ....
یه جورایی میشه گفت تفاوت انجام اپدیت از سیف مود با ستینگ مثل پارتیشن بندی با داس و ویندوزه درسته ؟ که سیف مود بهتر هست.
هر بار میخوایم آپدیت کنیم از سیف مود آپدیت کنیم آسیبی به دستگاه نمیزنه ؟
تو بازي گاست منم هميش مشكل دارم :
تو بازي گاست قبل از منو وقتي اونجا كه ميگه استارت بزن گير ميكنه و نميره تو بازي وقتي هم close application ميزنم كه بياد اررور ميده :
an error has occured in the following application (ce-34878-0
call of duty ghosts
كه پاينشم يه ريپورت داره براي سوني هر چي ريپورتم ميدم فرقي نميكنه. قبلا مشكلي نداشت .يكي دو دوبارم به سختي رقت داخل منو
الان اپديت 1.74 دارم دانلود ميكنم ببينم مشكلش برطرف ميكنه
سلام داداش چی کار کردی دانلود کردی؟جواب داد؟
من با آپدیت دادن های سونی یکم رو راست نیستم البته این آپدیت جدیده که حق داره قابلیت کم اضافه کنه چون از ۱.۷۲ رفته رو ۱.۷۴ ...
خداکنه ۱.۸۰ رو بده ...فقط همین ۲ قابلیت رو اضافه کنه
یکی اینکه پسورد وایفای هایی که میزنی رو سیو کنه ...
دوم اینکه بشه از تاچ پد تو مرورگر استفاده کرد
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
دوستان ریجن مال من 1 باید مال امریکا رو بگیرم درسته