kamkar
کاربر سایت
من هم آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد، مال من هم ریجن 1 بود.ریجن دستگاه من یک است ، مال شما چند بوده؟
من هم آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد، مال من هم ریجن 1 بود.ریجن دستگاه من یک است ، مال شما چند بوده؟
چند تا سوال دیگه هم میپرسه و .... اونا رو هم بگین
بچه ها 1.74 کی میاد ؟
کلا آن سایت همه چیزهایش اشکال دارد و تازه میگوید آپ دیت ۷.۷۲ مشکل داره انجام ندهید وقتی که نمیداند برای هر رجینی باید آپ دیت آن رجین را باید گرفت:-o:-o:-o
دوستان من نمی دونستم برا آپدیت باید ریجن رو در نظر بگیرم....
از اینجا دانلود کردم
آموزش به روزرسانی PS4 | فروشگاه پلی استیشن 4
نصب هم کردم و مشکلی بیش نیومد
به نظرتون بعدا مشکل بیش میاد؟؟؟؟
نه ریجن 2 ژاپن هستکلا آن سایت همه چیزهایش اشکال دارد و تازه میگوید آپ دیت ۷.۷۲ مشکل داره انجام ندهید وقتی که نمیداند برای هر رجینی باید آپ دیت آن رجین را باید گرفت
اگر رجین دستگاه شما ۱ برای آمریکا باشه اشکالی ایجاد نمیکنه چون دانلود برای امریکا است
ممکنه ایراد پیدا کنه یکی از دوستان دستگاهش چراق چشمکزن آبی داد . و یا ایرادهای دیگر فریز و .....
نه ریجن 2 ژاپن هست
الان چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره با ریجن 2 ژاپن آپدیت کنم؟؟؟؟؟
اوه اوه اوه (خدایا عجب گندی زدم)کلا نمیشه گفت باید چکار بکنی چون دستگاه یک بار فلش کنسول را آپ دیت میکنه و نمی توان ۱.۷۱ را دان کرد و سپس به ۱.۷۲ دو باره آپ کرد
با ری اینستال شاید بتوانن ولی ۱۰۰ در صد نمی نیدانم مشکلت حل بشه و تمام هارد دیسک باید فرمت و دو باره آپ دیت بشه از سیو بازیهایت یک کپی پشتیبان بگر
اول باید فایل ریکاوری رجین ژاپن را دان کنی به فلش بدهی به سیف مود بروی شماره ۷ را انتخاب کنی.
یا صبر کن تا آپ دیت جدید که آمد آپش کن
انتخاب با خودت
اوه اوه اوه (خدایا عجب گندی زدم)
میشه راجع به مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد یکم بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟
ببخشید میشه یه منبع معتبر برا اینکه حتما باید موقع آپدیت ریجن رو در نظر بگیریم معرفی کنید؟؟
تو سایت play station در این باره چیزی ننوشته بود.....
System Software Update | PlayStation�4 User's Guide
- - -ویرایش - - -
ببخشید میشه یه منبع معتبر برا اینکه حتما باید موقع آپدیت ریجن رو در نظر بگیریم معرفی کنید؟؟
تو سایت play station در این باره چیزی ننوشته بود.....
System Software Update | PlayStation4 User's Guide
انگلیسیم بوق هست ولی نه اونقدر!!!!When you select [System Software Update], the PS4™ system automatically
این روش برای آپدیت اتوماتیک است نه دانلودی
نوشته قرمز در صورتی که دستگاه اتوماتیک سیتم را آپ دیت میکنه خودش تشخیص میده چه رجینی باید اپ کند
انگلیسیم بوق هست ولی نه اونقدر!!!!
When you select [System Software Update], the PS4™ system automatically checks over the Internet if you have the latest version of the system software
میگه:وقتی شما [System Software Update] را انتخاب میکنید ps4 بصورت اتوماتیک اینترنت را چک می کند اگر شما آخرین ورژن از نرم افزار سیستم را داشتید..........
خوب الان چه ربطی به ریجن داشت؟؟؟؟؟؟؟؟